Senin su an evinde ki komsunun bile pkk li olma ihtimali var ne yazik ki..
Printable View
İşte aradığım, her derde deva yanıt buydu...:)
Biraz paranoya koksa da...
Toplumu korku ve kuşku altında tutmak ve boğmak ancak faşizan yönetimlerin işine gelir.
Kafka'yı, Orwell'i okuma zamanıdır...
Laf aramızda, limoni olduğumuz komşuları Fetöcü ya da PKK lı diyerek şikayet etmek yarar sağlar mı dersiniz?
Bir tanesi profilden baya benziyor da...
Sugosu82...zor olmalı bu kafayla, bu hissiyatla yaşamak . Ha ne dersin?
http://ekonomi.haber7.com/ekonomi/ha...pye-kotu-haber
y.t.degildir..
Yapılması gereken bu olmasına karşın A.K.Partisi iktidarda olduğu sürece bunlar yapılmayacaktır.
Halife ve ümmetin lideri olma gibi saçma sapan hayallerin peşinde olanlardan doğru şeyler beklemek hayaldir.
Ülke geri dönülemeyecek noktaya gelmeden bu hastalıklı zihniyetten kurtulmadıkça hiç umut yok.
Bence.
AKAN SU DEĞİL KANDIR
Akıncı, "1974'te biz adına Barış Harekatı desek de bu bir savaştı ve akan da kandı. Şimdi Barış Pınarı desek de akan su değil kandır. Bu nedenle bir an önce dialog ve diplomasinin devreye girmesi en büyük dileğimdir" ifadelerini kullandı.
Dönme Talatı biliyorduk da, bu nereden çıktı?
Inönü Uşağı kurtarmak icin geç kalmışım derdi, Ecevitte Kıbrıs için geç kalmış!
https://m.ensonhaber.com/amerikadan-...k-itirafi.html
y.t.degildir..
Terör örgütü YPG/PKK, Suriye'nin kuzeyindeki Ayn İsa beldesinde, daha önce ele geçirdiği DEAŞ'lı teröristler ile aileleri tuttuğu bir kampı ateşe vererek içeridekilerin kaçışını hazırladı.
Terör örgütü YPG/PKK Suriye'de daha önce ele geçirdiği DEAŞ'lı teröristlerin tutulduğu kampı yakarak kaçmalarını hazırladı. Yangın nedeniyle boşalan kampta yaklaşık 5 bin kişi bulunuyordu.
https://m.youtube.com/watch?v=wrDQW66jWoo
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Future çocuk, Ona "Cadı avı" denmez...
Halk düşmanları için belli zamanlarda düzenlenen "Sürek avı" denir, çok sağlıklıdır..
ABD Başkanı Trump:
“Demokratlar da dahil olmak üzere pek çok Kongre üyesi ile Türkiye'ye güçlü yaptırımlar getirilmesi konusunda anlaşıyorum.
Hazine Bakanlığı hazır, ek mevzuat aranabilir
Bu konuda harika bir fikir birliği var. Türkiye bunun yapılmamasını istedi”
#Sondakika Trump'tan Türkiye'ye yaptırım açıklaması: Büyük mutabakat var, Hazine hazır, beklemede kalın
Farklı kaynaklar olduğu için koydum bunuda.
ABD’li Senatör Graham:
“Trump’ın, Suriye’de çirkin savaş suçlarına karşı cüretkar yaptırımlar uygulamak için Kongre ile çalışması iyi bir karar.
Türkiye’nin eylemleri yalnızca DAEŞ, İran ve Rusya’ya yarar sağlayacak ve İsrail’e de bir kabus yaratacaktır.”
