Aman de kardeş Cumhuru sakın karıştırma malum aselsan ortadakurthan
Printable View
Türkiye'de kar açıklayan şirketi...... lar. Kar açıklayan şirketlere örnek türktelekom, turkcell bakın gındık yükselmediler. Anasının damı kadar zarar açıklayan türkhavayolları 5,5 milyar tl , 60 trilyon kar açıklayan kardemir bunları baştacı yaptılar. Keşke zarar açıklayasaydı kesin 200 tl ye giderdi.
BU şirket kayyumun elinde olduğu sürece üretim konusunda istenien yere hiçbir zaman gelmez ve genel yönetim giderleri anasının damı kadar yükselmeye devam eder. Bal damlayan şirket herkes yiyor !!!
Şimdi bu başarısızlığın faturası sadece kayyuma ve kozal yönetimine mi çıktı. Bence hayır. Cumhurbaşkanı bir sürü işi gücü var, pandemisi var, kurlar, faiz, yabancı ülkelerle ilişkiler, politik gündem... herşeyi bilmesi mümkün değil zaman yetmez bi kozal mı var. Belki basında çıkan haberlerden Kozalı görmüştür o da hatırlarsanız kayyumun 2019 başarısını anlatıp 11 tonlardan 15 tona altın üretimini çıkaracaz açıklamaları, gözümüz gibi bakıyoruz bu şirketlere açıklamaları. Bi de 100 ton altın hedefi. Bunları görerek buralarda ne güzel gidiyor işler diye düşünüyor olabilir. Bir şekilde gelinen durum kendisine ulaştığından emin olmak lazım. Sonrasında halen bir şeyler düzelmiyorsa o zaman ben olayı sadece kayyumda aramam. Şimdilik benim için olay kayyum ve kozal yönetimi.
5,5 milyar tl zarar açıklayan THYAO tavan yapacak , böyle bir borsamız var. Pegasus en iyi zamanlarında bu fiiyarlara gelmemişti. bakın 100 tl ye gidiyor. 60 trilyon kar açıklayan krdmd 7 liraya gidiyor. Varın gerisini siz düşünün.5 milyar tl kar açıklayan aselsana bakın, yüzüne bakan yok. Neymiş demekki şirketlerin fiyarları ile ilgili olarak bilançoların bir ehemmiyeti yokmuş şirketlerin
Olay bu! Bu kağıt ilk girdiğimde de aynıydı şimdide aynı. Meryll e yem başka bir numarası yok. Yok az kar etmiş yok 1.8 milyar paramıymış.. her şeyi var kağıdın herşeyi.. sadece sağlam bir tahta yapıcısı yok.. bu gün al yükseliyor ayağına akşam boşalt bu ne lan.!
Al olumlu haberde geldi ne oldu. ? Kaç lot 3 TL farkla satıldı? YTD.
Tabi yp(yabancı para) pozisyona da bakmak lazım. son çeyrekte 343 mln dan 834 mln'a çıkmış. Arkadaş 9 ay boyunca millet şikayet etti sene başında 718 mln tl olan pozisyon 343'e indi. son çeyrekte dolar düştüğü zaman bu pozisyon birden 834'e çıktı. Bu pozisyon tam olarak ne zaman artmaya başladı faizler artınca mı. Şikayetlerimizden dolayı ise ve faiz artışı konusunda bilginiz yokken yapmışsanız Allah razı olsun ama tersi ise bu işte parmağı olan herkesi Allah'a havale ediyorum.
ben olumlu hiçbirşey görmüyorum. şirketi yönetenler mahkeme sürecinde ellerineki rezervini kozalın bulduğu yeri gübreye verdiler. Mahkemeden önce ilgisizdiler. şirketin uluslarası dönem denetçilerine bakın tastamam rezervi çok önce beyan ettiklerini göreceksiniz. rezervler azaltıldığı gibi üretilen altından elde edilen geliri tl'de tutarak pul ettiler. yetmedi, bir sürü görev zararları var. şirketlerle ilgili haberleri gübreden gazetelerden, devletin çeşitli kurumlarında çalışan bürokratlarından duyduk. ama şirketin kayyumları maaşlarını kozal grubundan aldılar. zararlarını kasadaki tl'nin artışıyla kapatmaya çalışıyorlar. zaten kozalın bir yıllık faiz geliri 800-900 milyondan aşağı değil. üzülüyorum. şuanki değerinin en az beş katında olması gereken şirket içerden boşaltılıyor ve buna yapabileceğimiz birşey yok. çünkü hesap veren yok. hesap vermek bir yana cevap veren yok.