şuan krediliyi kapama brüt felanlıl bi durum yok. tahtada hile hurda yok. yazıyorlar adam alıyor. fiyat oynaklığı yok. hacim oynaklığı yok. kriterler belli.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
şuan krediliyi kapama brüt felanlıl bi durum yok. tahtada hile hurda yok. yazıyorlar adam alıyor. fiyat oynaklığı yok. hacim oynaklığı yok. kriterler belli.
Bunun olacağını sanmıyorum, zira bu şirket zaten ucuz ve olması gerektiği yerlerin çok altında işlem gören bir şirket. Şimdi olması gerektiği yerlere gidiyor muhtemelen. Spk eder ve değerinin çok üzerine şişirilmiş şirketlerin hisselerinde ki o da manipülatif hareketlere müdahale ediyor. Ayrıca işlemler çok berrak ve net alıcılı ilerliyor. Tek bir kurumdan sadece alıyorlar. Fiktif vs hiçbir işlem yok. Herşey çiçek gibi.
o cezaların bi kriteri var. kuralı var adam devre bile kestirmedi ne cezası boyle sacma sapan yorum yapmanın kime ne faydası var. profesyonelce. bist100 hissesine yakışır şekilde hisseyi alıyorlar. okadar
şimdiye kadarki en yüksek kapanışın yüzde 1 altındayız bu noktada kilit tavan olması esneme payı bile bırakmaması teknik açıdan cok şey ifade ediyor anlayana
Keşke şu yüzde 10 olayı kalksaydı belki gerçek tavanlar ile çok kısa sürede hedefe giderdik...
yaw burada laf olsun diye yazan çokadam var zaten çoğunda hisse falanda yok
kelekleri açığa çıkmasın diye çoğu mış gibi yapıyorlar
bana daha bir hafta önceye kadar artistlik yapıyorlardı bazıları
şimdi mış gibi yapmazlarsa millet yüzlerine tükürür o bazılarının
o yüzden mış gibi yapacaklar ki foyaları çıkmasın ortaya
bir de kafayı yiyip karınlarından konuşan tayfa var ki onları okudukça kahkaha atıyorum
şunuda söylemeden geçemeyeceğim
Allahın adaleti çok çok çok büyük
ben burada patronu hisseyi yıllarca baskıladığı ve bedelsiz olayını kullanarak canlar yaktığı için çok ağır eleşitrdim
ancak bu eleştiriye şirketi,faaliyet alanını ve klasını hiç katmadım, her daim övdüm hatta belge,döküman vs ile analizler bile yaptım bistin en değerli gizli hazinesi olduğunu hep altını çize çize yazdım
diğer türlü kul hakkına gireriz dürüstlük bunu gerektirirdi ayrıca
ama işte bu standart olması gereken tutum bile memlekette fazilet haline gelmiş olacak ki
bundan dahi nasipsizler sen eline göre konuşuyorsun diyebilecek kadar ileri gittiler
kişi karşısındakini kendisi gibi bilir
neyse ben insanlıktan ödün vermeyip 274 liradan aldığımı burada yazıp yeni dünya düzeninde patronun da artık bu düzene karşı gelemeyeceğini yazarak bilginin zekatı niyetiyle uyardım
bunu da tabi mal aldın güzellemeye başladın diye yorumladılar
ama dedim ya neyse ki bu sefil dünyada Allahın adaleti var
hamdolsun
bu arada bende çok yanlışlar yaptım
şimdi yapmadım dersem bu da yanlış olur
ama her defasında çıkıp özür diledim
tabi günümüz dünyasında her insanda olması gereken bu davranışta erdem oldu
neyse kardeş vesilenle biraz içimi döktüm
kusuruma bakmayasın
hayırlı yatırımlar