doldur bosalt doldur bosalt ne guzel dımı hocam :) acıkcılar bence bu hısseye hıc bulasmasınnn yatırım tavsıyesı ıcermez
Printable View
Bir de dün açığa sattılar öyle mi? Emanet hisse bulabilirler mi? Ya açıkçı kurumun hali ne olur o zaman? Diye düşündüm veya hayal kurdum.
Mesela ya tavan olursa 🤣😀
Ya agresif Yukarı dönerse veya giderse?
Nerden bakarsan mokoko 😚🌂
Tahta sahibine gün doğdu o zaman 👍
Dünün pastasına baktım. Anadolu’nun kim olduğunu bu hissede olanlar bilir diye düşünüyorum. Tacirler ve Oyak fon olabilir mi? Turkısh yazamıyorum. Sizin bahsettiğiniz 197 tane açık nerede? Gün sonu pastasında 28.000 lot piyasaya verilmiş gözüken mi açıktan kast ettiğiniz. Anlayamadım?
Neyse 15.20 görüldü zaten.
Bir önemi kalmadı
Durdo pozitif yönde şaşırtmaya devam ediyor. Tahta yapıcısı günü iyi değerlendirdi. Mal böyle piyasada alınır. Güzel hareket yaptı bugün.
Tek sorun şu Tacirlerin , Oyak fondaki malı bitse de kurtulsak 😀
Hakkatten durdo accayip işler yapıyor :)) maşallah diyelim...
Durdo toplamaya basladigimdan beri kimler neler dedi!! Patron satisimi istersin fon satisimi!! Hersey vardi!! 2 gunde 50% de kaybetti 6 ayda 450% de yapti. Ask kan ter gosyasi:) gercek olan tek sey var; artan ciro, kar marji, buyuyen pazar!! Bu kombinasyonu herzaman bulamiyor insan. Bilanco gelince gene yazarim:) genel kurula kimler geliyor?:)
Sent from my iPhone using hisse.net
https://www.lgr-packaging.com/actual...pack-2020.html
gloss green iyi pazarlanıyor şubat 2020 de pariste görüşmek üzere
büyük ilaç sektörünün bu ambalaja ilgi duyacağı aşikar
cigerci kardaşım geçen gün yanlış bakmışım yanlış bilgi için sorry günlük imzalanan açık sözleşmesi diyecektim ama pozisyon kapatmışlar zararına :halay:
durdo 40 olduğunda siz niye 50 olmadı diye söylenirsiniz..
bu durdo bin olsa da sizi mutlu edemez, o sebeple siz rakamlara fazla takılmayın.. ama illa bi rüya görecekseniz 2020 haziran temmuz da 40 olarak görün bence..
tahmin edildiği gibi tacirler ve oyak satışı fona ait çıktı.
Fon satışının devamı bol olur inşallah
önemli olan bu satışların tahta yapıcı tarafından karşılanması
şimdilik o da olduğuna göre [karşılandığına göre]
iyi demektir.
https://www.lgr-packaging.com/en/par...ran-dogan.html
https://www.posta.com.tr/erdoganin-h...asladi-2232102
duran dogan fırmasının hemen arkasındakı sazlı derede calısmalar baslamıs bu arada yaza denize girecez demektir.:kahkah:
bırak satsınlar
ve geri de almasınlar
keşke hepsi satsa fondakilerin
nasıl olsa tahta yapıcı karşılıyor
yatırım finans üzerinden
yabancılar alsın daha iyi
yabancı uzun vadecidir bekler
rüya gördüm yatırım filan tavsiyesi değildir:party:
fon karı gördümü verir hemen
Anadolu kalan 41.000 lotu da verde
sende kurtul millette
Günaydın.
Cuma Tacirlerin 21.497 lotu herhalde yatırım fonundan gelecek.
Bugün de nöbetçi fon satıcısı herhalde Oyak gibi😀
ismail hocamız duran doganla ılgılı faydalı bılgıler paylasıyordu baya oldu bılgı paylasmıyor tahtadayamı kustu acaba yoksa yazı için arastırmalarına devammı ediyor
İsmail başkanı foruma çekmek için bir üçlümü çeksek... :))
Cuma günü işyatırımın aldığı 10.000 lotun 5.000 i garantiye gidince garanti 27.000 den 32.000 çıktı
günaydın
şu yabancıya çalışan ve elinde 4700 lot mal olan merrill ile
foncu tacirler veya oyak her neyse
ne satacaksa satsa da tahtanın bir önü açılsa
bu ne ya
pazartesi yatırım finansın aldığı yabancıya gider diyordum
yatırım fonuna gitmiş
hayret:whistling:
Merhaba arkadaşlar dün biraz kulaklarım çınladı sebebi burasıymış :-) durdo bistin parlayan yıldızı, hiçbir sıkıntısı yok piyasa hakettği değeri veriyor 2020 yılındada vermeye devam edecek ayrıca ben olmayınca sanki daha iyi yükseliyor.
Matbacılık sektör olarak ülkemizde dış ticaret fazlası veren nadir sektörlerden o yüzden yatırımıda hak ediyor. 20 yıldır yapılamayan yatırımlar yabancı ortağımızında desteği ile son 1 -2 yıldır yapılmaya başladı süreç bitmedi şirketimiz daha önce HEIDELBERG marka XL 145-8+LYYL model baskı makinesini aldı 2018 eylülde faaliyete geçti. O makıne alınırken Model Speedmaster XL 106 da araştırdık ama XL 145 ile büyük tabaka karton basacagı için bu makıneyı tercih etmeyi doğru bulduk dediler.
Peki ne olduda şimdi, 2017 Model Speedmaster XL 106 8 renk + 2 Lak UV baskı makinesi ve beraber çalışacak olan Vinfoil marka yeni Optima SF110 soğuk yaldız makınesi almaya karar verdiler.
Bu kap haberini anlamak için bu makınelerı ve sektörü iyi bilmeniz lazım.
Gelecek olan XL 106 makinemiz ile soğuk yaldız makinesi birbirine enteğre edilerek çalışacak yani baskı makinesi kurulduktan sonra yaldız makinesi XL 106 üstünde kurulacak ve basılan bitmiş mal ayrıca bir yaldız makınesine girmeye gerek kalmadan basım aşamasındayken yaldızıda basılarak premıum ( pahalı kutu) haline gelecek. Zamandan kazanmak, hız, teknoloji ne derseniz diyin bu duruma.
Anadolu ver şu 41.000 lotu da herkes rahatlasın.
https://resmim.net/f/U7JEUB.jpg
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anlaşmayı bilmiyoruz
rica ederim, 2020 de çok konuşulacak konular olacak durdo adına
Yapılan bu yatırımları piyasa gördü, daha öncede dediğim gibi fabrika içinde fabrika kuruldu.Yapılan bu yatırımlardaki makıneleri alın başka bir dört duvara içine koyun matbaa fabrikası kurmuş olursunuz.
https://resmim.net/f/1gO36F.jpg
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.