Deniz bey peki benim 28.000lotumu kaçtan alırsınız?
Printable View
Buralar bayağı şenlenmiş. Sn. Deniz bilgi yönünden sizinle aşık atacak kapasitede değilim bu konularda benden çok daha bilgili olduğunuz açık öyle olmasaydı ben elimdeki parayı burada batırmazdım. ancak anlayamadığım şeylerden biri hem grupta 10 krş tan hisse satıldı diyorsunuz hem de oradaki 10 krş almamış burada sembolik hisse alacağım diyorsunuz (?) Murat Doğan'a hiçbir zaman güvenemedim (belkide ben yanılıyorum) gruba benide davet etti ama katılmadım. Ben açık ve net söylüyorum kimsenin kimse adamı olmasına gerek yok eğer Müjdatın hisselerini geri almak gibi niyeti varsa 3 TL den alacağım duyurusu yapsın ortada ne ezici çoğunluk kalır ne de azınlık.
ben grupta 10 kuruşa hisse satıldı demedim..
ben 10 kuruşa hisse almak istiyorum, hiç demedim. gruba zaten girmedim.
mesut kemal ulu, beni buraya 10 kuruşa hisse toplamaya göndermiş , diyen kişi murat doğan..
elinizdeki parayı, azaltmak, batırmak asla bilgisizlik değildir. o konuda kimse benle yarışamaz.
Arkadaşlar beni gizli numaradan dün saat 19:45 geçe biri aradı borsa kapanış fiyatından tüm hisselere talip olabileceğini belirtti. Bayramdan sonra görüşelim dedi kim olduğunu bilmiyorum öncelikli olarak MKU ve Rıza beyin hisseleri devir etmeleri halinde diğer hisseleride alabilirim dedi .. Ne yapacağınız dedim dava açacağım dedi böyle bir gelişme oldu benim telefonumu kimden aldılar bilmiyorum şok oldum MKU ve Rıza beye mesaj attım MKU bey hisse başı 10 TL veririm dedi Rıza beyden cevap gelmedi saygılar ...
mku hisse basi 10.tl veririm mi dedi. 😂 mku ruya goruyor heralde mujdat ben bu hissede operasyon yapacam hemde senedlerimi 50 den 100 den satacam dese mujdat hisse basi en fazla 1.5 2 tl verir. adam 70 milyon borc icin 3 senedir cirpiniyor 10 milyonu havaya ates edermi hicmi akli yok. neyse nacizane fikrimi söyledim kesinlikle ytd. iyi geceler.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın Deniz ben size mesut Kemal Ulu sizi buraya 0,10 kuruşa hisse toplamaya göndermiş demedim .... Sayın Mesut Kemal ULU nun Bir milyon lotu yetmedimi de buraya 0,10 kuruşa hisse toplamaya geldiniz dedim ... Türkçeyi doğru algılamak gerekli sayın Deniz hukuk dersiniz Pekiyi Türkçe dersiniz Ortay Mış 😃 Saygılar
EYY Murat Doğan'ı arayıp hisse isteyen mechul kişiler ben elimdeki 90000 lotu 4 tl den satarım (dava açacakmışsınız ya) sağı solu aramayın başka satanlarda olur mutlaka en az 500000 lotu toplarsınız özelden yazın yarın bankama talimat veririm 4 tl den alana satar hiççç uğraşmazsınız. ya işiniz gücünüz sallamak salla salla dur MKU 10 tl den satarmışta mış mış mış.Davaya dahil bile olmamış dosyada RD var MKU yok . Pardon MKU nun Müjdatla bağı yok ama adam batmak üzere olan parasını kurtarmak derdinde bile değilken sözde alıcı varken 10 tl deyip aslında satmıyor öylemi (?)