kardeş 1.56 nedir ben geceden 1.57 ve 1.58 girdim onlar bile gelmemişken 1.56 gelebilirmi
Printable View
Ben hisseyi Kim aliyor Kim satiyorla ilgilenmiyorum. Zaten tepki vermesi gerekiyordu. Birileri belki de kisa vadeli bir hareket yaptiracaktir.
Siz 2019 yilinin Turk bankaciligi icin nasil gececegini yorumlayin.
Dolari buyuk baski ile 31 aralikda 5.2 lerden kapattilar. Bir cok sirket bilancosunda gecici Bahar yasanacak.
31 Mart secimlerinden sonra neler olacak biraz kafayi ona yormak lazim.
derdin mal almaksa bu havada almazsan dahada alamazsın ha bak yapı kredi dün çok düşmedi Akbank al garanti al halk al neden yapıkredide ısrarın elinde mal olmadıgı bariz belli ama yanlış yerden olaya giriyorsun bankacılık sektörü kötü olacak diyorlar hepside astronomik kar açıklıyor dedim ya burda sana arpa yok paran varsa riski sevmiyorsan git faize yatır saçma sapan yorumlarla topiği meşgul etme ya borsadan anlamıyorsun yada burda insanlarla kafa buluyorsun kimin aldığı önemli değilmiş şakamısın nesin yabancı son 10 günde 14 milyon mal almış tahtada yoksa senmi aldın bunca lotu belkide mal alacan tüm bankalara agresif satış geldi yapı kredi düşmedi diyeee cıldırıyorsunn dert başkada anlarız yakında belkide dün malı sattı aşağıdan yerine koyarmıyız telaşası diğer bankalar düşüp bu düşmeyince tabi bir korkudur bir endişedir sardı vatandaşı ya alamazsam endişesi yakında anlarız vatandaşın sıkıntısını
dün satılan malın % 70 garanti tek basına aldı bugünde alıma devam ediyor suana kadar alımların % 50 garanti aldı yaklaşık 2.5 milyon lotla 2 günde aldığı mal 10 milyon lotlara gelmiş durumda
yapı kredi hissesinde son dönemde ayı tuzağı oluşumu vardır özellikle teknik görünüm düşmüyorum hatta çıkıyorum derken hisse fiyatı baskılanmaktadır ama bir dönem sonra hissede teknik görünüme katılmak zorunda kalır ters uyumsuzluk vardır bir dönem sonra hisse teknikle aynı çizgiye döner buna ayı tuzağı denir yapı kredidede su an o tuzak vardır dikkatli olun ayı tuzağına düşmeyin https://i.hizliresim.com/36L7p0.png
Usd olarak değerlendirince farklı bir tablo çıkıyor.Bilançoya kadar vakitleri var,bu ay ne yaparlarsa yapsınlar alttan alıp müşteri bulurlarsa yukarıdan satsınlar. bilanço dönemi yaklaştıkça işler tersine döner.Hacim çok düşük piyasada ky yok.Kredili mal alan yok.Satmak için bile bu kağıdı yükseltmeleri lazım.
1.57deki mayinimida patlatmis...bist toparlasada kurtulsak kademe kademe bana satmaktan bikmadi...
bunlar mal verme değil, korkutma satışı. mal gelmeyince aşağı basarım diyor. öyle hızlı basıyor ki, üstüne para da verecek sanki
abicim bırakın yok korkutma yok malımı kaptırmam yok şu bu dünyadan haberiniz yok bi kısım ekonomist mb faiz düşürecek diyor onu fiyatlıyor borsa usd.
iyimser tahminim bu haftadan sonra pozitife döner 95 soluksuz gider.. kötümseri söylemiyorum.
Dipsiz kuyu
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
53-54-55 ne varsa alıyorum
düştükte artıracağım
dönmek yok
20 milyon tl ye bankanın binde biri satılıyor.:)
allah razı olsun satandan elleri dert görmesin.
1.52
Aylardır uyardık.!!
Millete hamal gibi mal taşıtmayın yapmayın etmeyin dedik..
Yok sen speksin sana inat alıyorum
Neden yazıyorsun bizim malların peşindesin..
KY heryerde KY..
1.30 hatta ve hatta 1 tl ler POTADA OLABİLİR!!!
Hem global hem TR ye has riskler çok yüksek
Herşey sana bana anlatılmıyor..
Sadece fiyatları izleyin..
Zerre alım gelmiyor aylardır..
bist30 cöktü resmen...yaklaşık 1 haftadir 1.61/1.55 arasi mal topluyorum güya dip burda bile eksi şuan...velveleye gerek yok hamama giren terler...1.50 altina kadar almiyorum artik düşerse el atarız karınca kararınca...tüm kelli felli kagitlar ağliyor birakin mazlumumuzu :)
merak buyurmayın, dünyadan haberimiz var. hareketlerin en sert olduğu yerler dönüş yerleridir. bunu niçin yapar, korkutmak için yapar. zaten sende önümüzdeki hafta döner beklentisi içindesin, eleştiri manasız kalmış.
en dipte almak yada zirvede satmak, amaçsa benim becerebildiğim iş değil. mart ayında 3,20 olan hisseyi ha 1,60 dan almışsın, ha 1,53den. hamallık yapmadan da bu işte ekmek yok. 35 yıllık borsacı olarak alım yerinin buralar olduğunu biliyorum da, yükselişe geçmesine 1 ay mı, 3 ay mı, 6 ay mı var onu bilemiyorum. haliyle hamallığını yapacağız. ayrıca şu forumda ykbnk speğinin yazacağını hiç sanmıyorum.
uzun vadeli bist grafiginde 84.7xx civari guclu destek var gibi gorunuyor orayi assa kirarsa yandik bittik olduk...yok ordan sekerse bistin yolu açık ve bayragi bankalar tutar...2000point daha sabredelim :) gerisini yasayarak ogrencez...tavanin dibini planci siyirir ancak ky. tava dibi beklerken tren arkasi mendil sallayarak bulabilir kendini...buralar al at yat modu :) benim icin...gibi
grafik alintidir...
https://resmim.net/f/hTPPO1.jpeg
benim anlamadığım mevzu uzun vade için 1.70 ila 1.50 arasındaki maliyet farkı ne
böyle ufak hesaplar yapılmaz borsada.
Kentuf destek at tahtaya senin maliyeti düşürelim iyice.Benim 1.61 kurt gibi bekliyorum 1.50 yi 😉
69krş kadar iner gibi.En iyimser tahminimdir.Lütfen ülkenin ekonomik durumunu göz önüne alın.Saygılarımla
4 lotu 1$ olmaya şunun şurasında kaç kuruş kaldı.... beaaaa!
Kaç promil gerekiyor yk yı 2*1,53 görmek için
G3221 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bazen herşey güzel olacakmış gibi geliyor gidip yk alıyorum alınca geçiyor misali,
yukarı hareket başlamadan almak mı, dibin dibi yok 1,30 diyen de var 1 diyen de, bırak!ınız dağınık kalsın, spek abi yorulsun yenge zaten kızar ona
yoksa bende bilooorum grafik grafik değil ama manzarası güzel
G3221 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne oldu senin yabanci aliciya? Herkesin gordugu bilgiden para kazanilamayacagini anlamissindir umarim.
Turkiye nin onunde cok zorlu bir yil var.
Takasdaki ilizyonlarla ugrasacagina, biraz ders calis.
Bir de beni bos konusmakla sucluyorsun
Sana ev odevi veriyorum
1-stagflasyon nedir?
2-konkordato ilanindan kac gun sonra bankalar verdikleri kredileri karsilik ayirmak zorunda?
3- Bir Milyar dolar ilave ana sermaye tahvil satisi nedir?
