bildirim yapma zahmetine neden girmemişler !!
spk ya baktım ben öyle bildirim yok,spk ya başvuruda bulundum diye b,ldiri gekmesi gerekmezmi
Printable View
zaten bunlar öldürmesse cavit öldürecek bizleri..
Bugün yayınlanan SPK bülteninde maalesef 20,12 çıkarma fiyatını onaylamışlar.
a) İzocam Ticaret ve Sanayi A.Ş.’nin (Şirket) oy haklarının % 98’inden fazlasına sahip hâkim ortağı İzocam Holding
A.Ş. tarafından Kurulumuzun II-27.2 sayılı Ortaklıktan Çıkarma ve Satma Hakları Tebliği hükümleri çerçevesinde satma hakkını
kullanmayan diğer ortakların ortaklıktan çıkarılması işlemi kapsamında, bu ortaklara ait toplam 242.307,76 TL nominal değerli
payların iptal edilerek bunlar yerine İzocam Holding A.Ş.’ne tahsisli olarak yapılacak sermaye artırımı sonucunda ihraç edilecek
242.307,76 TL nominal değerli paylara ilişkin ihraç belgesinin Kurulumuzca onaylanması talebinin, çıkarma hakkı kullanım
bedelinin 1 TL nominal değerli pay başına 20,12 TL olarak esas alınması suretiyle olumlu karşılanmasına karar verilmiştir.
b) Sermaye artırım işlemlerinin tamamlanmasını takiben Şirket Kurul tarafından resen Sermaye Piyasası Kanunu
kapsamından çıkarılacaktır.
https://www.spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2020&no=55
'' Yatırım Tavsiyesi Değildir''
Sağlık olsun ,bunlar hesaba ödemeleri ne zamana geçerler aceb
Resmen soyulduk. Spk nin tebliğe 5 yıl ort. Fiyatını ortak. Cılarmada koymaması çok ilginç bunu nasıl göremediler. Meclis boşına çalıştı utum yasaları falan... İzocamda 10 11 tl cekseydi o fiyatdan pay teklifi verseydi keske nasıl olsa son 1 aylık fiyat herseyi çözüyor. Pay alımı 11 tlden yapsaydı satmada cıkarmada 11 olacaktı. Çıkar inşallah. gözümüz kör olmuş. Göremedik.Ettikleri zülmü inşallah görecekler. İnsan zulmeder kader adalet eder...
20.12tl den elimizde patladi. :(
hesabimiza gecmesi icin belli bir islem/basvuru vs. Yapilmasi gereklimi yoksa otomatikman kac lotun varsa ona göre toplam tutari yatiriyorlarmi?
Bilgi verirseniz sevinirim. Tesekkurler
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazik oldu burdaki insanlara.okadar dedik inatladmayin bunlarla.nerde yazan hayel atan 50 den 100 den asaga satmam diyenler.simdi atam sizi 20.12 den tamamen atacak.sizde pasa pasa vericeksiniz hisseleri.
E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burda bu kadar direnmeseydiniz simdiye mevcut paralariniz baska hisselerde ,en az 2 ye katlamistiniz.yan hisseleri cogu en az 2 ye katladi.
Keşke siz ve sizin gibiler biraz direnseydiniz hemen pes etmeseydiniz parayı bazen kazanır, bazen kaybedersin herşey nasip kısmet şimdilik paranı ikiye katlamış olabilirsin yarının ne getireceği belli olmaz bir bakmışsın tüm paranı kaybetmişsin borsada hisseni satıp paranı cebine koymadığın sürece o para senin değildir. merak etme şimdiye kadar pes etmedim bu saatten sonrada pes etmeyecem yapılacak ne varsa sonuna kadar yapacağım.
'' Yatırım Tavsiyesi Değildir.''
MADDE 1“ 2.1.2014 tarih ve 28870 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan II-27.1 Ortaklıktan Çıkarma ve Satma Hakları Tebliği'nin
5 inci maddesinden sonra gelmek üzere aşağıdaki 5/A maddesi eklenmiştir.
