çakal pala 94,700 altında kapatmış
çakal pala 94,700 altında kapatmış
ben a planında ilerleyecem abi ....
dolar pozisyonundan dolayı en güvenli 2 liman gördüğüm dohol vegsdho dan gsdho topluyorum
sende güvenli gördüğün kozaa dasın ama ful olman dezavantaj bence çünkü böyle düşülerde ortalama yapma şansın kalmıyor ben şimdi daha rahatım düştükçe toplayacam gerçi gsdho da ne düşüyor ne çıkıyor ama yinede fullemeden sabırla bekleyecem
Evet dostlar bist 300puan eksıdeyken sizleri uyarmak istedim 1772puan eksi kapadık...
Halkta 7.17 kale rakamım kırılınca 6.85e kadar verdı pala hatta isteyen 6.85den mal aldı....
6.6X rakamımı 6.78 olarak guncellıyorum halkcılar artık 6.78 kale değil beton gıbı sağlam durmalı yoksa ayılar
sesını yukseltırler....
Yarın mutlaka 7.06 tepkisi gelmeli ki rahat nefes aldırsın....
Bugun burada değerli dostları uyarmak ıstedim umarım faydası olmuştur kalın sağlıcakla...
halka ceza gelcek dedıkodusu çıkartmışlar ınvestıngde .... bunlar speklere yem olmak için çıkarılan dedıkodular...kozalda yasadık geçen hafta... spk bunlara sessız kalması hayret
Dostum su ceza olayı cözulurse en azından baskı bıter ceza askıda olduğu sürece diğerleri 5gıderken bu 3 gıder
ceza acıklandıktan sonra yuklu dalarım sonra uzun vade tutarım hoş bankanın karlılığının azalacak ama olsun
5lerden halk alanı uzmez uzun vadede o zaman eskısı gıbı tekrar baslarız yol arkadaşlığına..
Yatırım fınans ne zaman yuklu satarsa o zaman cezadan korkmak lazım bu adamlar
kötü haberı hep önceden alıp satıyor ıyı haberlerden once de hep yuklu alıyorlar
ben artık bunların her haberı onceden aldığını dusunuyorum kucuk bır dıpnot
edit yanlış oldu
selam arkadaşlar..trkcm da inatla duruyorum...Bu kadar iyi bir firmanın bu şekilde satış yemesi gerçeten talihsizlik....gerçi maliyeti bugün 4,35 e kadar indirdim ama bakalım..