15 kuruş net temettü bekliyorum. geçen yılın yarısı. bedelsiz de olacağını zannetmiyorum. hem de bir kaç yıl böyle olacak. gün gelsin görelim.
Printable View
Bu fiyatlara göre 15 krs %2,5 temettü verimi yapar. Ha fiyat çok daha düşerse temettü verimi verdiğin rakama göre yükselir. Lakin soylede bir durum var elbet. 1 milyon kar yapacan %50 sine kadar dağıtılabilir diyecen ama 500 un yarısını verecen 25 krs eder %4 küsur eder verim. Sonrada yabancıyı tutacan hee. Peki o zaman niye geri alım uyguladin diye sorem ben saaana sodanin sisecisi. Tut kalanida 250 lirayı yatırıma ayır. Bedelsiz verme sen oraya ayır geçen seneki gibim. 25 krs ne ki 200 krs dusmuslugun yanında hele hele. Rakam yükselirse 15 kuruş tossogmi geciyon derler temettü endeksinden. Ytd
bilemezsin. yabancı kaçtı zaten daha ne kaçacak. geçen sene onlarca yıllık bedelsiz geleneğini bozdu bu kağıt. yapacağı yatırım hafife alınacak bir yatırım değil. soda gibi bir soda daha doğacak. bittiği zaman market değeri şişeyi dahi geçecektir. bu süreci az hırpalanarak atlatmaları için illaki bedelsiz ve temettü politikalarında değişiklik olacaktır. yabancı senden benden az mı biliyor 110 milyon sattı gitti.
yabancı çaktırmadan geri dönüyor aylıkta citi 9.5 milyon, deutsche 2.5 milyon... citi sırf haftalıkta 6 milyon almış siz burada söylenirken adamlar alıyorsa vardır bir bildikleri ;) emeklilik ve yatırım fonları satarken bunlar topluyor
dilerim öyle olur bozoklu . geçen yıl hayvan gibi kar etti herkes 55 kuruş temettü beklerken 29 kuruş verdi. bu yıl sıçtı batırdı belki tersi olur kim bilir :)