Donald Trump: Tarih yazdık. Amerika altın çağını yaşayacak.
altınmı didin sen ağzın bal yesin... :)
Printable View
Donald Trump: Tarih yazdık. Amerika altın çağını yaşayacak.
altınmı didin sen ağzın bal yesin... :)
şimdilik sizin haklı olma olasılığınız yüksek
dün vadeliyi yatayda tuttuğu gibi, bugünde bu yatayda tutmaya çalışır
https://i.hizliresim.com/oikswx8.jpg
.
.
ancak daha büyük resimde;
şu TABAN OLUŞTURMA çabası BAŞARISIZ olunca
https://i.hizliresim.com/2ibam2b.jpg
tekrar SAT a döndük... ve satın başlarındayız
kendine bir alt kanalda yer bulmak isteyebilir
buna yurtdışı borsalar karar verecektir.
bitcoin'in öncülüğünde amerika borsalarında yukarı harekete başlanılmak isteniyor
oradaki şu hızlı fiyatlamalar biter, herkeş şapkasını önüne koyar... düşünür... sonra sağlıklı yöne karar verirse
bizde onlara uyarız
doğrudur .. takas anlamıyorum Çıtak patron ama bahsettiğin büyük resim ( saatlik günlükte -taban oluşturma- ) için aday formasyon mevcut gibi geldi bana ... her ne kadar fincanın tabanı sivri olsada :) fincan gulpa bir örnek gelebilir ..üstümüze dökmez inşallah .. :))) . ytd .. kısmet ..
noldu bu endekse gene bi gaza gelmiş
Palaaaa sakın arkana bakmaaaaaa. Nihahaha:he:
saatlik bar yüksekliği ve hızı hiç fena değil .. derki ben itkiselim ...yani yukarı say beni diyor.. ytd.. 12:00 tekrar bakalım muhafaza edebilecek mi .? ytd...
[QUOTE=sindoma53;6921400]
Bu analizler-mesajlar bıst100; 2.50-52 dolar iken ..yani en diplerde yazıldı(son 2 günün mesajları)...CESARETİNİ TEBRİK EDİYORUM paşammmmmmmmmm...
Geçmişte batmış birisi olarak ,SEN NE ZAMAN AL DERSEN alacağım...ve hayrına bağış bile yapacağım...
SİNDOMA GİBİ orta vadeli öngörücü...ben görmedim..''Parti kur,seçmenin olayım...''
%40-45 düşmesi için 2-.2.10 dolar görülmeli..RESETLEME OLAYI...O zaman ben bu kur ile 7100 de bekliyor olacağım...
o zaman ben kaçar...7200-100 olunca lütfen haber verin..alışa geçeceğim...
ADİOSSSSSSSSS
ilk tavan mgros .. geldi u-30 dan ... devamıda gelir umarım .. kapanış +4 üzeri palayı tebrik ederim ytd.. Alper haklısın arkaya bakmamalı ..ytd..cümleten bol şans ...
İki saatlik hacim yüksek. UZun zamandır bu hacimleri görmüyorduk.
İnşallah BOFA kazığın ucunu bilemiyordur.
23 DERECE
@yirmiucderece
·
3s
Rasim Ozan Kütahyalı:
"Emin olduğum bir konu var. Erdoğan 2033'e kadar görevine devam eder.
Olaki bir kriz çıkar, dolar 100 TL'ye fırlayıp mızrak çuvala sığmazsa devletin B Planı hazır: Mansur Yavaş..."
süre 5 yıl ise bu daha 9 sene reis der nasıl olacak o iş acaba ?
borsayı özellikle bimas ile gazlıyorlar.........
