Originally Posted by
lutfu001
Hocam, siz ciddi bir emek verip ortaya bir şeyler koyuyorsunuz ama bunun karşılık bulmadığını düşünüp üzülüyorsunuz, ama işin aması şu; bu anlatılanı anlamak içinde bazı şeylerin tecrübe edilmiş olması gerekiyor...
Bu konuda ki en açık örnek bizzat benim, ben borsa ve forum hayatımda doğru insanlarla çok erken karşılaştım, ve çok sonraları anladım ki adamlar hatta siz bana bir hayatta kazanılan bir sürü tecrübeyi çok kısa sürede anlatmışsınız ama bunları ilk başta kulağımla duymuşum ama anlamamışım, hatta sonra bu da yetmedi kendi başıma bela alırcasına bana anlatılanları bizzat yaşadım :) benzer şekilde bende edindiğim bu tecrübeleri kendi arkadaş ve tanıdıklarıma aktarmaya çalışıyorum ama onlar benim eski halimden daha alakasızlar, borsa onlar için ölüm kalım meselesi değil, malum bir zamanlar benim için ölüm kalım meselesi gibiydi, çok şükür siz dahil diğer değerli insanlar sayesinde artık borsaya çok daha rahat bakıyorum, bana bazı anlatılan şeyleri üzerinden 1 yıl geçtikten sonra anlamışlığım var, geç oldu ama olsun (: