1 hafta daha boyle gider sonra normalleşir
HUAWEI KII-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
üstadlar ben bu işte yeniyim de, akbank'tan alıyorum fonu ama yanlış mı yapıyorum? en yüksek masraf kesintisi akbank'ta mı oluyor?
PPF'ler düşmeye başladığına göre konunun başlığını "Yatırım Fonları" olarak değiştirmek faydalı olabilir.
Mustafa ustad
Devlet tahvilleri niye artti bu ara?
Selamlar , finansbanktan aldigim fil fonunu simdi bozsam hesabima saat kacta gecer acaba
Cumartesi 20:30 İzmir /varyant konak öğretmenevi DÜĞÜNÜME BÜTÜN MEVDUATÇILAR, PPFCİLER DAVETLİDİR.. SAYGILARIMLA (SERCAN BÜLBÜL)
Yapı krediden fil satış emri vardı hala bekliyor varmı sorun yaşayan bugün.
Üstadım tahvil piyasasını sadece gösterge tahvile bakarak takip ediyorum derin bir bilgim yok fiyat hareketleriyle ilgili :) Geçen haftalarda BES fonları alım yapıyorlardı sanırım dağılımlarındaki tahvil miktarı artmıştı, kısa sürede ciddi bir düşüş olmuştu piyasa düzeltmesini yapıyor sanırım.
Boyp bir ayda net %4 veriyor. Hıç ugraşmayın burada. Şirketin bu günki açiklamasini okuyun.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geldi mi bugün oranlar
Anl 23,66.
ıgl mk %23,59
Ustadlar fiba dunkuyle ayni soyluyor. Ilginc degil mi?
PPF’ler cozuttu , Nkolay ve OKT’ye bekleriz :)
Evet sayın yuji. İsterseniz yarın şirketi arayip teyit alabilirsiniz. Bence çok güzel firsat. Ben biraz yukaridan aldım ama sağlık olsun.
Evet borsadan hisse alıp zamanı geldiginde ana ortağa virmanlayıp paranizi alabilirsiniz
Hisse senedi alim satım sözleşmeniz varsa internet üzerinden veya telefon ile alabilirsiniz.