Printable View
basvuru yapildi , onay bekleniyor. 100 hisseye 3.8 hisse alacaksiniz.
Alıntı: Originally Posted by icruy basvuru yapildi , onay bekleniyor. 100 hisseye 3.8 hisse alacaksiniz. hiç yoktan iyidir...
Alıntı: Originally Posted by acemi sayın ıcury. şu uğursuz HLGYO sayfasında baya bir yarenlik yaptık sizinle yeriniz ayrı ben de şu forumda tesekkurler :) , umarim 1.20 ile guzel kar yapip cikarsiniz.
al işte döndü gene geri 1,12 lanet hisse
Alıntı: Originally Posted by acemi umut var diyosunuz yani.. valla bosuna bu fiyatlardan almadiklarini umit ediyorum.. :yes:
Alıntı: Originally Posted by icruy tesekkurler :) , umarim 1.20 ile guzel kar yapip cikarsiniz. 1,20 kurtarmıyor beni malesef BUCİM in zararını çıkarması için 1,25 olmalı ama nerde bu uğursuz anında dönüyor geri.. gidesi hiç yok
Alıntı: Originally Posted by acemi 1,20 kurtarmıyor beni malesef BUCİM in zararını çıkarması için 1,25 olmalı ama nerde bu uğursuz anında dönüyor geri.. gidesi hiç yok Artik alternatif getiri kaybina bakmayin bence.:28: Bu isleminizden hedef fiyati gorunce ilk once elde ettiginiz kari alin , gerisini sonra dusunursunuz. :hi:
Alıntı: Originally Posted by icruy Artik alternatif getiri kaybina bakmayin bence.:28: Bu isleminizden hedef fiyati gorunce ilk once elde ettiginiz kari alin , gerisini sonra dusunursunuz. :hi: 1,20 olsun hele de onlar sonra ki mesele ama dediğiniz gibi 1,20 de kaarı kitleme niyetindeyim