Sn. Mastori,ben de aynı düşüncedeyim...:)...Zaten sizinle yıllardır aynı düşüncedeyiz galiba....:)... Bol kazançlar...:)...Yatırım Tavsiyesi Değildir...
Printable View
http://www.borsagundem.com/haber/ank...lineda/1179899 eski bir dedikodu biliyorsunuzdur gerçi :)
Beni cezbeden şey 1 milyar tl cironun telaffuz edilmesi ve şirketin piyasa değerinin 85 mn. civarında dolaşması , o ciroya ulaşması ütöpik değil , pazar bakir , en alt gelir grubunun da evinde görmek istediği şey , en üst gelir grubununda , ihracatta cabası...:cool:
https://i.hizliresim.com/qGBdND.jpg
Silver usd çanak tamamlarsa 1,12 usd hedef olur...
İyi akşamlar arkadaşlar. Pardon, iyi geceler daha doğru olur. 04.02.2018 TSİ: 00.03,00
SİLVER-CAN, can dır. yeşil gözlü ve sarışın dır. Her şey vardır, hedefimiz de vardır, fakat büyük konuşmak yoktur.
Hedefler verilmiştir, gerekçeleri de açıklanmıştır, fakat garanti belgemiz yoktur.
halka arzdan bu yana bilançolar iş yatırım sitesinde duruyor. 2016 dan itibaren gözle görülür hissedilir büyüme yaşanıyor.ondan önceki yıllar öyle bir şeyden söz edemeyiz. özellikle bu yıl son çeyrek de diğer çeyrekler gibi gelirse büyüme devam edecek kanısı bizde oluşacak.
Sn.Emekli, hani bilanço okumak ile zengin olunsaydı o halde tüm muhasebeciler multimilyoner olurdu :)...Sizin bahsettiğiniz ''önceki yıllar için öyle bir şeyden söz edemeyiz'' cümle parçacığını iyi düşünmenizi öneriyorum...Görünürde sizin dediğiniz gibi kesinlikle...Arka planları da araştırmanızı tavsiye ediyorum...Yatırım Tavsiyesi Değildir...
SİLVER-CAN SORU/CEVAP KÖŞESİ
SORU:
-Abi, yoksa kötü bir bilanço mu bekliyorsunuz.
CEVAP:
-Tam tersi, güzel bir bilanço bekliyorum.
SORU:
-O zaman niye saf değiştirip, garanti veremiyoruz demeye başladınız abi,
CEVAP:
-Öyle anlamayın, yok öyle bir şey, bir iddia uğruna konu başka yerlere uzandı.
SORU:
-Hiç bir şey anlayamıyoruz, gerçekten kafamız karıştı be abi,
CEVAP:
-Bu hisse, şu anda borsanın en iyi hissesi, her yönüyle buna inanın, size bunu söyleyen konusunda uzman biri. Demek istediğimiz ise şu; dünyanın bin bir türlü hali var, her şeye hazırlıklı olmak lazım, o manada hatırlatma yaptık, günlerdir alın diyoruz, yoksa hedef başlangıç fiyatımız 3.00 liradan başlıyor der miyiz.
Günlerce yazarım, müthiş hedefler veririm, söylediğim her kelimeyi, bir bir belgeler, dipnot ve anekdotlarım, kimse itiraz edemez. Ama asla, ve asla son sözü söylemem. Çünkü her şeyin sahibi, son sözün de sahibidir.
Endeks bu arada güzel bir düzeltme yaptı, 118.100 bence artık güçlendi, çok iyi odu.
Borsanın güzel kızlarından karel olmuş 8 lira, kocaya kaçan kaçana, Bak SİLVER-CAN, fazla naz yapıyorsun ona göre, sen karel'den daha iyi fiyatta olman lazımdı. Gelip bir de buralara gaza gelmeyin diyorlar ya, hayret ediyorum. Ulen, 2xx liradan işlem yapıyoruz be vicdansızlar, bir de gaz veriyormuşuz.
Aman kitapçı abi, şu olacak derken sen yine de dikkat et, biraz ayar bozuluyor, 5 saat içeri girdik düzelteceğiz diye, gözünü seveyim.
ŞU borsanın güzel kızlarından kareli geçen yıl bugünlerde %10 zararına 2.16 ya verdim peşinden koşanlara brüt işlem mecburiyeti gelince, onlar kredili işlem yapıyorlardır nereye kadar verecekleri belli olmaz diye , verdiğim andan sonra aşağısını hiç görmedi
ANLAYACAĞIN SPK BENİ ÇOOOK İYİ KORUDU...
https://pembeteknoloji.com.tr/silver...zlu-ocak-9896/ yeni ürün
“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
haftalık hisse yarışmamızda kurallara uygun 3 hisse seçin 1 hafta yarışalım.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...56#post1651656
Karel %40
Sılvır %30
Tektu %30
Sn.izci yi silver la beraber tanimis oldum.onun karsilikli diyalog seklindeki konusmalarini anlayana kadar sanıyordum ki.Adam yatırım yaptığı yere telefonla bağlanıp köstebek birisinin konusmalarini bize yaziyor 😊olayi cozmem biraz zaman aldi, sagolsun hep okurken gulumsetiyor☺
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bakalım teknik nerelerden al verip toparlanma başlar
KAP'a göre borsaya açıklık bugün itibari ile %42,91... Kote hisse miktarı. 14.325.103....
