2750 lotu 3900 değil de 3200 yapmıştım, yanlış yazmışım:)
Printable View
106 ve 117den sattıklarımı yerine koydum. Moraller yüksek. Sessiz sakin bölünmeyi bekleyeceğiz dedikçe dötümüz başımız ayrı oynuyor. Bakalım nerde düşüreceğiz malı mülkü...
Ben bugün 106 satış yapacaktım alttan alacaktım sözde düb aldıklarımı ama olmadı :)
Ben bedelsiz'e bu sene temkinle bakıyorum... Bedelli sermaye artırımı kararı da alınabilir diye düşünüyorum... Ama temennim bedelsiz olma yönünde...
Yine çıkiyaaaah
[QUOTE=dede_60;6298220]Tahvil ihracı yapan sasa
Yanlışın var daha önceki örneğide var.
Tahsisli sermaye artırımı yapıyor. Tahsislide şirket pay almak zorunda değil diye biliyorum ayrıca kendi payını satma falan saçma olur diyelim birine 2 lira borç verdi n 1 lira kasanda var 3 aylık verdin 3 ay sonra sermayen 1 lira değil 3 lira olur adama borcu ödemiş olursun dolaşımda ki lot sayısı artar hisseyi böyle değerlendirecek olursa n düşecek diye yorumlayabilirsin ama burdaki husus önemli yer şurası hisseye dönüştüren alacaklı hisse fiyatının da gideceğini düşünerek alır hisse fiyati gitmez ise yüklü faizle alır kontrata işlemde sokabilir fksişunun altına inmeyecek diye çünkü hisseyi taksitle aldığı için ödeme günlerinde
Geçenki 3 ayda birdi buda 6 ayda bir sanırım.
Patron na da bir uyarı yapalım ödemelerin çoğu bitmeden bölünme ler bu süreçte çok olmalı aksi taktirde ödemelerin çoğu biterse adam malını satmaz ise ve kıçı kaybetti demektir cunki artık sirketin çoğu satıldı demektir söz sahibi değil demektir bunu yapmaz ise sadece tahsisli yaparak yoluna devam ederse bilinki sasa dışardan birilerinin projesi ve onların olacaktır ytdegil üzgünüm ülke için olur hisse bazlı değil vatandaş olarak düşünürsek dediklerim üzücü olabilir. Not ytdegil tamamen yaşasın antikapitalist ler
Sevgili paydaşım Kiralee, benim yazdığıma cevap vermişsiniz ama
ben tahsisli sermaye konusunda herhangi bir şey yazmadım
konuyu yanlış anlamışsınız. Ben sasa nın tahvil ihracına yani yurtdışından
borç almasına ve bunun geri ödenmesine dönük yorum yapmıştım.
cevabınız benim yazdığım ile ilgili bir konu değil
Endeksin devre kesmesi ile bugünkü seans bitti galiba
İhraç edilecek tahvillerin ödenme zamanı geldiğinde dediğiniz gibi ya hisse geri alım açıklar...ya da spk'dan hisse satışı için onay isteyerek mevcut ortaklık yapısında var olan hisseleri verirler...
sasa hisselerinin % 22,96 'sı halka açık olarak borsada işlem görüyor. Kalanı ise Erdemoğlunda...
[QUOTE=
Bende diyorum ki hisse geri alımı zorunlu değil elinde mal olmak zorunda değil bunu tahsisli yapıyor yani soruna cevap bu
Tahsisli olduğu için de onu açıkladım.
Senin dediğin gibi olsa dolaşımda ki hisse sayısı borcu alacak kişi satmadığı sürece hızlı derecede düşer hisse fiyati da uçar ama öyle bir durum yok dolaşıma ek hisse sürerek ödüyor onada tahsisli deniyor tahvili ödemek için geri alım zorunluluğu yok yani kontrat paylaşımı geçeninde okudu isen o söz konusu değil sasa geçen sattıkları zamanında 5 lira ile belirli aralıklar ile 5 mil 5 mil topladıkları idi onlardan sattı . Onu borcu ödemek içinde sattığını düşünmüyorum ytdegil
Ha geri alım yapmayacak diye bişeyde yok alıpta ödeyebilir belkide ben yanlış biliyorum bakalım amann daha Bekleyecez gorecez :)
Kap gelmeye baslar ise yazarım yine yazdıklarınızı ilgi ile takip ediyorum allaha emanet olun saygılar
2023 resesyonu 1970'lerdeki gibi yaşanacak
Wall Street ekonomisti Lazar, ABD de 2023 ün ikinci yarısında yaşanacak olan resesyonun 2008 ya da 2020 gibi değil, 1973 ve 1974 teki gibi olacağına dikkat çekti.
https://www.dunya.com/dunya/2023-res...-haberi-684494
piyasalardaki asıl sıkıntı bu mu acaba ??
tamam yaw ne kavga ediyorsunuz patron almazsa ben alırım hepsini sizimi kıracağım :)
Bedelsiz kararı ve uygulanma zamanı hangi tarihlerdir arkadaşlar bilen varmı acaba?
Ben azıcık satıp alttan alayım diye düşünüyordum ama cesaret edemedim...
işin ucunda malı kaptırmak var...
Sasası olan yine kazansın.
Yine düşiyaaaah
Temettü yok....ciro yok....
Hayal var ....büyü var....para değerli....
Birilerinin gözü sizlerin parasında.....!!!!!!!!!!!!!!
İsviçre konsolosluğuda güvenlik nedeniyle kapanmış bu 5. Oldu hayırdır inşallah bistin düşmesi acaba bu sebeplemi ki
Borsa'da hiç bu kadar tedirgin olmamıştım...
Mart ayına kadar izlemeyin
Genel kuruldan sonra
Herşey inş yoluna girer
borsada yarından itibaren donumuz bizde kalacak bir uygulamaya adım atmışlar donunuz sizde kalsın bize lazım değil demişler iyi etmişler
Şirketimizin hisselerine doğrudan veya dolaylı olarak yansıyacak önemli maddeler ;
1- Ges yatırımı 2023/3 de bitecek.
2- 2022/12 Bilanço açıklaması.
3- Bedelsiz bölünme açıklanması.
4- #sasa rafineri projesi yabancı ortak haberi.
5- 2023/ 7.ayda açılacak olan Pta tesisi.
Sasa fiyatlanmadı mı hala...
23 bilanço cooook tehlikeli
svg
Kap : SASA, BOSSA, BLCYT, SANKO, HATEK, ISDMR, ARSAN, RUBNS Şirketlerden Depremden ne derecede etkilendiklerine ilişkin KAP açıklaması gelene kadar hisse sıralarında işlemlerin durdurulmasına karar verildi. BORSA İSTANBUL.
Not: SASA da viop ve varant sözleşmeleri de dahil.
Ülkemize ve milletimize geçmiş olsun.
Vefat edenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dilerim.
Yaralılara da acil şifalar diliyorum.