Haklısın başkan, yazıda nokta virgül olmayınca paldır küldür daldım. Arkadaştan özür dilerim.
Printable View
Kultur nedir ?
Bir toplumun duyuş ve düşünüş birliğini oluşturan, gelenek durumundaki her türlü yaşayış, düşünce ve sanat varlıklarının topu.
Tanim bu.
Bu toplumda, duyuş ve düşünüş birligi mi var ?
Gelenek durumuna gelmis olan ozellikler, kadin asagilamak, dogmek, oldurmek.
Birbirini dolandirmak.
En ufak bir tartismada, karsisindakini darp etmek.
Cogu bicakla birbirini oldurmek.
Din yolu ile insanlari kandirmak, dolandirmak, soymak.
Asla, demokratik bir yonetim kurmamak, asla adalet dagitmamak.
Kultur bu.
Ancak kulturumuz bu demez, kirmizi isikta gecemesin oburleri der.
Batililar, Barbar Turkler deyince de kizar.
Kulturun bir diger tanimi;
Tarihsel ve toplumsal gelişme süreci içinde yaratılan her türlü değerlerle bunları kullanmada, sonraki kuşaklara iletmede kullanılan, insanın doğal ve toplumsal çevresine egemenliğinin ölçüsünü gösteren araçların tümü.
Yil 2020 olmus, askida ekmege kadar dusmus bir millet.
Gelecek kusaklara ne birakir sizce.?
Kültür mültür konuları beni aşar, daha sıcak kanlı, etli butlu bir konu bulalım.:oleyo:
https://i.hizliresim.com/m2qzCK.jpg
Nakitoğlunun otelinde, çekilmiş...
1. Nakitoğlu kim
2. O masadaki deniz mahsulü dışında bişey mi
Hatip son mu?
Başka bir konu arkadaşın abisi yurtdışında yaşıyor çifte vatandaş .
Geçen hafta bankadan haber geldi .
Yurtdışındaki gelirlerinizi bize bildirin vergi nosu vatandaşlık no çalışma durumu vs bilgileri istiyorlar .
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Orada ayı var görmedin mi
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün gördüm merdivende katarlı çıktılar .
3 kadın bir erkek bir çocuk adam dörtlememiş daha
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Siz olumsuzluklara odaklanmışsınız.
Türk kültüründe ben değil biz bilinci vardır. Ekmeğini paylaşma, yardıma ihtiyacı olan olduğunda elindeki işi bırakıp koşma vardır. Derdi olanın derdini dinlemek vardır.
Çevremde karısını öldürende, din tüccarlığı yapanda, dolandırmak için fellik fellik insan arayanda yok. Bunların peşinde koşan zaten Türk değildir. Olsa olsa sansürlenmiş kelimedir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kitap/propaganda tanımı böylede...
yaşadığın şey kültürün ta kendisi...
liderinden esnafına has türk kültürü..
kıza bilirsiniz ama
kültür-ahlak, her alanda makyajı çok yaptığımızdan,
bilhassa ahlakla süslenmeyi de pek sevdiğimizden
makyajsiz doğal/gerçek halini görmek istemiyoruz...
hamurunda olsa bu güzerllikler ne dillendirme gereği olur nede abartı makyaj yapmaya..
güzel güzeldir.
her sınıfı/tabakası da böyle bu toplumun, yokluğu akdar çok makyaj yapar.. abartır da abartır...
Nakitoğlu cuk oturmuş. Hatippğlu Ankara keçiörende sıradan bi apartmanda oturan sıradan bi adamdı parayı bulunca rezidanslara uçtu. Bu arada otelinin bir katının muhtemelen barın olduğu katı kaçaktır.
Keçiören diyince aklıma geldi bizim g ahmet abinin cezası ne zaman bitiyor
Bu Nakitoglu kesin Turk, ve Turk kulturune gore yasiyor.
Kendisine ait 3 otelde bar var ama, o bira icen 4 genc kadini milletin gozune sokuyor.
