Bofanın robotu yine mi bozuldu bugün düşük randıman çalışıyor
Printable View
Bofanın robotu yine mi bozuldu bugün düşük randıman çalışıyor
Piyasada satıcı olduğu depremzedeler veya kulağı delik olanlar , bizim bilmediğimiz onların bildiği seneryolardan dolayı satıcıda mevcut böyle böyle oturacak piyasa .
sasayı ağır ağır aşağıya salıyorlar.
"sasası olanın tasası olmaz! "
Beğenilerinize göre
·
Daha fazlasını gör
Şeyda
@seydanursah
·
15s
Evimiz ağır hasarlı paraya ihtiyacımız var. Elimizde 15, 16 çuval badem var (yaklaşık 450 kg) toptan satın almak isteyen var mı Adıyaman merkeze bağlı bir köydeyiz. Etkileşim oluşturarak yayabilir miyiz arkadaşlar
yardım edicek olan varsa ulaşsın bu sektörle uğraşan vardır burada.
Alan belli ama satan kim? Benim merak ettiğim konu bu. Temel ekonomik kurallara göre arz talep dengesi ile hem spot hem vadeli fiyat oluşumu var. Birkaç gündür milyar milyar net kamu alımı olduğuna göre satan kim? Yabancı eser miktarda değil mi? Son açıklanan veride yabancı alımı da görünüyor. Yerlide bu kadar mal olmaz zaten yerli satmaz. Farklı fikirleri okumak isterim.
BES mermisi bitince herkes şelale bekliyor. Herkesin beklediği olur mu bilmiyorum.
Bana satıcı kredili mallar olabilir gibi geliyor.
Arkadaş tilifon etti az önce yine dünkü gibi değişiklik yok mını mını borsası diye sövüyor, niye sövüyon didim, endekis yeşil ama benim hisse kıpkırnızı dedi.
kapat la telefonu git limon sat dedim
gogogogo...Hisseci olmayı bilirim.Hele zararın varsa...olası düşüş ile ilgili beyanlardan çok rahatsız olursun.
Ama viobda öyle değil.DAHA OBJEKTİFSİNDİR.EGER DÜŞÜŞ OLACAKSA SHORT AÇARSIN...
Temenniler fikirleri şekillendirir.Eger menfaatin,beklentin yükselmekse hep o yönde algıya açık olursun.
çarşambadan itibaren, 3 günlük alım-satım..kaldı 5 işgünü..
https://i.hizliresim.com/97jneyx.PNG
4150 leri kırarsa 4300 fibo. Yeni zirve bana göre ancak son çeyrekte hatta son ay gelir.
Bizde tutunacak dal tek borsa kaldı. Ev araba arazi fiyatları çok uçuk. Dolar altın sürünüyor, faiz enflasyona karşı bir şey getirmiyor üstelik enflasyon bu olaylardan sonra daha da artacak gibi duruyor. Elde tek kalan borsa ekonomi yönetimi de bunun farkında diye düşünüyorum. Belli bir aralıkta tutmak istenecektir, tıpkı dolar gibi. Dolarda işler daha zor burada nispeten daha kolay. Ytd.
80% nakitim çook uzun süre sonra ilk kez.
ziraat 1,570 milyar(tahvil falan düşünce), bank of 700 milyon halk 330
toplamda 2,6 milyar alış.
bunu satan kimler? ky olmadığına eminiz.
bukadar alışa bukadar az artı olması büyük tehlike.
Endekisi düşürmeden hissecilerin ırzona geçiyorlar gibime geliyo, du bakalım bu filmin sonu nasıl bitecek
Büyük savaş var sanki
Hesaplardan açığa banka badem ne varsa 2 haftadır alıp alıp satıyorlar.
Bisimi gelicek
kaldırıp kaldırıp indiriyorlar gibim :) bence
İŞ GÜNÜ ise gelecek cumaya kadar...gogogo olur ,diyorlar...
O zaman bir zahmet ayılar yol versin.:)
Benim ekranda selocanla ereğliden başka düşen yok. Onlar da zaten eşşek:)
Siz nereye bakiyonuz kuzum.
Arkadaşlar,dostlar,yeni oyuncular,abiler ,ablalar aynı şeyleri sormayın bakın dün 5300 tepe dedik kırılana kadar ,4800-5300 oyun alanı ,yukarda mal 2 .tavanla spukülatörler ve depremi bahane yapan hocalar kar al yaptı , hafta sonu sabah akşam twete atanları görüyormusunuz şimdi acımızı yaşıyalım diyorlar.Ben düşüncemi dünden beri yazıyorum içinizde özelden yazan çok msj kutusu doluyor bakıyorum sorulara hep aynı sorulara ve tahta analiz istekleri şunu kafanıza sokun benim değerlendirmelerime göre pozisyon almayın sadece sevdiğiniz bir kitabı okur gibi okuyup kendi süzgecinizden geçirin .Sonra cvp vermeyince yakıştırma yapıyorsunuz el insaf yapmayın bunu gördüğüm birşey varsa zaten buraya yazıyorum tek tek yazamadığım için düşüncem yukarıda grafladığım gibi birşey görürsem kendi adıma paylaşırım.
amariga yanında altın gümüş petrol,
Allah ne verdiyse girişiyorlar.
beyhude bence.
o regor buraya gelecek. asdasdas.
Nasip bu işler, bendede 2 kilo 1025 tale maliyetli altın var kaç aydır tutuyorum ama altında artık enflasyona çare değil, paran paso eriyo, şimdiki aklım olsa hiç bulaşmazdım altına
Hayırlı kandiller cümlemize
11 gün var ama makas yok
https://i.hizliresim.com/dgrhauv.png
son 2 ay düzeltme ile geçiyor geniş bir yatay bantta, hafif aşağı eğimle.. neyi düzeltiyoruz ? temmuz 2500 seviyelerinden başlayarak yıl sonu itibariyle 6000- 6100 gören yani 6 ayda yüzde 140 artı yazan muhteşem bir alım dalgasını düzeltiyoruz..
son 2 ayda ciddi boyutta mal el değiştirdi, satanların kim olduğunu az çok görebildik, birileri de aldı.. son 2 ay malı karşılayanlar bir miktar hafifliyor şimdi, kredi/leverage azaltıyor birileri.. yeni gelen alıcılar kim, bes fonları.. peki o birileri bu yeni alıcıyı test eder mi, yani malı devrettikten sonra aşağı sürüp bu yeni alıcıların sabrını test eder mi ? bence hayır etmez, zira yeni alıcı malı her halükarda en uzun vadede taşıyacak olan bi alıcı, yüzde 20 aşağı düştü diye bazıları kol keser stop out olur, ama bes fonu değil..
yani piyasa yapan o birilerinin aşağı vurup malda kalanları dökmeye ihtiyacı yok artık, 2 aydır bunu yaptı zaten, piyasadan dökülen döküldü.. yeni alan bes fonları da satmayacak.. orrsop çocucu yabancıdan satış gelir mi ? gelir, zira fıtratı iblis onların, ama artık ondan gelen mal piyasanın önünü tıkıyamıyor, aylardır gördük bunu..
bana göre, yeni yukarı dalga eli kulağındadır, vatana millete hayırlı olsun
Robotsuz Bofa 1milyara dayandı
Para GİRİŞİ 1 milyarın üzerine çıktı... +1.090.000.000 tl.