aynı fikirdeyim 2 sininden birini satmasakta ileri geri çalışabilecek bir sol bek bizi çok rahatlatır
Printable View
Aziz Yıldırım : ( Antalya'da bir etkinlikte ) "Tahminimce bu hafta 4 oyuncu daha alacağız."
Valbuena çok güzel gol attı..
Stada patlayıcıdan, meşaleye, bıçaktan, sopaya her şeyi sokan tinerciler bu afişi sokamamış !!!
Yalan,üçkağıt, dalavere hep bu tinercilerde, şimdide Atatürkçü olacaklardı ellerine yüzlerine bulaştırdı malın önden gidenleri
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...9783c1eb7b.jpg
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aziz başkan ntv'de canlı yayinda
Şekip Mosturoğlu: UEFA ile yaptığımız anlaşma 4 yıllık. İlk yıl 30 milyon, 2. yıl 30 milyon zarar etme hakkımız vardı. Bunu yerine getirdik.
Şekip Mosturoğlu: Bu sezon maksimum 10 milyon zarar etmeliyiz, bir sonraki sezonda ise bu sıfırlanmalı.
Şekip Mosturoğlu: Futbolcu satmadan alamamak, aslında bu zararla ilgili. Asıl hedef zarar etmemek, sıfırlamak.
Şekip Mosturoğlu: Bizim başlangıcımız 3 Temmuz. 3 Temmuz sonrası büyük ekonomik sıkıntı yaşadık. Bu zarar çok açık.
Şekip Mosturoğlu: Kur farkı zararı, bizim elimizde olmayan bir şey.
Aziz Yıldırım: Fransa'da 1 oyuncuya 222 milyon Euro veriyorlar. Finansal Fair Play'le bunun ne alakası var?
Aziz Yıldırım: Ben gidip 500 milyonluk forma reklamı alırsam, bu tartışma yaratabilir.
Aziz Yıldırım: 222'lik operasyonun karşılığında yapılanlar şu an legal olmayabilir. Burada bir devletin güç gösterisi var.
Aziz Yıldırım: UEFA kriterlerine uymak kolay iş. Biz kulübü borç batağına götürmeyelim diye bunu yaptık.
Aziz Yıldırım: Biz 2 sene önce çok oyuncu aldık diye bu olmadı. Biz o oyuncuları almasaydık da UEFA ile bu anlaşma yapılacaktı.
Aziz Yıldırım: 4 tane transfer yapacağız dedim.Bunları kafamdan atıp söylemedim. Daha fazla oyuncu var ama, 4'ü alınacak şekilde çalışılıyor
Aziz Yıldırım: Parasal herhangi bir sıkıntımız yok. Hakikaten yok yani. Forma anlaşması da yapılıyor.
Aziz Yıldırım: 2 transferimiz bu hafta gelir. İkisi de önümüzdeki hafta gelir. Toplam 4 oyuncu.
Aziz Yıldırım: Santrfor alacağız. Ofansif, hücuma yönelik orta saha alacağız.