ıskurda 1 tane eşleşme var şu an ve 70000 lırada
Printable View
ıskurda 1 tane eşleşme var şu an ve 70000 lırada
isb de
3499 da 2 lot alıcı 70 lot satıcı var.
9 lot alıcı 62 lot satıcı oldu
ama değişiyor ara ara
O 70 eslesen pay miktari satan degil
HTC_M9pw cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Size katılıyorum. Aslında herkes in büyük bi cesaretle isbtr ye saldırması gibi bir durum yok şuanda. Dediğiniz gibi fiyat halen küçük yatırımcıların alım yapabileceği seviye de olmasına rağmen tavan açmadı, yani warren buffet gözüyle bakarsak insanlar korkuyor şuanda. Neden 3 katına çıktı 1 ayda hisse diye, ama beklenti bunun çok ötesinde.
Yıllık temettü geliri 5-6 bin TL seviyesinde olan bir hisse 35 bin TL altında işlem görmez. Bu hisse de bu "olasılık" fiyatlaniyor. Ayrıca hisse yonetiminde söz sahibi olmak için verilecek "olası" bir savaş fiyatlaniyor ki bu da bu hissenin degerinin 50-60 bin TL olabilmesi anlamına gelir. Beklenti mevcut fiyatın halen çok ama çok üzerinde..Yani gidilecek daha çok yol var gibime geliyor.
***Tek mevzu bu olasılıklar ne zamana kadar hangi beklenti ile fiyatlanacak.
***Bunlar sadece olasılık , dolayısıyla YTD.
ytd
isbtr 'nin iskur ve isatr ayak uydurmasını beklerdim olmadı
[QUOTE=mavideniz000;2763080]isbtr 'nin iskur ve isatr ayak uydurmasını beklerdim olmadı[/
haber akışı etkiler sabretmek lazım.şahsen meclise gelene kadar bekleyeceğim.
eger işkur ve isa da bir gelişme olursa otamatikman isb de de olacaktır.
birinde olup diğerinde olmamak gibi bir durum sözkonusu olamaz.
kurucu hisse ve imtiyazlı hisseler diye meclisteki kanun bu şekilde düzenleme olacak
ayrıca arkadaşım milletvekili henüz görüşmedim yakın bir zamanda meclise gelecek kanunla ilgili görüşür bilgi alabilirsem burda yazacam.YTD.
3449 da tahtaya yazılan 70 lot vardı hepsini aldılar.