Mebes arada tutuyor :) Erbos yavaş yavaş geliyor.
Printable View
Mebes arada tutuyor :) Erbos yavaş yavaş geliyor.
Ustat Tuborgu ben 3 ay once besimi bozdurup oradaki toplu para ile aldim 3 aydirda her ay ortalama birseyler alip kucuk kucuk biriktiriyorum en az 3-4 yil boyunca bilancoda bozulma olmazsa duzenli olarak alip kenara atacagim bir hisse halka aciklik orani yuzde 4 lerde ...
Net satislar 2017den bugune 1 milyardan 2.264 milyara cikmis esas fasliyet kari 270 milyondan 572 milyona çıkmış ozsermaye karliligi % 30un uzerinde ben hisse basi uzun vadede 10 usd gibi bir fiyat bictim bakalim ne olacak
SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İyi akşamlar nasılsınız arkadaşlar
iyi aksamlar
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dün paylaşım yapmadınız. Forumda yoktunuz...
İyi akşamlar hocam, burda pek yazmıyorum ama yazılanları takip ediyorum,
siz başta olmak üzere yazan tüm arkadaşlar çok değerli.
Şahsınızda yazan tüm arkadaşlara da ayrıca teşekkür ediyorum.
mümkünse Pnsüt ile ilgili görüşlerinizi merak ediyorum.
Saygılarımla..
is the average of five people around the human..
Cemas , Ateks ve Polho hareketliydi
Değerli hocam dediğiniz hisselerin hepsi uçuşa geçti
Sayın Çelik hocam deva hakkında görüşleriniz nedir?
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sisteme baktımda yarın yine hareketli bir gün olacak gibi duruyor polho. ateks. akcns. afyon.. dünki görüşmemde kanal istanbulun önümüzdeki ay içersinde temel atılacağı yönde bilgiler aldım lakin tam teyit edemedim ..ozgyo 2 gün içersinde düzgün bir hareket etmesi lazım özellikle 2.29 üzeri kapanış lazım YTD
Polho ve pagyo da çok hikaye mevcut . Polport avrupanın en büyük 10. 'nu limanı, araç boyası, imara açılmış sadece başlayacak inşaat gibi güzel hikayeler . Sadece sabır testleri yapiyorlar ...
Sayın celik comak hocam size yazabilmek için üye oldum.Paylaşımlarınız için size teşekkür ediyorum.Size bir sorum olacak mipaz nasıl duruyor sizce 5.4 gibi bir düzeltme olabilir mi
İyi akşamlar sayın celik comak,
Yazmıyorum ama yazdıklarınızı takip etmeye çalışıyorum. Balat ne zaman yazdınız bilmiyorum ama sanırım gözümden kaçmış. Gib de bulunan bir hisseye küçükte olsa yatırım yapmak istiyorum. Emekleriniz için çok teşekkürler.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Takip listem
erbos ve oylum :) ytd
Adese yine devam edeceğini düşünüyorum 1.20 civarında paylaşmıştım gereken toplama hemen hemen toplandı artık yeni hedefe doğru sert yükseliş olacak buralar henüz başlangıç modunda ytd
Unutmadan bir hissemiz daha var aksgy beni dinlemeyen ve üzenler katagorisinde 3.65 zirve gördü bu gün ölüsü 8.9 lira olması gereken hisselerden :) yıl sonuna kadar şans veriyorum bu hisseye sabretmeye devam kendi açımdan ytd
Diğer uyuz hisse atagy buda hazırlıklarının sonlarında not alın hatta kenara kumbara yapabilirsiniz sabrı olan için oldukca değerli bir hisse ytd
ıeyho bayadır kulp tamamlamaya çalışıyor yıllar önceki zirvesini test etmeye hazırlanıyor bilen varmı o zirveyi :yahoo:
Hayırlı geceler hocam...
2011 ortalarında çok iyi fiyatlar görmüş. Sonra bir göçmüş bir daha kendine gelememiş... (ıeyho)
İyi geceler
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler
Arkadaslar günaydın zincirlerini kirmaya hazır iki kağıt buldum ,erbos ve parsn sizde inceleyip bir fikir verebilirmisiniz.
Ytd.
Vakko bence yolun başında
Erbos bugün 25.46 üzerine atmalı YTD
Flap var bende de, kardesi beyaz 3 gundur tavan gidiyor, 2017den beri hareket yoktu boyle...
Tebrikler Mebes :)