borsa tarafı böyle...
viop bilmiyorum...
https://i.hizliresim.com/bhvB48.jpg
Printable View
borsa tarafı böyle...
viop bilmiyorum...
https://i.hizliresim.com/bhvB48.jpg
Yok abi, sürekli işim bu olmayacaksa kesinlikle caymam artık. Insallah öyle olmasın:)
Ama robot bittiği zaman çalışmaların gidişatına göre çok büyük ihtimalle hem tüm enstrümanlara sokarım hem de parayı kendi kazandığı ile attırırım. Benim gördüğüm kadarıyla örneğin 1m bağlayıp 2.5 - 3 kaldıraç ile ağırlığı endeks olmak üzere 30 35 enstrümana bağlanabilir, üzerine oynanmayacak kadar küçük ama tatmin edici getiri ( ayda enf. ×2 hedef) sağlayacak kadar da iyi miktar sanki bu. Bu miktarı bağlayacak kadar güvenilir hale getirme hedefim bu yıl sonuna kadar. Nasip bakalım. SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
akp sözcüsü Ömer Çelik'in az önce yaptığı açıklama...
.......KABİNE REVİZYONU
Cumhurbaşkanımızın takdirinde bir konu bu. Bu tip durumlardaki bütün tahminler boşa çıkar. Ne zaman, nasıl yapılacağı tamamen cumhurbaşkanımızın takdiridir. O listelerin de uydurma olduğunu görmüşsünüzdür. Ankara siyasetinin cilvelerinden biri bu, kabine revizyonuyla ilgili tahminde bulunmak...........
https://www.hurriyet.com.tr/gundem/s...gorev-41771114
özrü kabahatinden büyük diye bir laf var ya. neyse. yabancı bu ülkede durmaz arkadaşlar. yalancı hareketlere de kanmayın.
viopta karda olsan dahi zarar edenlerin kabusu üzerine çöküyor. ya yanılıp ben zarar etseydim diyorsun. şimdi hisse taşımak bile abes. bas parayı faize en azından yaşam kaliten düşmez.
onun için viop portföyün yüzde 10'unu geçmemeli. bu memlekette teminattan başka güveneceğin bir şey yok. uzun yazdım daha da yazardım da neyse işte.
genel olarak satış tehlikesini atlattığımızı düşünmeme rağmen, göstere, göstere, alacaklarını sanmıyorum. yine bir bahane bularak biraz kıvrandırırlar...
Manifesto ne oldu?
Cuma günü not indirimi bekliyorum koyun kafayı kaldırmazsa malda yalan mülkte yalan gel sen bir oyalan
Damat bu akşam bakan olmazsa kapayın başlığımı lütfen bir daha da açmam yazmam
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Manifestosu hikaye
Adamlar her konuda hata yaptıklarını biliyorlar.
Ama gurur kibir hatalarını düzeltmeye engel.
Az geri çekşlmekten korkuyorlar.
İbb seçimi gibi her şeyi zorlayıp kaybedecekler.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Altın durumu ne olur arkadaşlar bir görüşü olan varmı..
Herkes para sayma makinesi aldı sanırım son iki gün için ondan kuzuların sessizliği var hannibal lacter nerede
vaka sayısı çok artmış...
29.762...
okullar acıldıgında 8500.....sımdı 30k........hıcbır ılgısı yok......degıl mı tesaduf
Bu aksam açıklanmayacak mı....
Naci Agbal gibi güvenilir birini arıyor muhtemelen Mehmet Şimşek Ersin ozince gibi isimler kabul etmedi. Kredibilitesi olan birini arıyor.
Toplumda salgını zerre kadar takmayan bir kitle var.
Yasaklar aslında bizi kitleden korumak için konmuştu. Bu kitle yasakların kalkması ile tekrar çayıra salınınca bu sonuçla karşılaştık.
Umarım bu kitlenin diğer insanlardan izolasyonunun yolu bulunur.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dün bugün açığa satışa sınır getirdiler yukarı yaptılar ama taşıma suyla değirmen dönmez derler.Yarın serbest mi olcak bilmiyoruz ????Yani açığa satışı tamamen kapatın ak koyun kara koyun belli olsun , herkes parası kadar konuşssun , başkasının sırtından kurban kesmek gibi bir şey , başkalarını malını kullan sonunda yerine koydum edaları kabul edilebilir değil.Yani ben açığa satışı tasvip etmiyorum.Çok kötü bir şey yani spekülasyon için kullanılabiliyor , borsa daha kolay çöküyor.Burada herkes parasıyla işlem yapıyor belkide şöyle anlatmak daha iyi olur küçük yatırımcının hissesiyle veya parasıyla yine küçük yatırımcıyı eziyorlar , soyuyorlar.Hiç hoş değil.Nitelikli hırsızlık dolandırıcılık gibi bir şey.Bakın dün bugün açığa satış olmayınca biraz rahat ettik.:ok:
Pazartesi Salı düşüşü is similar 27.28 februry twenty twenty .
Tehlikenin farkında mısınız
1589-1256=333X2=666
Bu vahsi satisi yapanlar satanist olmalilar.
Vay sizi gidi pustlar sizi......
Muselman memlekette satanist mesajlar ve sifrelerle milletle alay ediyonuz. :)
Ne zaman açıklanacak bu yeni bakanlar listesi ? Bu gece yarısı açıklama işine iyi alisildi. Gündüzleri torbaya girdi sanki
Sağlığım için bile hastaneye gitmezken ben .
İnsanlar çok vurdumduymaz .
Ama yeni nesil doktor profesör de olsa eskiler gibi değil yanlış teşhis koyuyorlar yazık insanlara her ile tıp fakültesi açılırsa o oluyor
Şimdi pandemi ile sağlıkçılar yazar ama çektiğim ağrıları ben biliyorum .
Yanlış tanı ile
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Hem dunyada hemde Turkiye de yapilan vaka tespit yontemi hala koca bir muamma.
ABD de 550 bini kisiyi olduren ayni virus neden baska ulkelerde bir kac bin kisiyi oldurebiliyor ?..
Gecenlerde saglik bakani Turkiye de 2019 ve 2020 yillarinin genel olum istatistiklerini acikladi . 2020 de 2500 kisi daha az olmus.
Dunyada hava kirliliginde her yil 7 milyon, sigaraya bagli hastaliklardan 8-9 milyon, Alkol ve uyusturucuya bagli hastaliklardan bilmem kac milyon insan oluyor.
1.5 yilda Covid-19 olen insan sayisi 2.5 milyon. Ki bu sayinin yarisi saibelidir bana gore.
Sami Altınkaya, Naci Agbal in 130 milyar dolari araştırdığı için gittiğini söylüyor.
Naci Agbal in bile dikkatini çekecek bir dolar satışından ziyade bunu kimin aldığı açısından problem var. Bunu yakında Biden den duyarız. Mal varlığı konusunda da biden konuşur mu.
Bundan sonra kimse kapanmayı kabul etmeyecektir. Bunu lebeleb kongreden sonra vatandaş kabul etmez. Vaka sayıları sürekli katlanarak gidiyor. Turizm öncesi bu durum eldeki bulgurdan da olacak gibi