Sözde Muhalif kesimin ağzına sakız vermek için bilinçli bir şekide manipülasyon yapılıyor...Sözde Muhaliflerde hemen atlıyor...
Muhalifler kendi gündemlerini kendileri yaratmadığı sürece TAK parti hem Muhalefet hemde İktidar görevini üstlenir...
Printable View
Harran üniversitesi neyse de, İzmirde teyyare meydanı olmayışı, Çiğli ve Cumaovası hava meydanlarında herhalde tarhana kurutuluyordu, o zamanlar.
Esenboğa Havalimanın yapması ise tam bir efsanedir, kendisi Ankaraya uçakla geldiğinde Papazın Çayırına iniyordu sanki uçağı.
Daha çok örnek var da, bu iki örnek uç noktalar.
Bizans ben birakali baya degismis
https://www.facebook.com/reel/677708987762782
Ankamall özsüt çay 35 tl
Kıbrısda domates 68 lira
bugün 3 ay aradan sonra arabaları yıkatayım dedim.
yıllardır gittiğim,merdiven altı,doğulu 3-4 kardeşin çalıştırdığı,vergi levhası bile olmayan adamlar 500 tl den yıkadıklarını ama bana 350 olur dediler telefonda.
hadi neyse dedim gittim.
dedim şu fiyatlarla iş yapabiliyor musunuz,abi bugün en az 30 araba yıkadık sıra var randevusuz almıyoruz dedi.neymiş yıkamacılar odası fiyat listesi belirlemiş en düşük 500 tl.onun altında yıkayanlara ceza yazılıyormuş :))
kuaföre gidiyosun saç sakal 400 den 750 olmuş.diyorum bu fiyat ne,berberler federasyonu alt limitiymiş, :=)
adam 10 senede 1 kez fiş kesmedi,kart kabul etmiyor.
şu 2 sektör sadece 1 günde dünyanın vergisini kaçırıyor.
Rapor: Zamlı Maaş, Zamsız Maaştan Daha Hızlı Bitti...
http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=418357
Neyse bu sene seçim var diye yırttık doğalgazadan. Ama seneye raylı sistemi döşüyorlar. TÜİK ye com hissedilmesin diye ağırlığında baya düşürüldü. Bu sene seçim halayıni çeksin merkepler seneye atların intikam zamanı olacak
Bazı sorunlar var o konuda, ABD'de apartman altına yıkamacı açtırırlarmı, hadi açtık diyelim şehir şebekesi suyu kullandırırlarmı hadi kullandık diyelim, arabanın yağı, fren balata tozu, gres yağı, hidroliği, antfirizi gibi atıklarının kanalizasyona akmasına müsaade ederlermi, aklımda çılgınca sorular.
Son olarak ABD maliyesi, aylık 6 bin dolar gaymeyi kemiksiz olarak götü... pardon cebimize sokarmı?
Breaking Bad'de para aklamak için Skyler White dalıbı, yıkamacı açtıydı galiba?
Seçimden sonra inciluz şimşek kalacak mı gidecek mi. Seçim sonuçları stabil çıkarsa kalabilir kötü çıkarsa ya da çok kötü çıkarsa komple kabine revizyonu bile olur. Malum suçlu kendisi değil diğerlerinin kötü
Bugünlük durum bugüne mahsus bir sorun değil. Ve bu mülteciler bu sektörlere el atarsa ilerde onların esiri olmaktan kaçamayacağız. Bizim gençlik çalışmıyor
İşin en kötüsü bu mülteciler de sistemi çözmüş kayıtdışı çalışıyor. Cayır cayır çalışan bir işletmede kimse denetlemek ihtiyacı duymuyor kokmuş et eşek katır eti saymadıysa
Haaa.... Bu ay itibarı ile;
HİSSENETTE TAM 20 YIL
Çakma nick olmaksızın ve kendi adımla.
Bosfor reis yok epeydir, deval de gelmiyor galiba ayrıca dolarları bankadan fizikiye gecmeye de lüzum yok herhalde:oleyo:
zaten komik olan da bu.özellikle bu detayı verdim.ülke de ilk okul mezunu 1 kuruş vergi vermeyen adamlar şu an tıp okumuş dr dan daha çok kazanıyor ve sıfır vergi.
günde ortalaması 30 araba olsa 400 tl den 12.000 tl
ayda 360 bin tl.
3 kişinin ve işletmenin masraflarının bu tutarın yarısı bile olmadığına adım gibi eminim.
Başkanım on sene önce yıkamacı çaycı tamirci açıklıktan nefesi kokardı. Bugün ise gençlik oraya çıkmadığı için adamlar alternatifsiz hatta karaborsa çalışıyor. Bugün paran ile sanayide ustaya yağ çekmeden yaptıramazsin. Aldığı çuvalla parayı hesaba katmıyorum. Hele ki değiştirdim yaptım diye üç kağıda kaçarsa daha da çok vurgun yapıyor
Bir tek Bora bey vardı kendi adına yazan, benden başka.
Benim arabamda odukça basit bir motor problemi olmuştu..Sanayide en iyi usta dedikleri adama arabayı çektirdim..Adam 2 saat uğraştıktan sonra birini aradı..Elektronik Mühendisiymiş geldi şu parçayı değişelim dedi değişti araba çalıştı.İşcilik dahil toplam 5 dk bile sürmedi a.q...
Sanayiye Mühendisler girmeye başlamış ama sayıları oldukça düşük....