Aynen, döşer boruyu yarın...
Printable View
Aynen, döşer boruyu yarın...
alterenatif maliyet olusmustur,
ama bunu hisseye yükleyemeyiz satilmasi lazimdi.
bu hisse bilanço ile gidecek seve seve..
iyi bir bilanço bizi güzel yerlere götürür diger türlü spek ve avane takımının mal çakması ile sonuçlanır.
Sn.eksina diye diye 19 lara götüreceksiniz umarım dediginiz diğer rakamlara da ulaşır
Tahta yapicinin ne yazikki öyle bir isteği yok. Bizim kelde zaten hisse fiyatını önemsemiyorum diye kendi ağzından söyledi kaç sene önce amacı ciro yapmak lakin satış maliyetleri yüksek öyle bir dönem vardı ki sattığı kar birakmiyordu. Küçük esnaf zihniyeti ile sürümden kazanma çabasında ortada bir ürün yok. Yaptık ürettik dediği ürünlerinde sahiplenmesi biz yardım ediyorduk dedi. Vs vs elle tutulur bir haber olmadıktan sonra mokokoya hazır olmak lazım bu hissede.20-25 arasında nasıl davranacagi onemli .öncelikle 20 geçmesi lazım..geçer ise alirmiyim almam kumar kağıdı olmuş dün alanlar zaten bugün şimdiden satmaya başlamışlar.
çok kişi döküldü , çok
2012 den beri sağlam duruyorum
Hacimsız kuru kuru yukselmis kapanış 19 altı olur ise şaşırmamak lazım
Taze kuruyu görünce spek utanmış olabılır mı acaba kuru gibi fiyatı 50 ye katlasa
Ama tokatı çakmış gene
Her daim kafasına tokmak yediği direnç bölgesine girdi tekrar...
https://i.hizliresim.com/pWQ1YG.png
20li seviyeleri gördük darısı 30lu seviyeler
tum bıst bunu ızlıyor
bilanço iyi gelirse görürüz diye bekledigim rakamarı simdiden görüyoruz :)
hadi bakalim..hip hip Appa !!!!!!!!!!
Bizim kuleyhan hızlı koşunca seyrek düşürüyor lakin
bi goflet, bir ciklet nerden nereye geldi,
Sonucta bu speginde bir maliyeti var..
bu arada 21 oldu :)) bizim ceo altin isinemi girecek :cool:
ahanda tavan geldi :)))
geri gitti :)
Masallah demek lazım
https://i.imgyukle.com/2020/10/01/5O1ysh.png
Zurnanın zırt dediği yerdeyiz... Daha öncesi 2 başarısız deneme...
Bu sefer ki tek pozitif fark... Hareketli ortalamalar daha yerli yerinde.
Tavan iyidir.
TAVANDAYIZ arkadaşlar........!!!!!:halay::yahoo::yahoo::yahoo ::halay:
https://youtu.be/Nwmj6mqQlc4
Borsacılar olarak PİR-İ MUGAN ımız Ahmet Mergen Dayımızın 27 tl hedefine İLERLEYEBİLİRİZ artık.....!!!!
Sanırım tokmakçının 8 milyonu bitti artık. Artık satış baskısı çok daha az olacak.
Ciddi büyük alımlar yok ,benim gibi küçücuk yatırımcı dolmuş hep 19 dan 8 e cakildigimiz günler geldi.haftasinada son model araba yanında çekilmiş fotoğraflarla netasa ne koyduk diyenler çıkmıştı ortaliga
Bugün habersiz kapsiz iyi sürpriz yaptı . Cuma günü nasıl bir hareket yapacak bakalım bizim çapsız spek
Ayağım uğurlu geldi netaşa :))
Benim söyle bir tezim var Netaş yaklaşan abd seçimleri ile alakalı alt yapı( seçimler internet üzerinden yapılacak) sistemlerinin kurulumu veya ona benzer bişeylerden kendi namına pay almış olabilir mi?
şuan herkes 5 g ile alakalı muhabbet ediyor fakat kimsenin aklına gelmeyen bir konuyu tartışşak nasıl olur?
Abd tarafında teknoloji şirketleri çok üstün lakin aynı işi netaş çok daha makul fiyatlara yapabilecegini düşünüyorum.
şuanda haber yok ve bazı kişiler bu haberleri önceden aldı pozisyonlarını çoktan almışlardı. peki bize ne yapıoyruz? pislik mal vs konusmaktan ötesi yok!
netaş ne üretiyor? Yurt dışı bağlantılı işleri kimlerle yapıyor?
busaatte tavanmı bozulur ya
Tavandan zıplayan, sazan çok olduysa... Bu sefer de nanay....
Yada hadi artık ne var ne yok dökülün mü diyorVOG-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İşlemlerin %9 u tavan fiyat ve bir kademe altından gerçekleşmiş...
netaşı tanımayan bugün tanımiştır
Bukağıdın ag. Beş yıldır takip ediyorum. Karekteri beş para etmez lanet bir kağıttır. Bunu tanıdığım güne lanet olsun. Belliydi tavanı bozacağı. Netas bu. Normalde tavan olmaz. Ama ben eksi kapatmadığına sevindim. Eksi kapatabilirdi. Allah’ın belası
bugünkü alıcıve satıcıları paylaşabilecek
kimse yokmu