Paralel evrende şu an daha 10 dk geçti. Hele bi sabır o yarım saat şimdiki zamanı anlatan bir yarım saat değildi!!! [emoji851][emoji457]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
19 hazirandaki yazım. Daha o günki fiyattan bir kere işlem oldu. Birkaç olmadı.
SM-C5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rıfkı Efendi 53324 iken dibi birkaç kez test edeceğini bildin.Birkaç işlem olacağını bildin.Tebrikler...
İnşallah sonrası yani yağmuruda çıkışıda bilirsin.
Bugün investte okudum Fazıl Duygun diye bir gazeteci sırada imarlar odası,tabibler birliği ve işbankası var şeklinde tweet atmış.YTD.
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Önce sosyal medya var, bakalım sıra bize ne zaman gelecek [emoji848] Bir eyt li olarak aynı şeyleri hissetmeye başlamam tuhaf mı acaba [emoji848]
12 Temmuzda Meclis tatile mi giriyor bilgisi olan var mı?
Teşekkürler GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizim işi bitirselerde bari öyle kapatsalar.
Elbet sıra gelecek.uzatmalari oynatıyor hakem.
Meclis tatili ile ilgili bilgin varmı sayın Marslı
Resmi bir aciklama yok .tatil yapacak bir ortam da yok
TBMM tâtile girmiyor:
https://www.resmigazete.gov.tr/eskil...20200703-1.pdf
1 Temmuz 2020 Çarşamba günü tatile girmesi gereken Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) tatile girmemesine ve çalışmalarına devam etmesi kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
TBMM'nin söz konusu kararına göre, Anayasanın 93'üncü, TBMM İçtüzüğü’nün 5’incİ maddelerine göre, 1 Temmuz 2020 Çarşamba günü tatile girmesi gereken TBMM'nin tatile girmemesine ve çalışmalarına devam etmesine, Genel Kurulun 30.06.2020 tarihli 105’inci Birleşiminde karar verildi.
Meclis 1 Temmuz'da tatile girmiyor
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) 1 Temmuz tarihinde tatile girmeyecek.
AK Parti'nin Meclisin 1 Temmuz'da tatile girmemesi için verdiği grup önerisi kabul edildi. Meclis, 22 Haziran'a kadar çalışmalarına devam edecek. Bayramdan sonraki günlerde 28-29 Haziran 2017 Çarşamba ve Perşembe iki gün, 4 Temmuz 2017-13 Temmuz 2017 tarihleri arası on gün süreyle çalışmalarına ara verecek olan Mecliste 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü dolayısıyla özel oturum yapılacak. Meclis, 17 Temmuz'da ise tekrar çalışmalara başlayacak.
https://www.sabah.com.tr/gundem/2017...atile-girmiyor
Bu eski haber
Marslı teşekkürler.Öngörün tuttu.Tatil yok
Bu seviyeden bir işlem daha oldu
SM-C5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merak ettiğim ve bilmediğim için soruyorum.
Sermayede payı olmayan Kurucu hisse değeri nasıl hesaplanır?
Aldığı kar payı, belli bir rakkam ile çarpılıyorsa,
Ve 25 yıldan uzun bir süredir bu kurucu hisse komik bir kar payı alıyorsa...
Ve 25 yıldan uzun bir süredir banka yönetimi kılıfına uydurduğu için her türlü hukuki itirazları geri çevirip aynı komik kar payını vermeye devam ettiyse....
İmha aşamasında aynı rakkamlar üzerinden hareket etmeyeceğinin bir garantisi var mıdır?
Sorum samimidir.
Kimse spekülasyon yaratmaya çalıştığımı zannedip, “beğenmiyorsan sat kardeşim, ortalığı karıştırma” türünden saçma yorumlar yapmasın.
Rica ediyorum.
Diğer sorularım...
İşbankası borsa platformuna göre işlem görem A, B, C ve kurucu hisse senet sayısı aşağıdaki gibidir...
Rakkamları yuvarladım.
İsteyen detaylı toplayabilir...Ekran görüntülerini ve İşbankası ortaklık yapısının ekran görüntüsünü paylaşacağım...
