bofa sise de ne var ne yok süpürdü...
güzel para kazandım derken bir o kadar kardan zarardayım...
Printable View
bofa sise de ne var ne yok süpürdü...
güzel para kazandım derken bir o kadar kardan zarardayım...
Şişe de terste adam mı yakaladılar nedir anlamadım
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Toaso da da aynı idi..adam madam bilmem.sise tutulurdu tutulurdu tutulurdu..
Teşekkürler şişe..M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kozaa tcell zayıf kaldı...
Endeks 30 yükselişinin yarısı 3 şirketten
ereğli
bim
şişe
https://i.hizliresim.com/7l0kapa.png
Bizim donu biynuzuna takacak iblis, iki zara 10 binlik olduk bu ne yahu :)
Neyse hedge hedge. Atiymmi bi crton daha? Yeter mi cortcular benim mZotum 99 oktan benim mazotu alınca çıldırıyor valla ceton atmaz isem buralarda kalabilir atarsam 2500 e kadar sürecek gibi iblis. Spot portfoyum ve longor kardeşlerim için kendimi kurban olarak sunmayı düşünüyorum bakalım.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu pala ne yapmaktadır endeksi nereye götürmek istemektedir arap şeysinin göndereceği paraya mı güvenmektedir :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
Düşmeyen borsa yapmışlar pehh
Motorine 66 kuruş zam geldi.
merkezden %15 den borç verip hazineden %23 den borçlanmak tam bize göre iş :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
bist 30 hisseleri bir milyoncudaki mallar gibi oldu...
herkese ucuz geliyor alıyor...
geçende vakkodan aldığım ceketin omzu küçük geldi, değiştirmek için mağazaya gidiyodum, yolda depoyu fulleyeyim dedim, bi baktım zam gelmiş, eski fiyattan olmaz mı dedim, olmaz dediler.. çok sinirlendim, kahroldum memleketin haline, kan beynime sıçradı, almadım motorin falan, arabayı orda bırakıp yayan döndüm
2165 direnç yaptılar yalandan yere
kırarsa 2190
ama kapanışı bilemiyoz şimdilik
Garan şortlasak +3 yapar long olunca gitmiyor..neyse yine bize bamya..:oleyo:
Hazine ve Maliye Bakanlığı, bugün düzenlediği 2 tahvil ihalesinde 3 milyar 282,8 milyon lira borçlanmaya gitti.
Bakanlık ilk ihalede, 5 yıl (1729 gün) vadeli, 6 ayda bir yüzde 8,45 kupon ödemeli, sabit kuponlu devlet tahvilinin yeniden ihracını gerçekleştirdi.
İhalede basit faiz yüzde 21,54, bileşik faiz yüzde 22,7 oldu.
bizim faizimiz %15 değilmiydi?
Pala dayı denize fena açıldı her gün 2000 e doğru kürekleri çekiyor ya mehtap ya sopa :halay: :cool: :Sad:
bişey eksik bişey eksik diyordum...
petkm...
konya yolundayım konya yolundayım gelin beni alın kamyon su kaynattı vereceğiniz kamyonu seveyim :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
zaten 132 lira olmuş...
7 gün önce 49 liraydı...
https://i.hizliresim.com/sdm72ub.jpg
sopa vakti geldi sanırım.. bekleyelim..
bu yükselişin ardında ki zat-ı muhteremi kürseye davet ediyorum..artık altın madalyayı hak etmiştir..kimse bu kadarını beklemiyordu herkesi yatırdı ters köşeye..
enflasyonist ortamda batmaktan kurtulan şirketler belki de şimdiki fiyatları kadar temettüyü sadece 1 yılda verecek.
belki önümüzdeki sene değil ama 2023, 2024 falan. patronlar ucuza mal bırakmak istemiyor.
çözmek zor.
tavsiye hele hiç içermez.
NAZAR,DEVEYİ KAZANA,ADAMI MEZARA SOKAR.
AKBNK dedik bu gün yerinde saydı .GARAN zaten oturan boğa...
ne oluyor Bozkurt.Maşallah dediğim 2 gün yaşıyor.:)
NEYSE Kİ DİĞER 3 Ü İYİ GİDİYOR...onlar gizli kalsın.:)
Mesela bugün enaz yüzde 3 yapmamış senetiniz varsa atın çöpe, bugün gitmeyen endekis düşerken en önden koşar
Döviz düşüyor endeks de düşer diyenler geldikce
anca mazot oluyor,bahane çok bakalım nereye varacak işin sonu.
Döviz bazında ucuz mu ucuz ama yıllardır ucuz denilenler sürünüyor.
tabagın dibinide sıyırdık bugünlük ben kaçar...
palanın böbreklerini bile sökdük...