sabah şortu aldık ama buna lönk yemedi... dediğim gibi gittiler çizgiye
Printable View
Tepki koymak gereklidir. Ama doğru konularda..
Birincisi tepki konulan yerin sahibinin konu ile ilgisi yok.
İkincisi orada efendi tipli gençlerin elinden kahvesini almak da delikanlılık değil..
Orada 3-5 tane it kopuk tipli oturan adamın elinden kahvesini alsınlar da görelim..
Gene kalabalık gidip, zararsız insanlara dayılık yapan tahmin ettiğim gruba ait tipler..
Yarın Erdoğan elinde Starbucks kahvesi ile kürsüye çıksa elleri patlayarak alkışlarlar...
Berdoş yine ne yazdığını bilmiyorsun... Demirtaş Kobani olayların da ölen 200 yakın vatan evladı onun söylemi yüzünden ölmedi mi... O anaların ahını aldı Diyarbakır da...bizzat ben görüştüm o analar ile....dinlesen bunu yazmazdın zaten....yakılan cesetler....lime lime doğranmış vücutlar Allah kimseyeryaşatmssın
bak dayı bana inanmıyosan
https://www.youtube.com/watch?v=5fMhdML9Mas
Bunlar zamanında yapıldı, mikrofonu RTE ye uzatıp da HALKB ı soran muhabire, haftaya güzel şeyler olacak dendi, hop %4-5 prim sonrasında negatif kapanış! aynı şekilde Mevlüt Çavuşoğlu na mikrofon uzatıldı, HALKB soruldu o da olumlu gelişmeler bekliyoruz dedi, hop %4-5 prim ve sonrasında negatif kapanış! muhtemelen tahtada öncesinde pozisyon alanlar mikrofonu uzattırdı!
bu saatlik barda 827xxx
15:00 barında 120 liklerde 827xx lerden teper diyeceğimde
spotta ŞORT DİĞER -1 MİLYAR TL yine... iyisimi longa bulaşmamak
emlak dayu... şort açılacak yer söyle
Bütün kağıtlar düşüyor petkim neden düşmüyor yaw :oleyo:
Endeks - 0.3
Kağıtlar %-2...-3
SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O kahvecilerin tamamında çalışanlar Türk ve kahvecilerin hepsi franchise olarak 1-2 milyondan aşqğı para ödememiş Türkler.
Verginin tamamıdq Türkiye Cumhuriyetine yatıyor.
O coca colayı protesto ediyoruz diyen dingillere sormak lazım bu ülkede aileleri ile birlikte kaç kişi fabrikalarından dağıtım şirketlerinden evine ekmek götürüyor. Ve kaç para vergi ödüyor o firmanın Türkiye temsilcilikleri
250 240 kadar kar al kodum...
:drunk:
maliyet kötü... 827800
ancak devre kesici kurtarır bizi :oleyo:
bozgurt dayı sendeyiz... devreler senin işin... başla sıradan
Bu vakıfın fişini kim çekti :)
resesyonda demir çelik öneren andavalı olsada sahneye alsak... :halay:
8227......long......kısa tepki için
Tütütü maşallah. Taş mübarek taşşşş:)
Aktif 21.00
bence borsanın düsmesi yeni gelecek yatırımcı daha uygun ortam yaratmak adına yapılıyor baska izahı olamaz
bıst 30 viop bıst 100
hepsi ayrı telden çalıyor
Bakalım gene ne subliminal mesajlar verilmiş.
Bist ile ilgili bir şey çizmişler mi :)
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...4cfb22ecbf.jpg
Viop30 çok zayıf
ben su an ki endeksi kriptolara benzeiyorum nereden girersen gir elinde kalıyor