A. 252 adet
B. 12990
C. 1 523 395 000
Kurucu 750
Soru:1 Bu rakkamlar %33.74 lük halka açık kısmı mı temsil etmektedir?
Soru:2 CHP nin elindeki hisseler A,B,C ve Kurucu hisselerden hangileridir ve ne kadardır?
Soru:3 CHP sermaye arttırımlarına katılmış mıdır? Katılabilir mi? Katılmadıysa elinde nasıl % 28.09 oranında hisse olabilir?
Soru:4 Hükümet gerçekte hangi hisselerin peşindedir?
Soru:5 Tüm bu karmaşık yapı içinde Kurucu hisseler, holdingleşme ve hükümetle pazarlık sırasında kurban edilemez mi?
Veri resimleri yüklenmiyor... Tapatalk paralı üyelik istiyor... Rakkamlar doğrudur.
Hisse fiyatı 1.5 yılda inanılmaz yükseldiğine göre “bilenlerin” bildiği birşey vardır.
Ama benim gibi bilmeyen dostların da burada bulunduğunu düşünerek, bilen dostlar bizleri aydınlatırsa çok sevinirim...
Teşekkür ederim.
Geçmiş sayfaları okuma zahmetinde bulunursan sorularının cevaplarını bulursun
3700 yazışmayı mı?
Bir kısmını okudum. Merak etmeyin.
Özellikle Sn. Fibonaccinin paylaştıklarını.
Ama normal bir ülkede yaşamıyoruz.
Ve sorular herkesin aklında olan sorular.
Ve burası bir fikir tartışma platformu.
Herhalde herkes herşeyi biliyor ve bir ben cahil kalmışım.
Zahmet edip akıl vermişiniz.
Ama bence geçmiş yazılarda sorduğum soruların cevabı yok.
Yine de teşekkürler...
Peki “birader” söyle bakalım CHP nin yönettiği A, B ve C hisse sayılarını...?
Madem ben “baştan savma” okumuşum.
Bana iyilik yap.
Önemli çünkü CHP nin hisseleri devir alınınabilrse- ki tek beklenti o gibi - parasal olarak ISKUR hisseleri %28 in ne kadarını temsil ediyor.
Hükümet para peşinde...
ISKUR hisseleri devede kulak ise feda edilemez mi bizim bilmediğimiz pazarlıkta?
Nebo58 kardeş elinde bu hisseden var mı?
Veya almayı mı düşünüyorsun?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...5f8c0f99e9.jpg
Eeee o zaman niye bu kadar dert ediyon 10 işkur un varmış.Sen ununu elemiş eleğini asmışsın
:))))))))
Sn btrbtr ben burada yorum yaptıkça, olumsuz karşılanıyor. Ben aslında korkularımı paylaşıyorum. Yenisini alacak gücüm de yok. Herkes kadar ben de imhasını istiyorum.
Ama o kadar çok “dümen” dönüyorki her alanda... korkuyorum. Ve korkularımı paylaşıyorum. Hepsi bu.
Allah herkesin gönlüne göre versin Kardeş...Aynı korku herkeste var millette sanırım bundan ve işin gecikmesinden dolayı gergin...
Ben saf dışı kalmamız konusunu düşünmüyorum.Biz devede kulagız sözü doğru.Munzam sandık ve devlet bu işten birşeyler elde edecekse bizi kimse görmez.Devede kulağız yani.Yatırım tavsiyesi değildir.
CHP nin elinde her grup hissenin yüzde 28 oranında adet olarak var.1000 adet atrnin 280 adeti 2452 adet kurun 604 gibi yaklaşık olarak
Kayserili bir mülkü beğenmiş malsahabını bulmuş tam pazarlık için konuşmaya başlayacak sormuş hele gardeş malı sen mi aldın atadan mı kaldı? Adam demiş atadandır hele demiş otur o zaman senle pazarlık olur. Teşbihde hata olmaz demem odur ki Parasıyla yatırım için alanın bilmesinden daha doğal bir şey göremiyorum.