Son şakasını yapıp gitmese bari.
Bu arada doların seyri ortada. Şirket 2020 öngörüsü için 6.25 ortalama dolar kuru hesabı yapmıştı, böyle devam ederse beklentilerin üstünde bilançolar görebiliriz.
Printable View
O zor biraz Corona virüsü etkilerini yaz sezonunda da gösterirse en büyük gelir kalemimiz olan doğalgaz santralimiz düşük kapasite ile çalışacaktır. Şirketin bu seneye göre daha fazla kar açıklayacağını düşünüyorum düşecek finansman giderleri ve net döviz pozisyonundaki iyileşmeye istinaden yüksek döviz kurları sebebi ile, ama ciro düşecek maalesef.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben de karlılık açısından demiştim. Yine de açıklamanız için teşekkürler. Ayrıca corona konusunun yaz aylarına kadar çözüleceğini düşünüyorum şahsen. Faiz durumu da ortada. Gerçekten borsanın şu durumunda eski Aksen olsaydı tahminim 2.5 civarlarında dolanıyor olurduk, artık bu olumlu gelişmeler fiyatlanmaya başlandı diye düşünüyorum. Yine de dediğim gibi bu karaktersizin sağına soluna belli olmuyor, izleyelim bakalım.
Alıcılar sağlam, rahat olun.
Borsada neler gördük geçirdik biz. Günde iki kere olmak üzere 3 Gün taban olduğu olurdu. O günler ölmediysek yine ölmeyiz. :))
Yaş kaç abi biz yeniyiz burada, Saygılar:)Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bolu çok iyi çalışıyor şu an maşallah diyelim, Antalya yine bu 2019 yazı kadar iyi olmasa bile 2020 yazında da turizmdeki düşüşe rağmen 2018 ayarında çalışacaktır diye düşünüyorum. Mart ayında doğalgaza indirim bekleniyordu bu mevzular olmadan bugün bakarsanız çimento hisseleri tavan, camlarda da hareketlilik var. %10 olarak beklenen indirim LNG fiyatlarındaki düşüş ve Rusya ile yapılacak anlaşma doğrultusundaki beklentiler ile daha fazla olabilir. Bu da doğalgaz santrallerini tekrar rantabl kılacaktır. Son ekleme Mart'ın ikinci haftasından beri düşen gün içi piyasa elektrik fiyatları 2 gündür toplamış. Devamı gelir umarım ama önce şu Corona mevzusunda ortalık yatışır inşallah. Önce sağlık.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.