Gerçekten kötü oldu, piyasa bu kadar sert satış yiyince dayanamadı, takibimdeki birçok hisse aşağı yönlü devre kesti. Umarım endeks toparlar, düşüş devam edersede ilave alım fırsatı doğar, yolumuz uzun nasıl olsa.
Printable View
Gerçekten kötü oldu, piyasa bu kadar sert satış yiyince dayanamadı, takibimdeki birçok hisse aşağı yönlü devre kesti. Umarım endeks toparlar, düşüş devam edersede ilave alım fırsatı doğar, yolumuz uzun nasıl olsa.
Cümleten Selamün aleyküm hayırlı cumalar değerli arkadaşlar.
İşlem hacminden de anlaşılacağı üzere benim gördüğüm bu takta da fazla panik yok gibi.
Ancak; teknik olarak aşağıdan 16,22-16,14 seviyeleri önemli görüyorum. yukarıdan da 17,00-17,30,17,48 ve tarihi direnç 18,00 takip edilecek seviyelerdir. 16,14 üstü kaldığı müddetçe trende devam sayarım.
Şahsen up uzun vadeli yatırımcı olduğum için beni ırgalamaz hareketler. ben taktama güveniyorum.
Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir. Zarar Edebilirsiniz.
16,62 ye alıyorlar, 16,96 ya satıyorlar..bu nasıl marj böyle
16 dan 200 lot destek verdim.ytd.
Endeksten fazla düşmesi normal değil, bende biraz destek attım, spekülatif içi boş tahta değil nasıl olsa, en fazla zaman kaybı olur.
adam kafasına göre takılıyor. alan yok satanı bilmem napim der gibi.
sinek üşüşürse bala, gübreye bakmaz. bunun ne olduğunu çözemedim 10 yıldır.
taktalara vurmaya başladılar...amerikanın açılışı önemli oldu.tepki alımlarıda zayıf. tamamen makinaların insafına terkedildik.
Kahrolsun robotizm.
fazla kastı..devreyi kesti. ne adiymişsin be.
Tahta sığ, yüklü satışa gelmiyor, bunu bildikleri halde devre kestiriyor, amaç korkutup mal toplamaksa hayırlı işler, bizim karnımız tok bu hareketlere, biz satıcı değil toplayıcıyız 😀
Bu haftayı da atlattık çok şükür. Olan bizim 1000 taneye oldu. 16,13 den verdim gitti. Kapanışta da 16,61 e 5000 tane yazdım o gitmedi. Torunumun çükü sağolsun. Cümleten iyi tatiller.
buralarda sürtüp duruyon da...50 kuruşluk temettün için seni burdan kimse almaz..yüzüne bakmaz.. bir operasyon yapmalı...yüksek bedelsiz beklentili.... bölün ondan sonra yine bu seviyelerde sürt. AAST.
çimentoyu kim verecek acaba?
22 milyar TLâ��lik yatırımın temeli 18 Temmuzâ��da atılıyor
Türkiyeâ��nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından hayata geçirilen Türkiyeâ��nin Otomobili projesinde süreç hızlanıyor. Bursa'nın Gemlik ilçesinde kurulacak fabrikanın ÇED raporu, imar izni ve inşaat ruhsatının alnmasının ardından temel atma töreni için de tarih netleşti. Türkiyeâ��nin Otomobiliâ��nin fabrika inşaatının temeli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 18 Temmuz Cumartesi günü yapılacak.
cümleten selamün aleyküm değerli arkadaşlar, hayırlı işler bol kazançlar.
Takta da anlamsız bir baskı var.. olsun benim birim varsa onların milyonları var. partaşın da eskiyapanların da paraları pul oldu. burda en karlı gökanla teyfik..alıyorlar ballı maaşları..oh ne güzel ne güzel.
k.y. nın da anası ağlasın. anasını satim.
Ağam 8-10 kademe boş bırakmış mal bekliyor.
Gideceği limanı bilmeyen gemiye hiç bir rüzgardan hayır gelmez.
Michel De Montaigne
Bilanço açıklanmadan alabilen alır. Almayanda 20 nin üstünde alır. Bekleyip görelim
Arkadaşlar bende buradayım. 8 yıldır olduğu gibi.sabrı bize öğretti nuh.fena değil.maşallah.bugün en iyi haftalık kapanışı yaptı.haftaya tekrar 18 i deneyebilir.yatırım tavsiyesi değildir.
Bekliyoruz. [emoji2321]
Azcık hareketli gibiyiz bugün.
Abuk subuk hisseler tavan yapıyor, tavanı en çok hakeden yerinde sayıyor, sabır ya sabır.
Şerefden yoksun ********ler
Ata yatırım çok satıyo eksi kaparsa şaşırmayın
2 gün önceki takasa göre 600.000 lotu vardı. Son iki günde 200.000 lot sattı
Şaşırmadım endeksteki dönüşte tuzu biberi oldu, ancak şunuda çok merak ediyorum bu hisseyi düşüktenmi satmak kolay yoksa yüksektenmi.
Yani şunu demek istiyorum 17 üstünde 150.000 lotu verdin hisse 18 üstüne atsa 300.000 lotluk alıcı gelir. 20 nin üstünde 500.000 lotu rahat satarsın, şu an 16,65 haydi 50.000 lot satta görelim.
Tahtanın sahibi yok. 500-600 bin lotla tahta nereye geliyor.sahipli olsa bunu yapamaz.ytd.
Bu tahtada mal sahibi olan tahtayı kaldırmadan mal satamayacağını çok iyi biliyor. Ata yatırım fiyatın 17 küsürlere gelmesinde çok etkili olmuştur. Kendilerine çok teşekkür ederiz
Çok önemli başka bir konuda sayfada seviyenin hep yüksek kalması.
Kaldır kardeşim kaldır korku ile satmak yok mal satmak isteyende mal almak isteyende bu tahtayı yükseltmek zorunda
Umarım dökülen dökülmüştür, yolumuz açılmıştır. Ne boş beleş hisseler nerelerden nerelere geldiler, biz hala hakettiğimiz yere gelemedik.
Uzun vade tutup satmayı düşünmediğim için şu an hisse 10 olmuş 20 olmuş bir önemi yok, üzücü olan bu piyasada hakettiği değeri görmemesi, haketmeyen birçok hissenin haketmediği fiyatları gördüğü piyasada. Neyse zaman ve sabır herşeyin ilacı.
Biraz daha takviye yaptım .bucim&nuha geçiş HAYIRLISI [emoji846]
2009-2010 yıllarında çemtaş 1 liralardayken bu hisse 9 liraydı, bugün çemtaş 11 lira tavan olmuş, yorumsuz.