Surekli ayni marji veriyor.2.90 dan al.3.05 ustu sat.tekrar al.ayda en az 3 kere yuzde 5 trade imkani var.
Printable View
Surekli ayni marji veriyor.2.90 dan al.3.05 ustu sat.tekrar al.ayda en az 3 kere yuzde 5 trade imkani var.
işyatırımdan citi ve deutcheye aktarılan mallar geri alınıyor al gülüm ver gülüm patron işin içine girerse görürsünüz ama tahminim patron hissesi ile ilgilenmiyor ve bu tahtaya dadanan grup istediği gibi at koşturuyor:)
ytd
madde 2 temettü haberi de düştü, hayırlı olsun.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bankaların dahi nakit temettü dağıtmadığı ortamda temettü veren 10,15 şirketten biri.
12.4 kuruş 18 nisanda hesaba geçecek.
Oldu olacak genel kurul toplantısında ortak bulduk anlaşma yakında müjdesinide verin tam olsun
Ytd
süper bilanço + temettü tepki 0 [emoji16]
Beyler 1000 lota 124 tl bunun neresini anlamadiniz.
bence düşük ama, 2 senedir düzenli vermesi önemli. merak ettim kaç para hesapladınız.
Teşvik almış bir şirket, harika bilanço, 1000 lota 124 lira temettü, daha ne olsun, borsada kaymaklı ekmek kadayıfı böyle olur bence. Bu seviyeler daha başlangıç. Nazar değmesin.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçen sene credit suıse verilen ortaklık arayışı yetkisi iptalinden sonra ceo ya direk olarak ortaklık satış ve diğer konularında tam yetki verilmişti öyle aklımda kalmış
ytd
Bir şekilde Cem beyin kafasında büyüme ve yurt dışına açılma fikri var ve şirketi gerçekten bitirilen yatırımlarla karlı ve temettü verir hale getirdi bu şekilde stratejik ortak bulmasının daha kolay olacağını düşünmüş olmalı zaten credit ile birkaç görüşmeleri olmuş olmalı nihayi karar verilemeden anlaşma bitirildi şuan yetki ceo hanımefendide zaten görüşülen firmalar bellidir ansızın bir haber karşımıza çıkarsa şaşırmam bu kağıdı yıllardır tutarım ilk defa geçen sene ve bu sene temettü veriyor ve kar rakamları iyi gelmeye başladı ve bilançoları şeffaf geliyor İngilterenin AB den çıkması arap ülkeleri ve Çin pazarının Türkiye ilgisi artarak devam ettikçe bu kağıt buralarda tutulamayacak istedikleri kadar baskılasınlar hepberaber göreceğiz
ytd
satış haberi olayını sanmam. şirket yatırımlar ile büyümeye devam ediyor zaten jaklin hanımda var zaten bence satılmasin. yatirimlara devam edebilirler , yeni şirketler kurabilirler satın alabilirler. ben beklerim acelem yok.
stratejik ortaklık kesin olacak bilançolarla bunu destekleniyor ve dışa açılmak için şart, ortamda iyileşme var ve VAKKO krizden etkilenecek şirket değil müşteri kitlesi belli turizm bu sene daha canlı olacak ve dolar kuru nedeniyle geçen sene mağazalar talan edildi ayrıca şirketlerde dolar kurunun yüksekliği sebebiyle hayli ucuz ve Türk şirketleri dikkat çekmeye başladı.Ayrıca hükümetin tekstil şirketlerine desteğinin artacağını düşünüyorum.
ytd
Bu arada eski yillardaki kap haberlerine baktim.13 madde o zamandada varmis.2009 dakinde var.yani heyecana gerek yok :))
Cem hakkonun kizi pia hakko yakin arkadasiyla fasa gezmeye gitmis arkadaslar fesbuktada paylasmis. Eee hisse gitmiyo bari magazin konusalim :)))
Bu harekete sasirmadimda hep geri asagi geliyor.satip alttan geri alamayi bir turlu beceremiyorum.
ben de açıkçası geri gelir diye düşünüyordum ama bu sefer çok hacimli gidiyor. bu gün tavan kaparsa yarın bu gevşeği ele verirler bence. bistte artık yeni moda oldu gün içi bir hisseye girip tavanı gösterip yada tavana yakın bir fiyatı gösterip sonrada ele veriyorlar.
hisseyi önce gedik sürükledi, 3.35 civarı malı garantiye devretti. garanti de aldıklarını 3.45 ortalamayla büyük kısmını iş yatırıma devretti. bunlar tam bir sahtekar gün içi alıp karına verdikten sonra bir daha bulaşmamak lazım hisseye. az önce iş yatırım 3.53 ü gösterdi 5 dk içinde 41 e verdiler
beni şaşırtmadın vakko
Dünkü dyoby hareketlerinin kopyası. Tavanın yanına getir, aaa gidiyor diyenlere döşe ve 20-30 kademe aşağı. Kumarlık hisseler bunlar
Sattım çıktım 3 altına gelirse yine bakarız duruma
Feci kitlediler gozukuyor.bizde kaldik.salak gibi 3.40 lardan rahat cikacaktik.elimiz varmadi satmaya.simdi 3.15 oldu.1 ay daha surunur 3 altinda.usten verdigini alattan alip 3 ustunden kakalamaya devam ederler.
Anlasilan cem hakkonun kizi pia hakkoya fars gezisinde para lazim olmus :)))
Oynasınlar bakalım şunu anladık tahta bir kişinin oyuncağı olmuş ve sahipli bugün gördüğüm 6 aracı kurum arasında top çeviriyolar ve tamamına yakını toplu satan.....olsun hadi bakalım
ytd
Oynasınlar bakalım şunu anladık tahta bir kişinin oyuncağı olmuş ve sahipli bugün gördüğüm 6 aracı kurum arasında top çeviriyolar ve tamamına yakını toplu satan.....olsun hadi bakalım
ytd
Invesingte yorumlari okuyunca kac kisiye bugun dosemisler anlayabiliriz.bugun en az 3.40 lardan 500.000 lot vernislerdir.3.40x500000=1.700.000 tl tekrar 2.90 ile 3 arasindan geri alsa 2.95x500000=1.475.000 geri alirlar.arada 225.000 tl kar yapar spekler.maksimum 15 gunle 1 ay aras8ndada rahat geri topluyor.
Hacimden uyanmak lazimdi.12 milyon civari lotu var halka acik.yarisi toplu patronda.kalan 6 milyonunda ancak 3 milyonu spektedir.3 milyon lotla bugun 32 milyo. Lot cevirdiler.10 kati.amac belli.kafami duvarlara vuruyom.3.42 lerdeyke. Satimmi diye dusundum.bari 10 bin lotunu verseydim..
Sen 3 ten 3.53 e git ordan aynı seansta 3.10 a dön.