4- Akenerji ve Bereket enerji Basta olmak uzere enerji piyasasi sirketlerinin durumu nedir?
5- Insaat sektorunde satis rakamlari ve bankaciligin insaat sektorundeki riski nedir?
Daha önce 0,24 cent gördü yani 1,30 tl
General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
At at çook ucuz.
Şaka maka fed in bile orası burası oynamaya başladı.Faiz artırımını durduralım.piyasadan para çekmeyide konuşalım demeye başladı.
Sıkıntı şuan global , yerel riskleri zaten fiyatladık yeterince.Bilançoda 5 milyar kar açıkladığında farklı şeyler konuşuyor olacağız inş.
0.28 cent deyiz dip 0.25 yüzde 10 aşağıya max marjımız kaldı.Dip tl olarak 1.39. Piyasa değeri 13 milyar tl altına indi.FVAÖK 2.17 52 haftalık en düşük 1.52 en yüksek 3.20.
madem rakamlar buraya kadar gelmiş bistte 84.7xxlü rakamları gösterselerde rahatlasak...hiç olmassa 2019 için yeni bir trend başlamış olur dipten...panik olunmayacak günler malda yakalananlar sakince çayını içsin malsız olan lar yada benimgibi fifti fifti malda olanlar içinde güzel alım fırsatlar gibi görünüyor...tabiki burası borsa kim kime akılllarda hep olmalı...BU GÜN VE PAZARTESİ BİSTTE IKINMA GÜNLERİ OLACAK gibi...ya o çocuk doğacak yada neyse yadasını yaşayıp görürüz...
Abd hergün yüzde 5 düşerken sağlam durduk sonunda dayanamadı.84.xxx görmek için yurtdışı çalkantının sertleşerek devam etmesi gerekiyor.Şu an herşey olumsuz riskten kaçış var biz buradayız.Benim derdim kağıdın vereceği tepki.daha önce pozitif tepki hiç veremedik.Garan Ak halk giderken biz baktık.Tepkiye katılabilirsek bizi rahatlatır yine katılamazsak sıkıntı sürer.
garanti bugünde satılan hissenin % 80 almış gözüküyor 6 milyon lotla totalde 3 günde 7 milyon 3 milyon ve 6 milyon mal aldı ve 16 milyon lot mal almış oldu birleri için topluyor yabancı veya emeklilik fonu olabilir
Alım değil onlar..
Dün kü açık 7 milyon lot
Ondan evvelki de 3 milyon..
Bugünde kendi açıklarını alıyor
Sen alım olarak yorumluyorsun..
Bunu bazen citi kullanarak yapıyorlar..
Oradan virman ...
Tahtada zerre kadar yabancı alımı yok..
Banka tahtalarında 50.000 tane göz vardır..Gizliden mal toplama şu bu OLAMAZ..
Hele baskı kurim de mal çekim..Komedi..Bunu yazanlar ve inanlar var..
50 defa yazdık..
Banka tahtalarını patron tahtası ile karıştırmayın..
MSCI den çıkarılmamız hiç iyi olmadı..
Yabancı nın ilgisi sıfıra inmek üzere..
Olası bir rallide yine nal toplayacak demektir bu da.
Yabancı ilgisi (yada patron ilgisi) olmayan kağıtlar da dibin dibine yuvarlanır..
2 tl de 1 kuruş 0.5 kar demekken
1 tl oldumu kağıt yüzde 1 demektir..
Bu yüzden fiyat dibe doğru çekilir piyasada..
Yukarı tepkilere sessiz kalır isteksizdir
Aşşa oldu mu en önde gider..
En bariz sahipsizlik örneği dir bu..
Çoğunlukla KY tarafından mallar elimizden alınmak isteniyor sanılır..
1.56 dan 1.54 e her kim indirdi ise onun şarabını s...mek lazım. şu son yarım saatten bahsediyorum