ABD Savunma Bakanı Esper:
“Erdoğan izin istemedi sadece Suriye’ye gireceğini söyledi.”
gündemi takip etmeyin,tv izlemeyin. hiç bir etkide kalmayın ve dolarınıza sahip çıkın. gg olacağından dolayı burada ayrıntı vermiyorum,sadece gündeme kulaklarınızı kapayın.
bak böyle:bravo:
Ek 23432
tıkk diye düğmeye basarsın, roket önce ayrılır.
bu aşamaya kadar tıkkk olan kısmı ( attığım resimde de görüleceği gibi ) ilk aşama ayrılma kısmı
bıraktıktan sonra roket ateşlenir ve hedefine gider.
senin bildiklerin kadar benim unutmuşluğum var Gaya bey :kahkah:
Esad rejimi, PYD ile yapılan anlaşma neticesinde Ayn El Arap (Kobani) ve Membiç'e gireceğini ilan etti.
Twitterda böyle bir haber var.Rejimle bizi karşı karşıya getirmesi açısından önemli.
Deyr ez zora , Esat birliklerinin gireceği konuşuluyor. Bak bu kötü oldu. Petrolü yine Esata kaptırırsak kötü olur..
Deyr ez zor bize yılda 20 milyar dolar kar getirir. 10 senede 200 milyar dolar....
Bak burası önemli. Resulayndan bana ne, canı cehenneme, önemli olan Deyrez zor.
maalesef algı burayı da kaplamış,amaçlarına ulaşıyorlar. 20 gündür tv açmadım,gazete okumuyorum. algı içinde değilim. tekrar ediyorum amaçlarına ulaşıyorlar. 2020 de erken seçim bekliyorum. dolar/tl kademeli yukarı gidecek,aşırı fişek beklemeyin serbest piyasa yok.kademeli olacak.
Daha önce bu konu yüzünden ceza almıştım ama tekrar edecem. Grupta Pkk dili kullanan adi insanlar olduğu gibi Fetö literatürü kullanan yavş.klar da var. "başçalan" "uzun" gibi ifadeler buna örnek. Yaptığınız eleştiriye kimsenin birşey dediği yok, ama Pkk ve fetö gibi bu milletin canını yakmış, yakmaya devam eden terör örgütlerinin dilini kullanırsanız her yerde karşınıza birileri çıkar! Parti ve siyaset üstü bu konular, siz ne kadar partilere ve kişilere indirgemeye çalışsanızda, bu millet sizi hafızaya aldı!
Aynen katılıyorum,ancak bizimle birlikte harekata katılan bazı unsurlar,ileride bizi sıkıntıya sokacak işler yapıyor,yetmezmiş gibi birde video kaydı alıp internette yayınlıyor,bu beyinsiz gurupların veya daha kötüsü bilinçli olarak bunu yapanlar yüzünden,%100 haklı olduğumuz bir konuda,uluslararası alanda ileride yaptırımlara maruz kalabiliriz,bunlardan sorumlu makamların acilen gereğini yapması gerektiğini düşünüyorum..
KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'nın Kıbrıs Barış Harekatı ve Barış Pınarı Harekatı ile ilgili söylediği skandal sözlere Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok sert bir uyarı geldi. "Biz neyin mücadelesini veriyoruz, bu beyefendi neyin mücadelesini veriyor" diyen Erdoğan, "Yeri geldiğinde bizden gerekli cevabı alacaktır" ifadelerini kullandı.
BORA YASAR
Son soru: bölgeyi bombaladığınızda ölen herkesin PKK lı olması mümkün mü?
Bu konuda yaşiniz 70 civari ama kendinizi guncellememenizden dolayi bayagi bi geri kalmisiniz..
Tsk bir bolgeye operasyon duzenleyecegi zaman once aylar onceden mit devreye girer,tum istihbari bilgiler tsk mit havuzunda toplanir,operasyonun baslamasindan hemen once tum istihbari bilgiler anlik olarak guncellenir,verilen koordinatlara gerekli imha atislari yapilir pesinden zirhli kara birlikleri girer yine kara birliklerinin gordugu dusman mevzilerinin koordinatlari obuslere veya hava gucune verilerek anlik olarak vurulur,afrindede yasadik,firat kalkanindada gorduk tek bir sivilin canina kiyilmadi,
Abd nin rakkaya yaptigini yapsak onbinlerce sivil olurdu...
y.t.degildir..