Bu gun itibariyle gedizde uzun süren serüvenini sonlandırdı kalan arkadaşlarıma bol kazançlar dilerim mutlu yarınlar dilerim.sagl8cakla kalin.ytd
Printable View
Bu gun itibariyle gedizde uzun süren serüvenini sonlandırdı kalan arkadaşlarıma bol kazançlar dilerim mutlu yarınlar dilerim.sagl8cakla kalin.ytd
Cok tessekur ederim kardesim .yine aynı geminin bir baska köşesindeyiz.gedzayi vermemin nedeni var oda sok markete ve enerjisaya kalan kısmıyla az miktarda indeks akdim bu düşüşleri portföyü cesitlendirdim .pergomon.lidfa Türkiye sigorta ulufa koton galata vin.bir eksiğim kaldı tekrar p.karta dönüş fırsatını kokluyorum biraz daha aşağı gelirse alacağım. Sagligin ve kazancin daim olsun görüşmek uzre birde burayı okursa ahmet kardeşimde saglik ve bol kazançlar dilerim.ytd
Eyvallah üstadım, zaman zaman ağırlıkları değişse de GEDZA'yı tutmaya devam ediyorum...Sizin yaptığınız gibi diğer hisselerle ara ara değiş-tokuş benzeri işler yapmadan piyasadan artık para kazanmak zor gerçekten...Bilançoyu sabırla beklemekteyim, bakalım son günlerdeki; hissenin grafiksel kimliğine pek uymayan bu agresif hareketlerin arkasından finansal bir destek çıkacak mı, yoksa tamamen spekülatif mi merak içerisindeyim...Tüm arkadaşlara bol kazançlar...
Herkesin Berât Kandili 'ni kutlarım...
Nice hayırlara vesile olmasın temenni eder, dualarınızın kabul olmasını dilerim...
hayırlı kandiller...