Bu şirket aynı zamanda ısı yalıtım sistemleri de üretiyor Marshall Thermos
Printable View
Bu şirket aynı zamanda ısı yalıtım sistemleri de üretiyor Marshall Thermos
Bu dönemde binalara ısı yalıtımı zorunlu hale geldi
Bu 2010 sonrası dönemde Kentsel dönüşüm, mega konut projeleri ve şimdilerde milyonlarca kişinin başvurduğu İmar Barışı
Nasıl oluyor ürettikleri mallardan zarar ediliyor
Zarar eden bir şirket neden üretimine devam eder mantık bunun neresinde
Bir işletme kar ediyorsa üretime devam eder zarar ediyorsa ne yapar
Geçen sene üretiminin bir kısmını Yunanistan a kaydırmıştı neden
https://twitter.com/oztrk_aydn/statu...800120832?s=21
Güzelim Türkiyem büyük ülkem 2030 yılında Dünyanın en büyük ekonomilerinden biri olacak blombeerg diyor bunu
Bu güzel ülkeyi ve insanlarını hafife alamazsınız
Kendini Dünyanın en büyük boya ve kimyasal kaplama üreticisi olarak tanıtan akzo Nobel Güzel Vatanım Türkiye de 10 yıldır ortaklarına bir kuruş temettü vermiyor zarar üstüne zarar açıklıyor , hisse fiyatı yerlerde sürünüyor ne oldu da 2010 yılına kadar düzenli temettü veren şirket bu hale düştü??? Neden???
Nüfus arttı
Ülkem ekonomik açıdan tarihinin en güçlü döneminde
2012 de kentsel dönüşüm başladı ve tüm hızıyla devam ediyor
Dev ve mega konutlar yollar statlar hastaneler yapıldı yapılacak
İmar barışı ile milyonlarca konut onarılacak boyanacak ısı yalıtımı ile kaplanacak
Türkiye dünyanın en büyük ekonomileri arasında
Bunlar nedir
İngiliz Bankası yeni uzun vadeli tahminlerini açıkladı: 2030 yılında dünyanın en iyi 10 ekonomisi arasında Türkiye 5. sırada bulunuyor
Bu büyüyen ve büyümeye devam eden güzel vatanıma ve insanlarına yaptıklarınıza son verin!
Cok bey kardeşim çok güzel yazmışsınız. Duygularımıza tercüman olmuşsunuz.
Bu adamlar kadar bunlara göz yumanlarda bu suça ortaktır.
Öbür dünyada ve bu dünyada hakkımı helal etmiyorum. Haram zıkkım olsun, her kim haksızlık yapıyorsa.
Piyasa değeri 240 milyon lira ya sırf 65 yıllık adının değerinin hava parası 1 milyar lira yapar . Yazık!
240 milyon TL kaç dolar yapar 41-42 milyon dolara MRSHL ın hepsini alabilirsin. Arsasını satsan o kadar eder. Cok bey buyurduğunuz gibi sadece dağıtım ağı, marka değeri en az 1 Milyar eder.
Üstelik 42 milyon doalrında yaklaşık %8-9 u piyasada. Yani cebinde birkaç milyon doları olan kağıdı yörüngeye yerleştirir istese.
Bunun %30 u sahipli (tek bir grupta yıllardır).
Yani 200-300 bin dolara 50 takla attırır.
Geçen Bağdat caddesindeki Divanda bir çay içeyim dedim. Bir kız en fazla 20 yaşındadır. Garsonu çağırdı Hesap verecek Louis Vitton çantasından aynı markayı taşıyan cüzdanını çıkardı KK nı verdi. 10 TL de bahşiş bıraktı. Şanzelizede o çanta ve cüzdan 2-3 bin dolardır en az. Bunun gibi 50 tane kız olsa hepsi çantasını satsa sermaye yapsa uzaya gider bu kağıt.
Ama 50 tane çanta kadar değeri yok.
Bundan sonra, ya spek efendi malı yeni sahiplerine teslim edecek ya da daha aşağıdan 14-19-21,5 mal mal vermem deyip yukarı çekecek. Hangisi hesabına gelirse. Düşerse millet atlar üstüne..
Bak Akyat Citi Deutche vs avanesi geri gelir 60 dan sattıklarını yerine koyar sonra demedi deme.
14-20 arası görürse böbrekleri hazırlayın...
Böbrek mi kaldı mgm21 beycim
hani açığa satış yasaklanmıştı bu tahtada..
Kimdi kardeşim açığa satan.
Vermeyin malınızı kiraya bu antinlere
Son anda kademelere yazılan alımlar şahaneydi
malı ver alalım spek.
Böbrekler sahibinden kom da satışta bilesin..
19,5 a kadar her kadaemede alıcıyım evlat...
bütün kağıtlar başta bankalar olmak üzere gitti..
Oradan çıkan para böyle hisselere akabilir.
Netekim, son iki gündür alıcı tarafı önde..
Açığa satış yapanların ellerinde patlar inşallah..
7020 tane daha açığa satmışlar.
Bugün bankalarda açıkçıları öptükleri gibi senide öperler inşallah..
Gelmiş 200 aylık MAV desteğine milleti kandırma derdindesin
24,9 üstü haftalık kapanışlar 35 ler demektir.
bilindigi gibi filli boya satılıyor. alıcılar arasında marshallda var diye bi duyum geldi kulagıma esnaflar arasında. eger marshall alabilirse cok cok iyi olur bu şirket için. kimse tutamaz bu saatten sonra marshall ı bence.. kriz ortamıda dagılıyor borsa yükseliyor dolar düşüyor.. mutlaka gidecektir marshall da hemde iyi gidecek..
Aman bu kimseyi almasın mümkünse zarar 2 katına çıkar. Endeks % 10 arttı mübarek eskiden bir iki kıpırdanırdı o da yok artık, iyice sıktılar...ytd
Filli boyanin cok yuksek cirolari var karida var. Ins marshall filliyi alinca yeniden sahlanacak. Yakinda haber dusebilir
SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yaklasik 2 aydir filli boya yetkilendirdigi unlu co arayisa devam ediyormus. Ins marsall alir
Dikkat ettimde hafta içi hergün uyumada problem yaşayan ve stres içinde güne başlayan ben cuma ve c.tesi akşamları ve relax oluyorum. Hiç sedatif vb. ihtiyacıda hasıl olmuyor.
Sizde de öyle oluyormu ?
Yok filli boya satiliyor. Dyo da oyle birsey yok. Yasarlar mal satmayi sevmez