şapşik 2500 lot alan benim işyatırım arama boşuna
Printable View
şapşik 2500 lot alan benim işyatırım arama boşuna
Brezilyadada virüs görülünce endeks %7 göçmüş.Allah bizi korusun...
Bovespa haftanın ilk iki günü kapalıydı
Bu ortamda bilanço ne kadar geç açıklanırsa o kadar iyi olur
spek bey kardeş seviniyormu üzülüyormu acaba?
Endeksten 2 kat fazla düşecek kadar ne oldu Klmsn ?
Primlimisin pahalımısın ederindemisin ????? Hayır ... Eee derdin ne ??
Bizim urunler çürümez etmez.Ama urunlerin bozulmamasını sağlar çürümesini önler...Yanı Perakendecinin olmazsa olmazıdır...
Piyasalar patladığı için sizde kabahat yok. Birde bu hisseye musallat olan biri var malum. İnşallah beter olur. Tüm varlığıyla batar . Yoksa bu hisse buralarda olması resmen rezalet. Baş mimarı o malum kişi. Etmediği baskı yapmadığı dümen yok..
"Herkesin Regaip Kandilini kutlar, Allah (cc) den insanlık, ülkemiz ve bizim için bu zor günlerin en kısa zamanda atlatabilmemiz için dualarimizin kabul olmasını diliyorum. Hayırlı kandiller. "
19.74 _ 19.70 em50 ...
Hacimsiz saçma sapan Bir düşüş ...
Dolar 6.17 yi ezdi. 6.25-630 a gelir artık .
Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu denli düşüş yuh artık.. Hakkaten tahtanın suyunu çıkardılar.
https://i.hizliresim.com/XlYGAD.png
Alnustan işlem yapan nasıl bir kafa yaşıyor merak ediyorum doğrusu ...
Bugün alnusu bir çok tahtada ezdiler kimse
Sn. CahilCühela,
Adam ne güzel yapmış işte. Gün bazında bakarsan güzel karda.
20.33 ortalama ile sattığı görünen 11.732 adedi yarın 20.00 tl den yerine koysa yaklaşık 3.800 tl kar etmiş olacak. Bilmiyorum Klimasan forumunda o kadar para kazanan oldu mu bugün?
Herkese bol kazançlar demek istiyorum, da birden endeksin durumu aklıma geliyor.
İyi akşamlar.
Not: Geçen hafta sayende kazandığımla kendime TR klavye aldım 😀.
117 198 bin TL 2019 karı hayır olsun
Venus V7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
maşallah nazar deymez inşallah fiyata yansıyacağı günleride görmek ümidiyle
Net kar:112.926.270 TL düşüşün sebebi o bu olsa gerek dostlar
Bugün alkım ve klmsn satmıştım...olaya bak ikisinde de güzel haberler. Elinde olana hayırlı olsun
Son çeyrek yurtdışı satışlar çok düşük kalmış. Ytd.
https://i.hizliresim.com/vyo214.jpg
Öncelikle tüm yatırımcılara hayırlı olsun. 3. ve 4. Çeyreklerde karların diğer çeyreklere göre düşük geldiğini biliyorduk. Buna da şükür diyelim.
Geçen sene geçici vergi 75 kar 60 geldi. Bu sene geçici 120.9 kar 112.9 demek ki aralarında bir ilişki söz konusu.
Bugünden itibaren 2020 yılı ne kadar büyür. Ona odaklanmak lazım. Herkese iyi akşamlar. YTD..
Neden bir türlü hissenin kopmadığının sebebide anlaşılmış oldu yurtdışı satışları kötü bencede ama artık bence fiyatlandı şimdi en önemli 2 sezon var atağı burda yapmalı artık herkese hayırlı olsun
Öncelikle hayırlı olsun.neticede 10 Mart beklenmedi açıklandı.39.6 sermayeye geçen sene 2018 de 60 milyon kar getirirken bu sene neredeyse aynı sermaye ile karını ikiye katlayıp 113 milyon TL ye çıkardı.satislarini %50arttirdi.ozkaynaklariniyine %50 arttırdı.318milyon.neredeyse sermayenin 8 katı.Bakkal hesabı desen 30tl.yapar...daha ne olacak diyesi geliyor insanın.kuresel ısınma ve biten yatırımlar bu sene için daha güzel şeyler vaad ediyor...inşallah.emegi geçen yetkililere tşk.ler.sira genel kurul kararlarında oda yakindadir inşallah.malum önce karar alınıp açıklanıyor sonra genel kurula geliyor.hadi su virusu defedelim yolumuza bakalım.İYİ KANDİLLER...