''Ortaklıktan çıkarma hakkı bedeline itiraz etme usulü
MADDE 5/A - (1) Ortaklıktan çıkarma hakkının kullanılacağının kamuya açıklanmasını takip eden otuz gün içinde hakim ortak dışındaki pay sahipleri kullanım bedelinin adil olmadığı iddiasıyla iadeli taahhütlü mektupla veya noter aracılığı ile Kurula başvurabilirler. Kurul bu durumda hakim ortaktan pay bedelinin adil olduğunun tespiti amacıyla Kurulun ilgili düzenlemeleri uyarınca bir değerleme raporu hazırlatılmasını talep eder.
Bu maddeye göre SPK'nın onayladığı fiyata itiraz hakkımız var Noter ile görüştüm bu konu ile ilgili bilgileri yok araştırıp bilgi verecekler ona göre başvuruda bulunacağım imkanı olan arkadaşlar var ise sizlerde araştırın, burda paylaşırsanız sevinirim eğer bir hakımız varsa süreç bitmeden hakkımızı arayalım.
Kanunları yapan hükümet,Tebliği yayınlayan spk,Ortaklıktan atmak isteyen şirket,Bu talebi onaylayan devletin kurumu spk ve bist..
Eeee.Kimi kime şikayet edip,hak alacaksınız.??.
Benzeri uygulamalar ve sonuçları tarih sayfalarında bolca var..
Zamanınızı ve Paranızı boşuna harcamayın..
Bilen yokmudr,kaç gün sürer aşağı yukarı,,
Ben sonuna kadar direneceğim. Hisse sahipliği mülkiyet hakkıdır. Ben vermedikten sonra kimse zorla alamaz. Direnişi engellemeye çalışanlar sinek gibi vızıldıyor. Direnmeden hak aranmaz. İtirazımızı yapacağız.
İtiraz için noter aracılığıyla mektup göndermek gerekli diye düşünüyorum.
Ben ve Kurtuluş tan başka bekleyeceğini söyleyen yok sanırım. Bekleyip göreceğiz. Herkes iradesinde hürdür. İsteyen bekler isteyen satar.
Kimseye yatırım tavsiyesi verecek durumda değilim. Herkes kendi yatırım kararını verebilir.
Anayasanın mülkiyet hakkını güvenceye alan 35. maddesine göre, herkes mülkiyet hakkına sahiptir. Bu hak, ancak kamu yararı
amacıyla, kanunla sınırlanabilir ve kullanılması toplum yararına aykırı olamaz. Mülkiyet hakkı başkasına zarar vermemek ve yasaların koyduğu sınırlamalara uymak koşuluyla, kişinin, bir şey üzerinde dilediği biçimde yararlanma, tasarruf etme, başkasına devretme,
kullanma biçimini değiştirme, harcama ve tüketme yetkilerini kapsar
TEB KAP Açıklaması göndermiş para yarın hesaplarımıza yatıyor
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/875437
Kurtuluş noterden basvuru yaptın mı
Evet bugün noterden tebligat gönderdim Noter yazılacak yazının içeriğini bir avukata yazdırmamı istedi ancak ben kendim yazdım gereksiz yere avukat parası vermemek için
Giriş bölümüne SPK bültenindeki yayınlanan ortaklıktan çıkarma fiyatı onayını yazdım. Sonra 2.1.2014 tarih. ve 28870 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan II-27.1 ortaklıktan çıkarma ve satma hakları tebliğinin 5.inci maddesinden sonra gelmek üzere 5/A maddesi gereğince kullanım bedelinin adil olmadığını itiraz ettiğimi, yeniden değerlendirme yapılarak adil bir fiyatın tespit edilmesini, tespit edilen yeni fiyatın tarafımdan kabul görmemesi halinde.......... Nolu Yatırım hesabımdaki.......... Adet lot ile İzocam ticaret sanayi A. Ş. Ortaklığımın devam ettirilmesini talep ediyorum
Bu şekilde yazdırdım noter masrafı olarak 198 TL verdim
Tesekkür kurtuluş eline sağlık
lotlar ğitmiş ama eksik yatırmışlar,sistemdenmi nedir anlamadım
Yatan paraya dokunursam itiraz hakkımı kaybederim. Dursun orada
Vaybe kotu sonla bitdi hersey.artik umarim akillanirsanizda hisseyle inatlasmazsaniz.gecen seneden beri bunu yazdim.kimi spek dedi.kimi hakaret etdi.sonuc ben hakli ciktim.
