Karanlıkta kim aldıysa yüklü girdi gibi bence yukarı gibi geliyor bu hisse çok geride kaldı şimdiye kadar 6 görmesi lazımdı otel satış haberi var o gerçek olursa tavan götürür ytd
SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Karanlıkta kim aldıysa yüklü girdi gibi bence yukarı gibi geliyor bu hisse çok geride kaldı şimdiye kadar 6 görmesi lazımdı otel satış haberi var o gerçek olursa tavan götürür ytd
Otel işi çoktan olumlu sonuçlanmış ve bitmiştir. Beklenti alınmış olacak ve gerçekleşme haberiyle mal çakacaklardır. Başka bişiler var ama bilen Yok. Yoksa çoktan 4,40 lara hemen inmiş olurdu bu tür yükselişlerden sonra. Cuma günü sandırınız kadar yüklü bir alış olmadı. Kapanış işlem hacmi 3995000 di. Karanlık işlem sonrası 4190000 oldu. 195.000 tl yani fark.
Peki senin fikrim nedir
Kar al cebe yaptım ve tekrar 4,74 den maliyetlendim. Beklemeye devam kendimce.
bir zamanların efsane beklentisiydi sloganımız; NAKO %99 tamam, hedefimiz Ky....
https://emlakkulisi.com/zeytinburnu-...i-yikim/558817
Kap haberleri nedir
Değerleme raporları gelmiş. Yorumunu üstatlara bırakalım bence. Değerlemeden kaynaklı 3 aylıkta kar yazdıklarından beri git gel yaptırıyorlar tahtaya. Bakalım yarın ne yapacaklar. Marbaş fazlasıyla kusmuş aldıklarını bugün. Almanlar hala ufak ufak aşıyorlar. Büyük patronlardan işbank ufaktan satmaya devam ediyor.
Sonunda ak kara belli oluyor.İnşaallah beklediğinize değer....
ASUS_X008D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ustalara yorum bekliyoruz
Değerleme farkları 2016 sonu ve 2017 sonu:
Nurol Tower 706,5 milyon 547,5 milyon
Fark: 160 milyon
Nurol Park 1.011 milyon. 681,45 milyon
Fark: 330 milyon
Nurol Life 719 milyon 501,3 milyon
Fark: 120 milyon
Fark toplamı: 610 milyon
9 aylık bilanço hasılat: 250 milyon
Değerleme farkları bilançoya hasılat artısı olarak yansır mı?
Üstatlar bunu açıklarsa çok makbule geçer.. Hadi ustalar haydi göreve, KY ye yardım edin!
Hasılat olarak yansımayacak eğer yatırım amaçlı gayrimenkullere transfer ederlerse gelir tablosuna yansıyacak. Binalar kaleminde yer alacaksa ne olur mevzuata bir bakmak lazım.
baktım: Hali hazırda binalarda kayıtlı varlıkların yeniden değerleme farkı öz sermayenin altına kaydediliyormuş..
Not: değer artışı iyidir candır[emoji1][emoji1]
Not:2 değer artışları biraz karışık bir konu, değerleme yöntemlerine göre değişik uygulamalar var, başka bilgisi olan da varsa paylaşsın lütfen..
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bunun karın agrısı ne arkadaşlar.
Rica etsem bir kademeleri paylasabilirmi
Galip ceza vermişler 8 yıl bu hisseyi daha kimse kaldırmaz ytd
Ben yanlış anlamışım hocam, yukarıda yazdıklarım hükümsüzdür o vakit[emoji1]
Ben inceleyemedim henüz seyahatteyim, yarın öğleden sonra kısmetse bakacağım. Gönül isterki yapsın hareketini biz de bakmayalım [emoji1]
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Dayanamadım baktım valla, bağımsız bölüm sayılarına bakınca sadece Nurol Parkta geçen sene 1699 bu sene 765 adet için değerleme yapılmış. O kadar fark tam olarak satış fiyatına mı denk geliyor emin değilim sonuçta bir kısmını daha erken uygun fiyata satmışlardır illaki ama yine de hatırı sayılır bir tutar geleceğini düşünebiliriz. Nurol towarda 320 den 194 e düşmüş. Bu fark içinde tabi kiralamak için kendine ayırdıkları da vardır onlarda gelir tablosuna yansır, yok satış yaptılarsa hasılat olarak göreceğiz.
Ben de satış hasılatının artmış olması gerektiğini düşünerek bugün için hareket bekledim ama spek efendi resmen süründürdü tahtayı. Bu sermayeyle bu hasılatlar ve artacağını düşündüğümüz kar çok alakasız ana sonuç ortada. Bildiğim kadarıyla 200.000.000 a sermaye artırımı hakkı da 2017 sonunda bitti. Ne oyunlar döndürecekler acaba??????
beyler selam,
bilanço son açıklanış tarihini bileniniz var mı?
Yarın hissenin yukarıya sert tepki vermesini bekliyorum çünkü iniş çıkışını tamamladı 4.90 görülebilir ytd
Yatırım finans zararına mı verdi yani......gedik hiç alası yokken mal mı aldı yani....metro da emeklilik fonlarına 40.000 net mal mı aldı yani.....Almanlar nerde acaba....
Ruh ikizi bunlar[emoji1]
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Son takas durumunu paylaşabilecek dostumuz var mı acaba? Metronun aldıkları duruyor mu fonda ?
Galip mi girdi hisseye
aga yatırımcıyı yaşatırsan piyasa olur sen bizimi biz seni mi takip ediyor anlamıyoru 5 liradan 1 kuruş fazla etmiyormu bu hisse ayıp ya hu feik üstüne feik
ytd
16:01 itibari ile
metro +901 bin
global -492 bin
ıcbc - 171 bin
deniz -108 bin
hep aynı terane,beklemeye devam
16:45 itibari ile;
Ek 13483
Bu hissenin karın ağrısı ne ola ki ??? Böyle tuhaf hareketlerle metro ne yapmaya çalışıyor??? Her hareketinde zarar yazıyor. Sağ cep sol cep desem ilk beş de satanlarin tüm mali kadar ustelik yuksek ortalama ile metro alıyor. Bulaşmaya gelmiyor yahu. Bir daha mi asla..
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şimdiye kadar böyle yakalanmamıştı galip sanırım. Yine fonlara aldıysa bir şey diyemem. Yine kar al yaptık çekildik kenara.bekleyelim bakalım neyleyecek. Sussli neden ses vermiyor acaba? Bilançoya yakın yakın takibe almalı kesinlikle.
Bu sefer bence olay farklı olacak içimden bir ses yarın borsa eksi acarsa bu hisse yukarı mutlaka çıkacak bugün dikkat ettim bütün kademelerde alım geldi ayriyeten bir ara tüm kademelerdi 900 bin lot koydular ama alıp yapmadilar az çok bu hisseyi takip ediyorsam yarın borsa eksi olursa 5.20 görülebilir ytd
Kırmızı açamadık malesef bu yüzde patinaj devam ytd
Endeks düştü nugyo da düştü. Demek ki büyük konuşmamak lazım bu tahta için
Kardeşim onun her zamanki hali bu saatte bak hep aynı terrane
Pasta görebilen var mı acaba?