En son değişim geçen hafta salı günü olmuş... Yani MEÇ kayda alınmasını istediği hisselerinden çrş,prş ve cuma günleri satış işlemi yapmamış...
Maşallah SİLVER-CAN
Bist kıpkırmızı iken yeşil olunca daha bir sevimli oluyorsun Silvr.
Kemerleri bağlasak mı ?
hani şu turksbulls açıktan sat demişti yahu...:kahkah:
Anlık, günlük, haftalık düşüşler olabilir. Bir hissenin temeli sağlamsa ve olağanüstü olumsuz durumlar olmazsa o hisse gider.
İki hafta düşer, iki gün içinde o iki haftayı telafi eder.
Tek endişem ortak satışı, o da sonuçta sınırlı mal elbet bitecektir. Meç de olabildiğince yüksekten vermek peşinde olmalı ki hisseleri bir anda çıkarmıyor elinden. Belki de kalan malları için 3.00 üzerini bekliyordur ne dersiniz ?
Tüm ortaklara hayırlı ,bereketli ve daha önemlisi şehitlerimizin olmadığı bir hafta dilerim.
Gördüğü fiyatlarda tutunamaması ve her durumda 2.70 in altına çekilmesini nasıl yorumluyoruz?
Abi ne dersin hisse de neler oluyor
E mal almak isteyen büyük eller mümkün olduğu kadar uygun fiyattan mallanmak istiyorlar
Bu ne kadar sürer abi
Benim kanaatim MEC'in malı bitinceye yada kAyda değer bir miktar olmayıncaya kadar
Ya bu fiyatlardan satmaz sa
Bilanço gelinceye kadar sürebilir bu arada boolinger de sıkışır, sonra bilançonun iyi geleceğinin kokusunu alan spek kağıdı koparır
Abi bilanço iyi gelecekmiş gibi konuşuyorsun
İyi gelmemesi için bir sebep göremiyorum, hem biz birazda onun için aldık , her ne kadar gelecek 3 yıl için yatırım yapmış olsak bile , hem sıkıntı edecek bir durum yok,en yüksek kapanışımızda işlem görüyoruz
YTD
Abi diyalog gereği yazılmıştır , lütfen farklı yorumlanmasın....
gün içinde gördüğü en yükse yer 2,77 dir ağırlıklı ortalaması ise 2,68 dedir...şu anki fiyatı da 2,69-70 tedir...bu gün için bana göre ağırlıklı ortalaması veya üzerinden bir kapanış güzel olacak....o yüzden de 2,70 ve üzerinden kapatma ihtimali güzeldir...
günlük kapanış olarak zaten daha önce en yüksek 2,70 ten kapatmış idi...bu gün de bu seviyedeki dirençten kapanış yapması sonraki direnç seviyesi olan 2,83 lerin görülme olasılığını artırır...şu ana kadar iyi duruyor...sıkıntı yok dostum sabır ile tutmaya devam ediyoruz...
yakın dirençler 2,70 2,74 2,83 seviyeleridir...bu dirençlerin hangisinin üzerinde kapanış yaparsa yapsın şık olacaktır..
2011 yılından bu yana yanlış hatırlamıyorsam sadece 2013-2014 yıllarında 3. Dönem karlarından yüksek karlar açıkladı. Geri kalan yıllarda yıl sonu hep 3. Dönemin aşağısında kaldı.
GELECEK BİLANÇO DİĞER FAALİYETLERDEN OLAĞAN GELİRLERE ÇOK BAĞLI Dipnotlardan gördüğüm kadarıyla 2015 yılından itibaren firma alacaklarına vade farkı uygulamaya başladı %12 ile % 9 arasında değişen fiyatlarda ekran önümde açık değil ancak buradan 3 milyona yakın bir gelir elde etmişti 2016 yılında ayrıca Çevre Maliyetlerinin Desteklenmesi Hakkında Tebliğ kararı gereğince aldığı (ihracat ile ilgili) teşvik devam ederse ki buradanda yine hattı sayılır bir destek gelmişti. 3. Döneme yakın bir kar gelebilir. Bu açıklanacak bilançoyu kağıdın yol haritası için çok önemli buluyorum eski geleneklerini kırdığını değiştiğine dair izler bulmak istiyoruz. Ümit ediyoruz. şu anki fiyatlama piyasanın bu değişikliği beklemediği yönünde ki bu halde bile yapabileceği yapması gereken hareketler ortada. Ben artık değiştiklerini bilançonun bu dönem 3. Dönemden yüksek geleceğini düşünüyorum. ( ancak objektif değilim ve tahminlerim genelde tutmaz[emoji12][emoji28])
“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””