Günün dibi yenilendi. 6638
Printable View
Günün dibi yenilendi. 6638
pala 751 dedik, 742 ye gittin..
çok acayip adamsın..
seninle burada top gibi oynarım sana demedimmi milletin huzurunu bozma diye bebe forumda canın sınırlı ne demek istediğimi anladın ama millete laf çakma derdindesin mert isminden dolayı her halde seni adam yerine koymuyor cvp yazmadığını söylüyor adama o kadar salladığın halde ben seni istersen madam istersen adam yerine koyarım , istersen grafların içinede koyarım senin bu topiğe verdiğin sadece boş bebe yazılarından başka birşey yok .Ezmişler seni çok bu yüzden klavye arkasından herkese sallıyorsun , yoksa buradada ezecekler seni yapabilirsin toplumla beraber yaşayabilirsin.
dün gece vakti mesajı..HALA ORADA DURUYOR...6800-7200 dedik ama 6724 gördü..ve oradan sonra sistem sat dedi...
Bundan sonra SHORT/FLAT ÇALIŞIRIM...BUGÜNE KADAR 5200 den beri sadece LONG-FLAT GİTTİM.....ama bundan sonra short açarım-açtım...Kendimce SHORT -FLAT MEVSİMİNİ AÇIYORUM...:oleyo:
Burada mutlaka trade sisteme uyarım...Olurda piyasa 7200 üzerinde ralli olursa zarar etmemek için..
sistem sat derse short açarım..al derse short kapatırım...
Buraya yazdığım için çarpılacağım ama olsun...
bazı görselleri sildim...Görsellik etkileyici olabiliyor..SONRA insanları etkilemek istemem..
Sindomacık, ben yıllardır delikanlı gibi yazdım çizdim... Bir kere bile pozisyon yazıp, şurdan aldım, burdan verdim demişliğin yok... Madamın önde gidensin yani...
Sadece viop da değil... Ons altın 1905 iken 1950 ye gidiyor dedik... 1980 yandı tabelada, 1978 ken 1950 ye yolculuk dedik... Şuan 1963 de, yolculuk devam ediyor... Biraz sallanacak sonra fezaya...
4 Harfli arkadaş belli ki çocukken çelik çomak oynarken akran zorbalığına uğramış, mendil kapmaca oynarken, mendili hiç kapamamış, körebe oynarken de kimseyi bulamamış, o yüzden böyle agresif/saldırgan, efendi efendi oturup da işlemini yapsa, sataşma huyundan vazgeç se aslında çok iyi olacak, ben idare ediyorum sizler de idare edin :)
selocan aldım 47,42 .. kapaanışa kadar .. taşımayacağım .. kademe alayım yeter stop olmadan inş :)..
Ben teknik analizci değilim... Hiçbir zaman da teknik analize saygı duymadım... Benim silahlarım temel analiz ve üniversite yıllarında tanışıp yıllardır ayrılmadığım game theory...
Anlayacağın sindomacacık, çok istiyorsun sataşmayı ama sana xxxl gelirim, alamazsın zorlama...
ülker sabah kim yazmıştı .. iyi gitti bugün..
Boşuna burda kavga ediyonuz, herif hergün götürüyor paraları
Borsada fırsatlar hiç bitmiyor, hergün para dağıtıyorlar burda
Çeneniz çalışana kadar biraz piyasada ki fırsatları değerlendirmeye odaklanın derim. bence
Kazanan haklıdır.
Yabcak bişii yok
ne boşuna kavga ediyoruz bozkurt herkese burada sabah akşam artislik yapıyor bir boktanda haberi yok millet burada buna sustukça yapıcak her 2 sayfada bir birisine laf sokma derdinde neden izin veriyorsunuz arkada tıfıl lı aşağılıyor çük kadar beyni ile , mert le daş........ geçiyor kaybından dolayı ona ne girip çıkıyormuş .Bu kadar geride durmayın böyle adamlara topiğin huzurunu bozuyor ses etmediğiniz sürece yapıcak bunları
kulagımı kim çanlattı?
boşkuş iki dakka boş bırakalım dedik, ne hale gelmiş ortalık.
senin derdin pisinkolocik.
sana 3 sezon polyanna yazıyorum. asdasds. :he:
Hisse vadeli faziler
Faizler düşük ama short açanlar fazla olduğundan olabilir.
https://i.hizliresim.com/1d3cotc.jpg
sindom kağada destek lazım.
boşkuştan isticektim ama karşıdaki bankof zobalağı.
milyon dolarlık güçlü bir el ilazım. asdadss. :he:
Bu yaştan sonra saygıyı mı öğretelim, adamın huyu böyle
Sivri dilli
Mertabi de TIFIL abide yılların tecrübesinde kavrulmuş kişiler, başının çaresine bakabilirler, bugün kaybeder yarın kazanır çokta dert etmeyin.
Arada olur laf sokmalar, Ayasofya abi de bana çok takılır :he: çünkü paranın döndüğü bir platform burası, olur büüüle şeyler, her zaman kazanç olmuyor
3-4 tane aracı kurumda hesabım var.Hemen hemen her gün 1-2 hisse halka arz oluyor sanırım.Hepsinden de teker teker mesaj geliyo bıktım artık :vk: atakey patates fuzul gayrimenkul ne bunlar abi ya
Bir insan neden ataket patates alır ya.Hayır eminim açılır açılmaz 10 tavan çekecek de.İyice b.k u çıktı bu işin geçen en çok çıkanlar listesine baktım ilk 10 da tanıdığım 2-3 kağıt kalmış.
Paseu ne abi mesela?
Bence haftasonu risk almayacaklara tuzak kuruldu mecburen hisse ile girecekler.