herkes haddini bilmeli koc
Printable View
Ben sanmıyorum şu başka bir hisse bedelsiz patlatsın bunlar hepsi içiçe adamlar yapmazlar öyle birşey ben şimdiye kadar rastlamadım aynı ana denk gelen bedelsiz.
Hisseye gelince Sn. Katti Hocam güzel belirtmiş bir ara öyle bir nabız yokladılar bence baktılar tavan çözülünce nasıl oluyor diye sonra yine tavan kitlediler prova bunlar 4 haneler bence rahat görülecek..
herkezın jant ı vardır artık yıne cozuldu.bıraz ekleme yaptım asagıdan
3 normal 4. bozarsa spek mal dağıtıyor demektir. hayelleri revize etmek gerekir...
Kısa vade düşünenler için hayaller sınırlı olabilir,ama orta-uzun vade de gelecek vaad eden bir hissede hayaller bir gün mutlaka gerçek olur.Yeter ki sabırlı olunabilsin.Borçla alınmasın,şirketimiz çok sağlam,döviz borcu yok-fazlası var,büyük ihtimal togg la anlaşılacak,üretim hattı iki katına çıkıyor.
Bu fiyatlara gelmesinde bedelsizin tabiiki rolü oldu,ama hikaye bitti anlamına gelmez.Yavrular neden bir gün babaları gibi olmasın? yıllık banka faizinin %12 lerde seyrettiği bir ülkede bu hisse yıllık %30-40 da mı getirisi olmayacak? Benim gibi trade yapamayanlar için çalı arkasında beklemeye devam.
jantsa janti hisse. ama etrafta cok duydum bugun 827 den cok yuklu girenler varmıs.. cakal spek bunu gormustur
Rsi şişmişti onun için bu tip hareketler normal hacinde yaptı ve hala tavan daha yüksek fiyatları görmek istiyorsanız kendinizi bu tip hareketlerin normalligine alıştırmalısınız
Tavanda bekleyen kac lot var?
Dahası niye olmasın? örneğin 1 senede 22 kat arttıysa 1 sene sonra bunun 7 - 8 de biri bile kazandırsa büyük başarı değilmi getiri açısından? Karı düzenli artıyor,döviz fazlası var,üretim hattı 2 katına çıkıyor,neredeyse sipariş yetiştiremiyor(pandemide bile) togg un muhtemel tedarikçisi olacak vb. vb. bir hisseden daha fazla ne beklenirki?
Arkadaşlar ilk çeyrek karı ne zaman açıklanacak acaba?
bu işin muhtemeli falan filan yok,,,yeni borsacılar... boş yapmayın...
kap denen birşey var orada yazıyor...
2020 de 3 aylık bilanço 25, 2021 üç aylık bilanço bu kurtlarla çok daha iyi gelecektir
sadece Kambiyo karı %10 fazla gelecek kur farkından dolayı
En nefret ettiğim sey hebele hubelecıler geliyor şurdan şuraya gelmiş şöyle olmuş yok efendim x=10 kcol fiyatına eş değer diyip, sektör olup giden tayfa! beklentiler güçlü bedelsiz vermiş temettü veriyor, kambıyo karı %13 arttacak fabrikası aralıksız çalısıyor hebele hubele etmeye ne gerek var?
bahsedılen donemde u30 harıcı butun kagıtlar x5 yaptı neredeyse kalmış jantsa şurdan buraya geldi diyorlar...
Yarın tavan yazma dilegi ile ......
1 sene evvel 30 liraydı nasıl olabiliyor mümkün değil bu fiyat büyük bir operasyon
Emlak gayri jant gibi olur mu
Allah akıl sağlığı versin,çok zor çokk,üzerine alınan alınabilir,ortaya koydum buyrun..
Bir yıl önce diğer hisselere bakarsanız daha fazlasını görürsünüz...
Pandemide müthiş bilanço
Üstüne Suv jantı üretimi için kapasite arttırımı
Üstüne 2020 kârindan temettü ve bedelsiz...
TOGG başvurusu yapılmış...
Daha ne olması gerekir...zarar üstüne zarar açıklayan şirketlere bakmak lazım operasyon için..
Ha unutmadan
Bedelsiz 2020 kârindan geldi...geçmiş yıl kârlari hâlâ duruyor. ( En önemli ayrıntı bence burası)
Kısaca operasyon yiyen hisse arıyorsanız...ben çoğunu sayarım ama elinde olanlar zarar görür diye yazmıyorum...
Elimizde olmayan hissenin gitmesini bir türlü hazmedemedigimiz gibi takdir de etmiyoruz...dahası bir de algı...yazık çok yazık
Zarar açıklayan ....şirketi 300 lerde
Zarar aciklayan .....şirketi 2500 lerde... Bunlar da operasyon yok jantsda operasyon var öyle mi,!
Eşleşme 908 bekliyen 7k...
bUGÜN DİKKATLİ OLMAK GEREKEBİLİR....
870 şu an eşleşen
bedelsiz vermek etkilemiyor galiba artik. tavan acmadi vay be
840 açtı bakalım tavan olacak mı
tavan tavan giderdi bedelsiz veren hisse. su an tavan olsa bile biseyler degisti demektir
her seviyeden neden mallandiriyor milleti eger mal
degerliyse
40 yilda bir kez bedelsize denk geldik o da iki tavan gidebildi :) halka arz edilen trilc denen cacik hisse kac tavan gitti sayamadim