Bugün acc + gelmesi imkansiz gibi
Printable View
Eib yi merak ettim. Paylaşacak birisi var mı?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tcd listeye gore -5 gorunuyor ..bitirdi bizi tcd
EIB kuzumuz artı yapmış
Yeni fiyatımız: 0,062229
Hisse fonlarda sanırım en kötü günlerden biri
ACC -2,83%
EID -2,58%
FPH -5,47%
GL1 -3,64%
GMR -4,24%
MAC -4,28%
MPS -5,35%
TCD -4,73%
TKF -5,61%
TTE -5,17%
YDI -3,77%
XU100 -2,98%
Zpc Fon % -0.06
Zpc -0.60
Zpe -2.87
Gecem yazdim,yine yazayim sokakta yuruyen vatandas duz mantik doviz altin ev araba ,aliyor kafasida.rahat .biz forum her gun takip.et.elde avucta sifir bile degil.kocaman eksi.SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
MAC için yeni fiyatımız: 0,033100
Allah belanı versin senin, geçen Cuma günü aldığımdan beri zarar yazıyorsun, ******** haysiyetsiz fon. Düşüşü gelip bizi buldu
Amerikada başladı. İflah olmayız artık.
https://twitter.com/cnbcnow/status/1...336500224?s=21
https://twitter.com/cnbcnow/status/1...003247618?s=21
Mps fiyatını görebilen var mı.elimizde patladı rekor eksiye hazırlıklıyım
TCD'yi dün öğleden sonra satmıştım. Bugünkü düşüş vurur mu bana?
Bugün isyan şarkısını bütün forum üyelerine armagan ediyorum..artık ekrana bakıp moral bozmaya gerek yok ..olan oldu .. ya yükselişi beklicez ya biraz daha zarara razı olacaz yada zarardan cikcaz bugün
Endeks 112 e kadar gider.dedim ama, alt tarafa kayacak galiba.ytd
SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ruble ve zar da gocuk, bizde $ iyi dayaniyor.harc biterse ne olacak
SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İşin ilginci ABD endeksleride aşırı derece düşüşte.
Yabancı hisse fonlarda sıkıntıya giriyor.
Eurobont fonlari nasil olur.acabaSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse yoğun fonlar için dipten dönüşü görmeden yapılacak alımlar riskli olabilir, dipten dönüş teyiti alıp almak daha az üzer, şu ortamda zaten düşeceği kadar düştü diyip agresif hareketlerle giriş yapmak üzücü sonuçlar doğurabilir. Uzun yıllar borsada bu tür durumları tecrübe etmiş biri olarak, düşen piyasa da paçal yapmak yani maliyet düşürmek doğru bir hareket değildir. Düşerken değil yükselirken trende ayak uydurup ona göre alım yapmak en güzeli, fırsatlar bitmez..Herkese bol kazançlar..
Ytd
Tuncay Turşucu Bloomberg radyoda bu düşüş 2-3 hafta sürecek bir öksürükmü yoksa tamamen bu iş bittimi bilemiyorum dedi.