İki çeyrektir kar 10 mn biraz üstü. Geçen senenin son çeyreğine göre ciddi kar düşüşü var. Senelikte rakam idare eder. Her halükarda senelik % 100 kar artışı fena olmazdı. Yinede virüse rağmen ''şuan'' iyi bir yerde. YTD.
Son fiyata göre F/K 7 oldu
Akyatirim yarın açıklaması ile zehirler piyasayı
Kötümser akyatirim iyimser kaldı
Çöp bilançolar döneminde pırlanta ayarında bilanço
Son iki çeyrek zayıf gelsede geleceğe bakmalı...
Son çeyrek 9 aylık bilançoya göre daha iyi.
Piyasa ne der bilinmez bu fiyat halen çok ucuz.
Birde kur riskini tamamen sıfırlanmış.
Yeni yıl yeni beklentiler. Temettü vs..
Yurt dışı satış rakamları dahada artacaktır.
Son iki çeyrek kar marjini düzeltebilirse çok daha farklı rakamlar söz konusu olacaktır..
Satis büyümesi devam ettikçe kar gelecektir. Birçok şirketin yarı yarıya karının düştüğü bir dönemde çok iyi bir bilanço..
Geçen sene son çeyrek 42.173.196 kar vardı ...
Bu sene son çeyrek 11.277.106 tl. Ciddi bir düşüş var.
Tamam geçen sene son çeyreğe özel bir satış vs vardı ama karın bu kadar düşmesi normal mi ?
Bu çeyrek yatırım faaliyetlerinden kar 22.962.293 tl
Geçen senenin çeyreğinde -4.545.378 tl zarar vardı ...
250.759.248 tl bu çeyrek hasılat.
199.575.509 tl geçen sene çeyrek hasılatı.
165.835.050 tl geçen sene satış maliyeti.
205.669.731 tl de bu senenin maaliyeti.
Geçen sene maliyetin hasılata oranı = 0,83
Bu sene maliyetiln hasılata oranı = 0,82 hemen hemen aynı ...
Geçen sene çeyreğinde yurt içi satışlar 135.456.458 tl.
Geçen sene çeyreğinde yurt dışı satışlar 69.955.314 tl
Bu sene çeyreğinde yurt içi satışlar 201.840.690 tl
Bu sene çeyreğinde yurt dışı satışlar 45.526.473 tl
Geçen sene çeyreğine göre yurt içi satışlar 66.384.232 tl artmış iken yurt dışı satışlar 24.428.571 tl azalmış.
Bu kar nasıl bu kadar azaldı ...
Karı en çok etkileyen kalem neresi ben bulamadım :notr:
Kur riski çok çok iyi duruma gelmiş. Eurobond neredeyse kalmamış elinde. Büyümesi mükemmel. Neredeyse her kalemi yıllık bazda çok iyi durumda.
Bence de piyasaya girmek için ayak bastı parası vermiş gibi yani düşük kar ederek mal vermiş.
Sonuç: Büyüme, kar, beklenti ve satis baz alındığında geleceği çok parlak..
ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abi bu kadar basit mi o diğer kalemi neymiş bu diğer ya ???
Böyle aptal bi durum olabilir mi ...
İdlipten kötü haber var diyorlar, yine saldırı olmuş sanırım askerlerimize
Çok abartılı şehit sayısı söyleniyor da, ben msbnin açıklamasın bekliyorum
Umarım durum çok kötü değildir.
Sikecem rusunuda suriyesinide borsasınıda. Kalksın uçaklar yerle bir etsinler şu *** kurularını.
diğer kafa kafaya gelmiş
yedek parça vs...