Çocuk gelmiş sabah sabah ......... yalamış bırakımıyor yönetim uyarıyor bir daha ceza alırsan yalamayacaksın zaten kuş sitesinde çoğu kişide yasaklısın burada adam gibi dur diye uyarıyorlar yine aynı şeyleri yapıyor :)
neymiş dipte yazmışım topaç 3.44 den beri ben düşücek diyorum onu ne yazmıyorsun , bana göre hala pahalı gerekçelerimde aynı sanane benim öngörümden her kalkana atlayıp cvp verme işine giriyorsun sonra alışkanlık yapar kötü yola düşersin demedi deme:)
Herkes başkasını KENDİ GİBİ BİLİRMİŞ...:oleyo:
yalayan,milleti de öyle görürmüş..psikolojiye giriş 67. sayfa...
Adama iltifat ediyoruz.SEN BU İŞİ BİLİYORSUN-Yaptığın kamu hizmeti için tşk. ederiz...diyoruz...
senin sayende zengin olacağız,diyoruz...
YANLIŞ ANLIYOR...
bak ne kadar efendice cevao veriyorum...ŞANSINI ZORLAMA...
kolay gelsin laf attığı için cvp verme gereği duydum.
Birilerine ucuz gelebilir borsa bana pahalı geliyor olması , aşağı bekliyor olmam kimseyi ilgilendirirmi hayır sanki borsa 3.00 dolara çıkmış alan alsın satan satsın seni ne ilgilendirir ha amacın belli buranın huzurunu bozmak medvig gereğini yapsın.
Yalannnnnn..ben borsada %20-25 düşmeden almam dediğimde...(borsa 11.000 iken)
sen, KATILMIYORUM, demiştin(güya sana özelden soru gelmiş)
TAMAMEN YALAN....
Hatta orta vadeli öngörü istendiğinde ifade bile edemedin(temmuz 17 sinde)
bak en teperde düşecek dediğimde....itiraz ettin..ve böyle cevap vermiştim...
KENDİ YALANINA TAM İNANMIŞSIN...
https://i.hizliresim.com/jyomeq3.PNG
Sürekli kademeli destek verere vere buraya geldin....
BURASI KAMUYA AÇIK FORUM...Dolayısıyla her düşünce eleştirilebilir...SEN-BEN kim olursa olsun eleştiriye açık değilse burada yazmamalı.
Onun için diyorum burada yazılan düşünceler X den 100 kez daha kıymetlidir..Çünkü eleştiriye açıktır.X de olsa engellersin..ve kendine MUTİ BİR ahali oluşturursun..
Hele hele BORSA GİBİ kişilerin gelirini-düşüncesini etkileyecek her grafik ve yorum eleştirilir...
Senin düşüncelerine katılmadığımız ve eleştirdiğimizde hemen sn.WEDWİNG mi çağıracaksın?:oleyo:
Kavga etmeyin endeksi dusureceksiniz:he:
1021875 ortalamalı 12:05 barını not edelim... hacim 7600 k
yapı kredi kendi lotlarına al-ver yapmadı ise
orda karar verici işlemler geçti.
Tamam her boku sen biliyorsun ne yapalım yakana kurdalemi takalım ne istiyorsun.
Adam olan beni eleştirir ama egosuyla bokunda boğulmuş olan eleştiremez.
çünkü o boğulmuş onu kurtamayız .
şikayet butonlarına basın arkadaşlar kolay gelsin.
En dipteyken..''Borsa %40-45 düşmeli diyorsun''..2.10 dolar olmalı gibi...
Buralar hala ''PAHALI'' diyorsun....
Çok büyük laflar bunlar...
sonra ABKA bu düşüncene katılmadığını söyleyince ABKAYA,hakaret ediyorsun.(ben hakaret etmedim..mesajlar orada.....)...sonrada ,''MODLAR gelin...'' diyorsun....
MODLAR neden gelsin..''.BORSA HAKKINDA EN DİPLERDE BÜYÜK LAF ETTİM..ABKA DA BUNLARI ELEŞTİRİDİ''... DİYE..
İnsanları agresif şekilde etilemek normalse; ARCHİNİN suçu neydi?
o zaman neden GUNDİYİ eleştirdik...teh bigsortu vs....Onlar hakaret te etmediler...
Vallahi komedi....:)
Bu arkadaşın mesajları dün ve ertesi güne ait...
YAVUZ HIRSIZ OLAYI GİBİ....