Bunu diyoruz, benim karamsarligim filan yok, okur incelerim sadece cokca.
IcIsleri bakanligi web-sitesine bir bakin, belge alan kadin sayisina ve yillar icinde artis oranina.
Anayasa Mahkemesinin gecmis yil kararlari var sitesinde, oralarda bir gezinin, vatandasin mulkune kamulastirma adi altinda coken kamu kurulusu sayisina bir bakin.
Bu isler, ben hic oyle hissetmiyorum demekle olmaz.
Siz fevkalade biri olabilirsiniz, ancak, asrin lideri ve es'i Londra'ya gittiklerinde, basin sizi de is'te turkler diye tanitir ve siz batinin gozunde o'sunuzdur.
Istediginiz kadar ben oyle degilim deseniz de, demeseniz de.
arab marketlerinde türk mallarına boykot başlamış arap sevicileri ve kral çödügünde ülkemizde 3 gün yas ilan edenlere duyrulur rahmetli olan tiyaro oyuncusu ismi aklıma gelmedi ben gay im ib.ne degilim
sözü aklıma geldi
yunanın yunan ermenin ermeni oldugunu biliyoruz da müslüman din kardeşlerimizin ne oldugunu çözemedim
Benziyor hakkaten.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...d9b7794d76.jpg
bu ülkede sistematik çocukların ırzına geçildi...
bir kereden bir şey olmaz dendi..
gık ses çıkmadı..
elin çocuğu milyarlar söğüşledi... listede godomanlar bile vardı..
aklın/rasyonalitenin sabah akşam ırzına geçiliyor...
boşu dolusu mu kaldı artık.
ülkede psikiyatrik hastalıkların prevalansı *reçete sayısı/nüfus
hakkında bilgin var mı ? hapçı oldu millet hapçı....
en son dış güçler içinden geçer ülkenin..
sallarız ümmeti diye tehdit ederken
ülkenin yarısı kendini göçmen olarak bulur...
böyle delüzyona böyle son...
Hahhh... Kültürel birşey buldum, VII Edvard veliahtken kendine özel fantazi yatak yaptırmış Pariste, gerisini yazmayayım.:dvr:
Daha yeni bizim araziyi kamulaştırdılar. Birde mahkeme masrafı ödedik.
Benim demek istediğim mevcut siyasi yapıyı sevmeye bilirsiniz ama bunun üzerine herşeyi inşaa edemesiniz.
Beşar ve esma esada bakan bir batılının kafasındaki suriye imajı sizce nedir ?
Erdoğan’ın bugünkü açıklaması sonrası Fransa, Ankara büyükelçisini istişarelerde bulunmak üzere ülkeye çağırdı
Elysee Sarayı'ndan yapılan açıklamada, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron hakkında yaptığı açıklamanın kabul edilemez olduğu belirtildi.
https://i.hizliresim.com/ss0r1C.jpg
Ak tosunlara, dev hizmet olmuş.:he:
Cinsi latifli bir konu bulacak çıkmadı, bu sidiği koyulmuşlardan, ben gideyim bari...
İfadeleride ben ekleyeyim
Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullanmıştı:
"Macron denilen zatın, İslam ile derdi nedir, Müslümanlarla derdi nedir? Macron'un zihinsel noktada bir tedaviye ihtiyacı var. İnanç hürriyetinden, inanç özgürlüğünden anlamayan, kendi ülkesinde yaşayan milyonlarca farklı inanç mensubu insanlara bu şekilde davranan bir devlet başkanına başka ne denilebilir, öncelikle akli noktadan kontrol. İkide bir Erdoğan ile uğraşıyorsun. Erdoğan ile uğraşmak sana bir şey kazandırmaz. Zaten 1 yıl sonra seçim var. Seçimde de akıbetini göreceğiz. Yolunun pek uzak olduğunu zannetmiyorum."
https://tr.sputniknews.com/avrupa/20...-geri-cagirdi/
Çin’e 19 milyar dolar ödemeyeceğiz bu yıl ..
Serap değil sewap olacakmış
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi