Hala temettü yatmamış , yüzde 18 faiz varken bize büyük zarar ettirdiler , bunun neresi yatırım
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Hala temettü yatmamış , yüzde 18 faiz varken bize büyük zarar ettirdiler , bunun neresi yatırım
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Verecekleri temettü eridi gitti...
Kodamanlar almıştır. Sabahtan sizin parayi aksama kadar işletip verirler.
Hissede 0 tepki var. Ilginc 5 gun dusen hisse temetti ödemesine rağmen bist altinda %1 bile değil cikisi. Hem tepki yok hem de satici beklediğimizden çok.
Bu hissenin gazi kacti. Keske bunu alacağıma ccola alsaydım nerden nereye gitti hissede alici her zaman var. Talep beklenti var
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şikayetlerinizde haklısınız ayrıca ben de temettü bekleyen tayfadanım. lakin zarar etmemize bir sorumlu arıyorsanız o cumhurbaşkanlığı makamıdır. şirket her şeyi çıkan kanun ve cumhurbaşkanlıgı karar/genelgelerine uygun olarak yapmak zorunda. mümkünse şikayetlerinizi reis-i cumhur'a bildiriniz.
arkadaşlar temettüsü yatan olursa, bi zahmet haber versin..
Gelen alimlar yatan temettulerden kaynaklanmis olabilirmi?Yoksa cuma gunku dususe tepki mi?
iş yatırım daha yatırmadı bekliyorum
Akacak kan damarda durmaz Efes. O eski halinden eser yok şimdi
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Süpernova, enerjisi biten Büyük Yıldızların şiddetle patlaması durumuna verilen addır. Bir süpernovanın parlaklığı Güneş'in parlaklığının yüz milyon katına varabilir. Başlangıçta yapısı, iyonize madde olan plazma şeklindeki bir süpernovanın parlaklığını yitirmesi haftalar ya da aylar sürebilir.
temettüyü alan 23 den mal almasın diye ,fiyatı 24 de çekti adiler .
vakıf yatırım yatırmadı daha
işbankası 5 dk.önce hesaba yatırdı temettüleri
Alkol ve alkollü içeceklere maalesef zam haberi düşmüş
Arkadaşlar benim temettü yatmadı, neden acaba.. İşbankası üzerinden aldım...
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Dün verdi isbank. Bir yanlışlık olmasın. Benim gibi temettü tarihinden önce hisseyi elden cikarmiş olmayın. Misal ben sattim aldim. 9 ay beklemedim temettusunu
Efes gözlerimi yasarti bugun eksi kapamadi. Neyse hisse 27 olmadığı süre çöp. Aghol önünde olmaliydi. Ama su anda kendi grubunda sonuncu holdingin nasil gerisinde kalir
Çöp neyse biraz kurtuldum bu çöpten. Fecu sinir ediyor
Ne güzelde duruyor resmin duvarda
Sanki bana gel diyor çok uzaklarda
Soruyorum seni ben bütün kuşlara
Belli ki dönülmeyen uzak yerdesin
iyi gidiyoruz, su tarihi zirveleri artik geride birakma donemi geldi de geciyor
yatırım tavsiyesi değildir
#30#60#120 lokum center
Genelde mayıs sonu veriyor temettüsünü..
Az kaldı sayılır onu da almadan gitmeyelim.
Temettüye hak kazanır kazanmaz açılışta satarız.
Yaza ortalık karanlık diyorlar.
SM-J415F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Farkindamisiniz yil başından beri yabanci satisi var hissede. Allahtan temettu ye falan geldi biraz karşılandı. Yabqnci her firsatta satip banka aliyor. Beni baydı bu hisse Allah kalana sabir versin. Ben yokum. Çöp 18 yildir bu zirveyi geçememiş. Bir beklentim kalmadı. 2013 şartlar daha iyiydi. Gitse o zaman giderdi. Avucumuzu yaladik. Halkb bile bundan iyidir.
Tarihi zirveye yakınız bir de Halkbank'ın tarihi zirvesine bakınız:) aefes qualty xxx
Hoppala paşam, Malkara Keşan 25üstü gördük. Xxx
Yavv dd 1.17 olmuş. Primlenmiş bayağıı..
Malın yüzde 50 sini versek mi acaba..:)))
İyiki almamışım dediğim iki hisseden biri Aefes
Ben masadan kalktım arkadaşlar kalanlara bol kazançlar sert hareket sevmiyorum bir de ucuz başka kağıt buldum oraya devrildim.
Daha da kazandırmadı etmedi diyen kalmamıştır inşallah. Ağla ağla ağla zorla çıkarttınız hisseyi :)
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu niye uçmuş ,eğer biraya zam geldi diye uçurdularsa yanlış yapıyorlar ,ötv ye zam geldi ,her ötv zammı bira satışı talebini aşağı çeker
Süpernova:
a star that has exploded, strongly increasing its brightness for a few months. Months dedi [emoji7]
Hisse 10 yılın düsenini kırdı.. tarihinin en dusuk carpanları ile degerleniyor neredeyse...
keske su anda benim elimi kolumu bağlasalar bakamasam fiyatlara .. bir süre..
ytd
Sizin gibi cefasini çekenlerin sefasinda sürmeleri temennisiyle. Bazı hisselerde yükselişin başı veya ortasında dökülen ortaklar olunca tutmaya devam etsem de bir burukluk oluyor. Hep beraber hayırlısı olsun hakkımızda :)
26.98 tl bazlı 2013 tepesini kırmak üzere..
Üzerinde kapanışların ülke geneli, dış temsilciliklerde ve Rusya' da kutlanacak..
*ak yatırım, anadolu efes için 28,50 tl hedef fiyatını ve 'endeksin üzerinde getiri' tavsiyesini korudu
Kimse yohmii
Adamın biri içip iyice sarhoş olduktan sonra evine giderken kuyuya düşer başlar bağırmaya ula kisme yokmi gurtarın beni ula kisme yokmi. gurtarın beni.
Yoldan geçen biri bunu duyar kurtarırım ama bir şartla bundan sonra içki içmek yok namaz kılacaksın oruç tutacaksın ancak öğle kurtarırım.
sarhoş başlamış tekrar bağırmaya ula başga kisme yokmi ula başga kisme yokmi
Petrol 100 usd /varil e doğru gitmekte. Ne etkisi olacağını biliyoruz.
Yılsonu 1,2 milyar net kar getirmesini bekliyorum, Cola'nın büyük katkısıyla.