Bu ne ağızla ne başka yerle içilir.
Printable View
https://pbs.twimg.com/media/FyBJkdUXsAQOC2r.jpg
Günaydınlar!
günaydınlar
:ok:Ekonomimizin durumunun özeti,gaye,şimşek hikaye,zaten zatın işine belli olmaz,birisine şıfrıntı der,diğerine ingiliz kemal der işler daha kötüye gittiği zaman,zaten çok kötüde bizimkide iş olsun,yeni değişim olmadıkça ülkede hiçbirşey düzelmez,oda belirsiz,esasında varda oda bana kalsın.
MB eski başkanı, işinde çok başarılı görülmüş olacakki BDDK BAŞKANLIĞı na getirilmiş
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanlığı görevine atanan Hafize Gaye Erkan, düzenlenen devir teslim töreni ile görevini Şahap Kavcıoğlu’ndan devraldı.
Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Şahap Kavcıoğlu'nun yerine TCMB Başkanlığına Amerika’da uzun yıllar ekonomi üzerine görev icra eden Hafize Gaye Erkan atandı.
TCMB binasında düzenlenen devir teslim töreni ile Erkan, başkanlığı Şahap Kavcıoğlu’ndan devralarak görevine başladı. Törende Erkan ve Kavcığlu birbirlerine çiçek takdim etti. Hafize Gaye Erkan, son 2 yılda Merkez Bankası’na yaptığı hizmetlerden dolayı Kavcıoğlu’na teşekkür ederek, “Zorlu bir süreci ekibinizle yürüttünüz. Güzel emekleriniz için teşekkür ediyoruz. Hem ülkemiz adına hem de Merkez Bankası’nın çalışanları adına bu desteğinizi, emeğinizi ve hizmetlerinizi her zaman minnetle hatırlayacağımı bilmenizi isterim. Cumhurbaşkanımıza da bu görevi şahsıma, ülke ve vatanımız adına beni layık gördükleri için çok teşekkür ediyorum. Minnettarım, onur duydum” ifadelerini kullandı.
Petrollerde benzin kuyruklarına bakıyorum, herbiri en az 800 bin ,1 milyonluk arabalar, alacağı 50 litre benzinx 2.7 zam eşittir 140 lira eder, bu kdr mı düştünüz amk
O kuyrukta öldürdüğün zamana damı acımıyorsun, beklerken boşa yaktığın yakıta damı üzülmüyorsun?
Bu neyin cahilliği bilmiyorum
Bütün banka yetkililerinin isimlerini görmezden geliyoruz, birini cımbızlıyoruz :he:
Başlığı düzelteyim..
Aralarında Gaye hanımında olduğu yöneticilere dava açıldı...
https://pbs.twimg.com/media/FyLSq8hacAIF_i7.jpg
Günaydınlar!
MSB: Ankara’nın Elmadağ ilçesindeki MKE Roket ve Patlayıcı Fabrikasında bir patlama meydana gelmiştir. Patlama neticesinde 5 işçimiz şehit olmuştur.
Kaderimiz hiç değişmiyor.
1975 de 6 TL olan dolar 2002 lerde 1000000 (bir) Milyon TL geçmiş.
Geçmişte 70 cente muhtaç 170 en baba dış borç varmış.
Ve Cumhuriyet döneminin yaptığı fabrikalar varmış.
Üretimde ise Dünyada 7 Ülkeden biriymişiz kendi kendine yeten.
Şimdi ne kaldı bunlardan geriye.
Hazine 500 Milyar dolar borç
Merkez de kefen parası dahil harcanmış eksi 70 Milyar dolar rezerv.
Gıda ve hayvancılık bitmiş.
İş bulmak zorlaşmıiş tek yer ünüversite mezunlarınada bakılacak yer hizmet sektörü.(Türizm,Kurye,şöför,market,tezgahtar,güven likçi)
Çıkış yok bence bu sarmaldan.
Eskiden Kemal Dervişe çakanların tamamı neredeyse şu anda yabancı ülke vatandaşı.Açılımı ajan bop
Tanrı yardımcımız olsun.
İçerdeki başı boşlarıda sayarsak.
Ülkenin ırzına geçilmiş,yalaka yandaşlar muhalefete veryansın,böyle forumlardada mevcut uzantıları,3 ay içinde feryatları görürüz bakalım o zaman ne mok yiyeceksiniz yine CAHAPE-DIŞ GÜÇLER yüzündenmi diyeceksiniz ??????????????????
TÜİK: Nisanda
- İşsizlik oranı 10,2% oldu (Önceki %10,0)
- İstihdam oranı %48,4 oldu (Önceki %48,2)
- İşgücüne katılma oranı %53,9 oldu (Önceki %53,6)
- Genç nüfusta işsizlik %19,1 oldu (Önceki %20,1)
GS borsada küme düştü,BJk şampiyon,GS bugün 7.30-BJK 15 üstünde :evil:
iyi haftalar
Asgari ücret 500 dolar olacak mı ?
7500 tl üzeri emeklilere düzenleme olacakmı
Son yıllarda maaş dengeleri alt üst
Şu anda kamuda işçi pozisyonundaki güvenlikçi polisten fazla maaş alıyor,
Okulda görevli hademe öğretmenden, hastabakıcı hemşireden fazla gelire sship,örnek çok
7300 tl maaşı olan emekli diyorki benim maaşım 7500 yapıldı 5500 alan ile eşitlendim, şimdi de 7500 üzeri alanlara düzenleme geliyor ben yine magdurum diyor ))
Benim eniştem 2 yıl önce Almanyadan döndü 43 bin tl para yatırıp Yurtdışı çalışmayı göstererek emekli oldu şu an 7500 tl maaş alıyor, Almanyadan da 1650 euro alıyor, bana kalsa 2000 tl den fazla vermem.
Kamuda çalışanlar ve emekli sisteminde düzeltilmesi zor büyük bir adaletsizlik var, yapılan yanlışı düzeltmek için yapılanlar ise yeni mağdurlar ortaya çıkarıyor
emekli maaşları toplamda ödenen prim tutarına endeksli olmalı. 9000 gün asgari ücretten primi ödenen ile 7000 gün asgari ücretten primi ödenenin maaşları farklı olmalı. İnsanları daha çok gün ve yüksek primle çalışmaya teşvik etmeli.
BJK 15.70-GS 7.40,kafam karıştı bunların hangisi şampiyon :notr:
Bu güvensizlik, ne yedüğü belirsiz ortamda portföyü 20 bin tl ye kadar küçülttük ama, bugünkü düzeltmede yaklaşık 1,500 tl düzeldik...,,.
günaydınlar
Borsada bedellilerin kalkması lazım,bedelli demek soygun demek,sermaye artıracam demek vatandaşın sırtından artırmak demek,dötüne güveniyorsan borsaya kote olacaksın milleti soymak için değil,en bariz örneği kalkınma bankası 2 defa üst,üste bedelliye gitti,60 tl olan hisse şimdi 12 tl,bölünüşe görede 30 tl.
gs de, çok bedelli yaptı diye biliyorum....
İSKİ suya yüzde 13 oranında zam yapma kararı aldı.
Türkiye'nin ilk uçak fabrikası yeniden hayat buluyor
https://www.trthaber.com/haber/ekono...or-774229.html