deprem bölgelerindeki vatandaşlarımızın . depremden önceki gün viop işlemleri uzlaşma fiyatından kapanması adaletli olur.
bunu bile yapacaklarını sanmam ya neyse.
Printable View
deprem bölgelerindeki vatandaşlarımızın . depremden önceki gün viop işlemleri uzlaşma fiyatından kapanması adaletli olur.
bunu bile yapacaklarını sanmam ya neyse.
--KY yı borsaya davet edenler düşünsün...az bir rakam değil...
Ben ülkemi degistirmeden dünya devletinde yaşamak istiyorum çok zor birşey mi istiyorum arkadaş?
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yanlış trade eden arkadaşlarım. kazanan da kaybeden de aynı ekrana bakıyor aynı haberleri seyrediyor. açılışta 5 bin puan yukarı çekti. sakin açtı sonra göstere göstere verdi.
hile yok, hurda yok. açar açmaz bilinmez ama iptal işlemi hukuki bir olay. 11.12 itibariyle tüm işlerler kesinleşmiş net işlemlerdir...
yaw arkadaş yasa olsaymışta kapasaymış. illa açık kalsın diye uğraşmıyoruz bizde.
kapasaymış.
kapandı buyur.. zaten
derdim keyfe keder olmasın bu uygulama diyorduk. yine aynısı oldu.
Pazartesi işlemler sınırlandırılmış şekilde yapılmıştı likite dönme talebi de kısmen karşılanmış oldu, pazartesi akşam itibariyle afet bölgesindeki vatandaşların pozisyonlarinin cuma kapanış fiyatı baz alınarak zarari karşılanmak üzere BIST e ara verilmeli idi,bu kadar amatör bir kriz yönetimi olmaz.
yasa yok keyfe keder açık kaldı.
yasa yok keyfe keder kapandı şimdide.
keyfe keder de açılacak.
bunu eleştir yaw. açık kalsın kapalı kalsın diyeni deil
artık yeter da.
siz haklısınız tamam. kapandı işte.