Geçen gece 6.85 almıştım. Bugün de 57- 53 -47 den parça alım yapıp ortalama düşürdüm. Dolarda zararda beklemek TL de olmaktan daha güven veriyor bana. Bir gecede cebimden % 40 çalsınlar sonra da güven beklesinler. Güvenmiyorum bu kadar net.
Printable View
Geçen gece 6.85 almıştım. Bugün de 57- 53 -47 den parça alım yapıp ortalama düşürdüm. Dolarda zararda beklemek TL de olmaktan daha güven veriyor bana. Bir gecede cebimden % 40 çalsınlar sonra da güven beklesinler. Güvenmiyorum bu kadar net.
denizbank gm konuşmuş , sırada kim var?
https://www.bloomberght.com/haberler...-tl-ye-donuyor
Varlık fonu adı altında yutturulan.!
Ve örtülü ödenekler.!!
Uyu uyudukça.!!
Daha çok yalan masal dinletirler.!!:kahkah:
'Bekle gör' anlayışıyla üretimi durdurursak, İhtiyat diyerek ticareti aksatırsak, asıl o zaman düşmana teslim duruma düşeriz. 'Dövize gidersek kurtuluruz' yok. O zaman batarsın. Sen Türk'sün, sen Türk lirasıyla beraber yoluna yürüyeceksin. 26 Ağustos'ta yeniden Malazgirt'ten yola çıkacağız, unutmayın. Yeniden bir diriliş olacak inşallah.
haberturk.com
MALAZGİRT Mİ, DİRİLİŞ Mİ :vk:
Madem öyle Denizbank da en basitinden spor klüplerine verdiği dolar-euro kredilerini "TL" e çevirsin...
Nasıl olsa bundan sonra güçlü Tl göreceğiz...
Dip Bilgi:Denizbank spor kluplerine nadir borç veren bankalardandır ama tefeci faizi ister...
Kluplerin donuna kadar "TRİ" almışdır
saygılar/başarılar
tl ni boz diyor.. ee bozalım, ne faiz vericen? yıllık 17.75 bilemedin 19.25 brüt.. ee dolar günde %20 yükseliyor. benim param "pul" olunca destek verecekmisin?... hı alım gücümü aynı seviye de tutacaksa o zaman olur.. geçen gün baktığım 3500tl lik laptop 6500tl olmuş.. nasıl olacak bu iş? BİR FORMUL LUTFEN.