sayın kurtuluş spk ya yazdınız değilmi?
bende artık pazartesi noterden yaptırayım eğer yazdığınız yazıyı mümkünse mail adresine gönderirseniz sevinirim ysozbir@yahoo.com
paraya dokunursam kabul etmiş olurum ,itiraz hakkım olamaz
Noterden gönderilecek mektupta , genel kurul kararına iptal davası açıldığını da belirtirseniz daha iyi olur. 13,İstanbul Asliye Ticaret Mahkemesi 2020/03 E.sayılı dava
SERMAYE PİYASASI KURULU BAŞKANLIĞINA
İlgi: SPK’nın 10.09.2020 tarihli ve 2020/55 sayılı bülteni.
İlgi de;
“1. a) İzocam Ticaret ve Sanayi A.Ş.’nin (Şirket) oy haklarının % 98’inden fazlasına sahip hâkim ortağı İzocam Holding A.Ş. tarafından Kurulumuzun II-27.2 sayılı Ortaklıktan Çıkarma ve Satma Hakları Tebliği hükümleri çerçevesinde satma hakkını kullanmayan diğer ortakların ortaklıktan çıkarılması işlemi kapsamında, bu ortaklara ait toplam 242.307,76 TL nominal değerli payların iptal edilerek bunlar yerine İzocam Holding A.Ş.’ne tahsisli olarak yapılacak sermaye artırımı sonucunda ihraç edilecek 242.307,76 TL nominal değerli paylara ilişkin ihraç belgesinin Kurulumuzca onaylanması talebinin, çıkarma hakkı kullanım bedelinin 1 TL nominal değerli pay başına 20,12 TL olarak esas alınması suretiyle olumlu karşılanmasına karar verilmiştir.
b) Sermaye artırım işlemlerinin tamamlanmasını takiben Şirket Kurul tarafından resen Sermaye Piyasası Kanunu kapsamından çıkarılacaktır.†denilmiştir.
Ancak;
Genel kurul kararına 13. İstanbul Asliye Ticaret Mahkemesi 2020/03 Esas sayı ile iptal davası açıldığı da dikkate alınarak;
2.1.2014 tarih ve 28870 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan II-27.1 ortaklıktan çıkarma ve satma hakları tebliğinin 5.inci maddesinden sonra gelmek üzere 5/A maddesi gereğince kullanım bedelinin adil olmadığına itiraz ettiğimi, yeniden değerlendirme yapılarak adil bir fiyatın tespit edilmesini, tespit edilen yeni fiyatın tarafımdan kabul görmemesi halinde,
Anayasanın mülkiyet hakkını güvenceye alan 35. maddesi, “Herkes mülkiyet hakkına sahiptir. Bu haklar, ancak kamu yararı amacıyla, kanunla sınırlanabilir. Mülkiyet hakkının kullanılası toplum yararına aykırı olamaz.†Hükmü gereği
Marbaş Menkul Değerler nezdinde ki ....... Nolu Yatırım hesabımda ve Merkezi Kayıt Kuruluşu ......... Sicil Numarama kayıtlı ......Adet lot ile İzocam ticaret sanayi A. Ş. Ortaklığımın devam ettirilmesini talep ediyorum.
Gereğini arz ederim.
Ben böyle yazdım arkadaşlar düzeltilecek bir şey varsa paylaşım en kısa zamanda notere gideceğim
Resmi gazetedeki 5 e sonradan eklenen itiraz linkini paylaşırmıaınız
Süper olmuş. Direniş başladı
Ama II.27.1 eski ve iptal. Yenisi II.27.2 den destek alınacak.
Hafta sonu biraz çalışmam lazım ,konu üzerinde
Şu an birşey buldum , süper bir dayanak