Hala güçlü bir devletiz. Bu kötü durumdan kurtulabiliriz.Ama ne yazık ki 4.5 sene secim yok
Printable View
Hala güçlü bir devletiz. Bu kötü durumdan kurtulabiliriz.Ama ne yazık ki 4.5 sene secim yok
Oyle bir para zaten imf de yok. Sinirsiz kaynaklari yok. Kotalari var. Bugunr kadar en yuksek parayi arjantin icin verdiler, o da sanirsam 56 milyar tl idi.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim klasik örneğimi vereyim yine ; Dün akşam saat 20 de 30 dairelik binanın Olağanüstü genel kurulu yapılıyor. Yönetici doçent arkadaşa bir edebiyat öğretmeni bayan komşu '' dolandırıcısınız '' diye bas bas bağırıyor. ( kalorimetresi bozuk olan bayana değiştirmesi söylendiği halde 2 aydır değiştirmemiş, yöneticide önceki tüketimi baz almış ) Yönetici sessiz yere bakıyor, çaresiz. Ben istifa ettim ve genel kurulu toplantıya çağırdım, ama sadece 5 kişi gelmiş, ben bu şartlarda çalışamam diyebildi.
Sabredemedim bayana '' kişisel sorununuz için tüm binayı zora sokuyorsunuz , şikayetiniz varsa hukuk yoluna başvurun, çok çirkin ifadeleriniz var. Manevi tazminata konu olursunuz '' dediğimde kadın '' sözlerimi tekrarlıyorum, buyursun mahkemeye versin '' dedi. Yöneticiye biz şahitiz hakkını ara dediğimiz halde '' ben salakmıyım, mahkemeye gideyim '' dedi.
Bu arada , marangoz ve oto anahtarcısı iki genç daire sakini '' Bizim zamanımızı çalıyorsunuz, aidat 500 hatta bin olsun, ne bu kardeşim profesyonel hizmet olsun '' demezler mi . Anladım ki bu ülkede dolar hakikaten çok ucuzmuş. Esnaf kan ağlıyor diyenlere artık inanmıyorum. Dolar 10 lirayı geçerse bu kesimim işi daha da süper olurmuş. Ezilen sabit gelirliler olacaktır.