543.7......şort....
Printable View
543.7......şort....
SPOT, seçim öncesi ralli olacaksa negatif kapatmamalı! BofA kararını verecektir!
https://i.hizliresim.com/5g2zsbu.PNG
Tokatcı dayu çok zalım oynuyon
Gün içi krediler azaltıldığı için de hacim düşmüş olabilir.
Çalıştır devre kesiciyi rahatla
Neden makas daralacak diyorum nedeni var ...
5380'den 5450... Tuhaf tuhaf hareketler... Buradan dönüp 5350 kapatıyormuş... Yarın şenlikli olur bu durumda...
tahtacılığın esası- tahtaya her yeni geleni teste tabii tutmaktır yenigelenin aldığı mal tahtacının malıdır çoğunlukla napsın şimdi tahtacı yukarı götürsün hadi ver malı al karı git mi desin ? eşyanın tabiatına aykırı.. her mal alanı test tabii tutar mesela fiyatı 3 gün aşağıda tutunca sıkılıp geri mi verecek bunu bilmek ister tahtacı.. alıp aylarca tutacaksa sıkıntı yok aksi her durum sıkıntı
Yeşil mi o :)
En düşük kamu işçisi maaşı 15 bin olmuş.
Kamuda memur işçi makası açılmış.
Özel sektörü de etkiler.
Hisselerde çalışan balına FAVÖK vs rakamlarına da bakmak lazım. Geçen yazdım don ve atlet üretimi artık karlı deil deniyormuş, katma değeri olan şeyler üretmeyen şirketlerin durumu zor olabilir.
9 mayıs zafer günü kutlu olsun herkese..
bugün, şanlı kızılordunun pislik nazileri yerle yeksan ettiği gün, on yıllar sonra yine aynı rssoppu çoccukları aynı naziler yine kızılordunun karşısında, yine hüsrana uğrayacaklar.. yok yerimiz natonun kucağıdır yok batının köpeği olacağız diyenlere asla prim vermesin kimse, halkların kardeşliği kazanacaktır cia/pentagon köpekleri değil
Viop da ip Pala'nın elinde....vur kaç yapacan yoksa kazancın buhar olur....
Dün ve bugün şuana kadar palayı İyi yoldum....
Bilgilenmiş olduk
>>>>>>>>
FOMO (fear of missing out) günümüzün yeni hastalıklarından birisidir. Kısaca, gelişmeleri takip edememe kaygısı, gelişmeleri kaçırma korkusu olarak bilinir. Birey herhangi bir gelişmeyi takip etmemenin kendisi için bir eksiklik olduğunu düşünür.
FOMO, en genel tanımıyla fırsatı kaçırma korkusu anlamına gelir. Finans piyasalarında işlem yapan kişiler, karşılarına çıkan fırsatları kazanma duygusuyla hareket ederler. Ani karar almaya sebep olan fear of missing out, yatırımcının fırsatları kaçırma duygusuyla işlem yapmasına sebebiyet verir.
Hacim nispeten yüksek
https://i.hizliresim.com/qm9r50g.jpg
şaka biyana var öyle senin durumuna yakın bazı arkadaşlarım ..adam kağıt da olmayınca kaşıntı basıyor huzursuz oluyor
Bu sıralar gerçekten viob yapmayın..Gerçi forumda viob yapan 3-5 kişi kaldık..
Anında 100 puan gidiyor...
Şimdiye kadar devre kesicinin çalışması lazımdı, hayret bişii
abicim fomo nedir ne değildir, canlı örnekle açıklamaya çalışıyorum foruma..
yani size böyle oluyosa sizde fomo var demek istiyorum
yoksa benim ne işim olur aldıydım sattıydım zarar ettiydim ben aştım o işleri.. inanmıyosan, sindomaya sor, bilir o ben niye ağırlıklı kchol taşımaktayım geçen haftadan beri
Yarın sattığına pisman olan foncu larin geri alım zamanı bence. Onlar gelsin hele :)
İki yönlü poz taşımak mantıklı bana göre, dolar artarsa artacak ve dolalr artarsa düşecek kağıtlar var... Mesela banka şort eregl long bence akar :)
Arbitraj faizleri hafif gevşedi.
Herif millte hisse aldırttı ve kaçtı belki.
pıst 100 de aşağı yönlü formasyon oluşuyor kapanış önem arz eder
Kardemir bugün geri alım yaptık diye KAP açıklar diye umut ediyorum.