Bugun ses cikmiyor keyfiniz iyidir diye dusunmustum ki..[emoji3526]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
yedinin altına düşsede alsam hayret ya elimizdekini kaçırıyoruz şizdide düşmesini bekle
6.7x de gap vardi onu kapatti yoluna devam ediyor..macun tüpten cikti bikere kolay kolay birakmazlar artik..Iki basamakli gorecez uzun olmayan vadede..ytdegildir
Sent from my iPhone using Tapatalk
sabah 7 ye sattıklarımı 6,95 e yerine koydum bu sefer şansım yaver gitti ulan gözde bir gün işkence çektirdin ama beni fazla üzmedin hadi şöyle yirmiye gelde hayatımı kurtar
amma marj veriyor sabah 6,8 den 7,26 ya çıktı 6,95 e düştü 7,32 ye çıktı 7,14 e düştü galiba hep trade yapıyorlar biz bir yapalım desek elimizden kaçırırız ama seansı izleyincede trade yapmadan da olmuyor 22 ye kadar nasıl dayanacağız Allahtan sabah yerine koyabildim yoksa sattığım fiyatın üstünde alamıyorum ama gözdede 22 potansiyeli var bu arada penta yine gaza basmış
vertu bugünde tavan hayret bir şey 2. tavanı hemde direk tavan yapmıyor göstere göstere tavan yapıyor vertunun yanında gözde çok ucuz kaldı
6.83 ten ekleme yapıldı artık önü açık ben geldim
vertu nereye gidecek böyle gözdeden üç kat pahalı vertu ile gözdenin fiyatları yer değiştirmesi lazım