Küçük yatırımcıyı dökmemiş olsa hisse 40 TL idi
adam 64 den 39 a çaktı, en sağlam olanı bile döktü
kızıp ekrandan silmiştim :he:
Printable View
Küçük yatırımcıyı dökmemiş olsa hisse 40 TL idi
adam 64 den 39 a çaktı, en sağlam olanı bile döktü
kızıp ekrandan silmiştim :he:
Borsa bir nevi psikoloji yeri, bu yuzden KY olsanda PY gibi dusun.
Kendini merkeze koy. Tabi bunu yapabilmek icin ya zengin olmak ya da hayatinin icinden gecmis - incinmis - olman lazim
Yani kisaca zarar etsende umursamayacak durumda olman lazim.
Ben bu noktaya eristim. Para degerini yitirdi, oldugundan degil ha zira. Herseyi aldi lanet kari :)
Sil bastan basladik.
İSKİ'DEN TASARRUF ÇAĞRISI
İstanbul'un 61 günlük suyu kaldı...
https://www.ntv.com.tr/turkiye/istan...hECnoKrjFzEyGQ
Bugün de yırttık :) Devam şimdilik...
Ama vadeli pastasını çok merak ediyorum...
bu rubns'in olayını bilen var mı? (elimde yok) tahtada 24,5m lot var bugün 36m lot işlem dönmüş :D gene operasyon mu?
Şu viop 30 ne paralar dönüyor....kazanmak bir mesele....arkadaş......adamın midesinden alıyoruz parayı....
Şimşek, Japonya'nın önde gelen şirket yöneticileriyle görüştü
Thy ortalama desteğine geldi. Yarın da bu tutacak endeksi sanırım...ytd..
Bankaları tek hisse gibi görüyor. GARAN ve SKBNK da yalnız kovboy olabilir.
sanicaa sahibi konuşuyor....uzun vadeli düşük faizli kredi kullanıyor....devlete teşekkür ediyor....ulennn biz garibanlarda ödüyor....bedavadan para al kazan.....
gün boyu tuttu tuttu.. geldi son 20 dakikada 11000 puan bastı
bofa-yf... -3 milyardan -1 e düştü... hesaba göre 2 milyar aldı
varmı böyle birşey ? yok
boyacı küpümü bu.. 3 milyar sat, 2 milyar al
söylediğimiz doğrulandı... kendilerinde satış yapıyor gösterip, başka yerden kendi malını alıyor
çok bilmiyorum sadece teknik olarak görüş bildirdim ,
laf sokma işine gitme efendi ol ağzımı bozdurma.
senin gibiler her zaman bu forumlarda vardı , bir tanesi dün game over oldu .
burada bir tane paylaşımın varmı hesapta ekonomist sin ya:)
sabahtan akşama kadar millete o ne olacak bu ne olacak diye geçiniyorsun sonrada aklınca bana laf sokmaya çalışıyorsun.
komik çocuk adı üzerinde TEKNİK ANALİZ - AYET değil bunu niye yazdım din konuları uzmanımışın ya hadi şimdi yürü uğraştırma kendinle.
SPOT kapanış, ekip satışı azalttı ki BofA -1.5 mlyr dan -500 e düşürdü, Y/F de eşleştirmeye -700 girdi -365 le çıktı, günlerdir alan Ak Yatırım bugün sattı, sonradan alışa Meksa ve Ata Yatırım geldi, kapanış da Gedik Yatırım en iyi alıcı oldu,
Şunu da yazayım; 3 aydır ilk kez xBank lar günlük dibine yakın kapandı,
Satış günü Çarşambayı 5. kerede almadılar,
https://i.hizliresim.com/tfbqk4n.PNG
viop30 da yine malı bastılar anlaşıldı....numaradan yukarı çıkarıp bastılar.....
Teknikçi adama teknik görüş belirterek gel tokat-çı
tokatçılık yaparsan çizgilerle tokat -manyağı yaparım.
bir tane analiz yap var mı yaptım deyip koyduğun yok ama yapanada saygı göstermiyorsun .
İŞ YATIRIM'ın alışları düşürüp
AK, GARANTİ ve DENİZ'in satışları
özelliklede son 1 saatte ZOREN e gelen satış...10000 puan düşürdü piyasayı
İnsanlar genelde piyasa değeri olarak bakıyor. Satın almalarda ise Firma Değeri önemli, kapanışta borç alacak netleştirilecek deniyor.
AKENR piyasa değeri çok düşük ama borcu da ekleyince pahalı üstelik FAVÖK de zayıf. Dipsiz kuyunun fiyatı sıfır olur ama şansını denemek isteyenler olabilir. Bu fiyata hepsini alıyorum desen vermezler.
Gitmez gundi abi buralarda takılır düzeltelim o da rahatlasın bizde rahatlayalım, yoksa düzeltmezsek boyuna kudurarak alırlar yazar.:) 7 ay sonra tut sen çıkıp gel kudurt endekisi, nasıl kudurtucaz... 7 aydır nerdeydin diye sormazlar mı adama
Seni tepeyi bulan adam diye kayıtlara geçtik gundwane abi ücbeş ayda sen takıl oyalan buralarda :cheers:
Borsada fırsatlar hiç bitmiyor köşeyi dönersin
RUBENIS, geçen kırtasiye dolu bina yanmıştı, Rubenis yazıyordu isim benzerliği mi bilmiyorum.
Yöneticisi biz bankalarda KKM vs yapmıyoruz paramız var ise pamuk alıp depomuza koyuyoruz demişti.
Kağıt ve ormancılık geçen seneye göre kötü olabilir.
https://i.hizliresim.com/3krl72b.jpg
https://i.hizliresim.com/n513k38.jpg
Çok sayıda mutasyona uğrayan yeni Covid-19 varyantları hakkında Dr. Trisha Greenhalgh:
"Bir kez daha maske takma zamanı gelmiş gibi görünüyor."
Ulen yine milleti içeri tıkma peşindelar.....
Gönderi
Yeni Tweetleri göster
Sohbet
baki ozcan ve cuneyt basaran🪐 takip ediyor
TÜRK DEGS / TURK MAGS
@turkdegs
🔴Türkiye, Libya'da askeri üs kurmak için El Khums Limanı'nı 99 yıllığına kiraladı.
📌Türk Deniz Kuvvetleri ve Kara kuvvetlerine verilecek olan limanda Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) askeri üs kuracak.
📌Kiralanan liman ile birlikte Türk deniz yetki alanlarına karşı da önleyici savunma ve aynı zamanda da ticari gemilerin güvenliğini sağlayacak.