Bu 3. 5. 7 ci arkadaş ne yapmaya calisiyor
Printable View
Bu 3. 5. 7 ci arkadaş ne yapmaya calisiyor
saat 10:20 de 1,82 den 1 lot satılmış , 10:29 da 1,88 den 1 lot alınmış toplam işlem hacmi 2 lot kademeler arasında 6 kademe boşluk var saat :10:41 ve işlem halen daha yok bist düşerken düşen , bist çıkarken tepki vermeyen adi bir senetsin , senin patronların da adi ki şirketin karını yönetim giderleri gösteri göstererek zarar yazıyorsunuz. spk yı lütfen şirketi incelemelerini rica ediyorum. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Ne boptan bi hisse hiç bulaşmayın biz bulaştık çıkamıyoruz 7 aydır 6.40 maliyetle bekliyoruz defder ederi bile 10tl ama hisse sürünüyor bildiğiniz cenaze 600 tane çalışanı var ama yatırımcısına hava bile kazandırmıyor bu tür hisselere hiç bulaşmayın özellikle de textil hisselerine yoksa bizim gibi elinize verirler maliyete gelse iki dakka durmam gelene kadar beklerim bakalım şu satış filan olursa teşvik işi olursa belki ederine gelir...
GM 8 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yorum yapabilecek var mı kademeleri boş elimdekini gerçi tek kademede veririm ama geçenki hacim ve artış dikkatimi çekti ufaktan aldım
topluyomusunuz ..öle sezdim de :)
var biseyleer.iyi bilanco bide tasinmaz satisi vardi
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.