Hocam kizmis be ya...Zicmis agzima gordun nu? Hocalar boyledir abi...Cuvap vercem de sinci veremecem, sakinlesin sonra vercem. Sinci cuvap vermek 7cin buzzuk lazim...
Alıntı:
kuzu kuzu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
furuşan akınci
kazım borazana.....
evladım....dünyada demokrasi yok....bı tras o.....
bak trump a ne dedi....ne yapıyor......
cocugum.....SOCRATES i oku.....ne dedi....demokrasi iyidir....ANCAK EGİTİLMİŞ İNSANIN OYU EGİTELMEMİŞE KARSI 5 LE CARPILIRSA....
bu varmı .....yok....
o zaman en iyi rejim......DİKTATÖRLÜKTÜR......iyi bir diktator bulursan....asad gibi....merkez bankasını siyonizmin emrine vermiyen öp basına koy olum.....
iyi diktatör iyidirde.....bizimkisi henuz renk vermiyor....erbakan hocam bu siyonizmin usagı dedi emme...bi dur bakalım...BELKİ KEMALİST ORDU ARDINDAYSA....oda ASAD gibi yigit olur....nereden biliyorsun....olmuyacagını...
Alıntı:
sonra KAZIM oglum.....
tüm dünya.....merkez pankasını siyonizme teslim etmiyen.....DİKTATÖR ASADI izliyor.....adam bi DEV....bizimkisi gibi yalpalıyan bi solucan degil....
bu onun ALEVİ olusundan geliyor....
not....rahmetli erbakana.....ardında aleviler var....EMME BİZ YETERİZ....RAHAT UYU....
Alıntı:
adalet nedir....SOCRATESTEN.....
insanın heyvandan farkı egoismdir....
egoism iki kaynaklıdır....biri motor....içgüdesel....acsan yersin susussan içersin....
öbürü....TEHLİKELİ....herşeyi ben alıyım....ihtiyacımın bin katını....yetmez on binkatını....
socrates....bu vetanın evladı.....3000 yıl once yasamış....derki....bunları yokedin....BUNNAR TANRININ YARATTIGI DÜZENE KARSI CIKIYOR....
ve derki.....adalet yoktur....adeleti güçlü koyar.....
seçimde hile olmus normaldir....ADLETİ GÜÇLÜ KOYAR.....ADALET YOKTUR....TRASTIR....kazım seni böylemi yetiştirdim ulen....TİTRE VE KENDİNE DÖN....
Alıntı:
idam cezasıda cıkmalı.....bu ülkeye ihanet edenler asılmalı....2019 da bu kanunlar olmalı ki....ASALIM....
ALLAHIN yolundan cıkanlar....kendi kanunlarını kendileri çıkarır....o kanunlarlarla yargılanır ve ASILIRLAR.....YÜCE REBBİM ELE EMRETMİŞ....
HÜKÜM ALLAHINDIR......
Alıntı:
YAZDIKLARIMI ORAYA TASI....begendigini....begenmezsin cünki agzına ıçıyorum....
korkma...MAKARİOS guneysu bişey yapmaz....oda senin gibi zavallı.....dünyadan hubarı yok....
Alıntı:
evettt....kuzu bu boru deellll.....ha ha ha....
sevgiyle gel canımı al.....MARİFET KAPUSUNDA OTURAN BİR ALEVİ PRİM BEN.....
bu kapının kilidini.....SEVGİ ACAR.....
GEL AC....bilgiyle dol....git kazan...löküs yasa....
Alıntı:
annadınnı ulen KAZIM....senin agzına ıcarım....degiştir tüm yazdıklarını....adapte ol....YENİ BÜYÜK DEVRİME KERİZZZ....
sana hitaben yazdıklarımın tümünü topigine tası.....korkma MAKARİOS bişey yapmaz...o benim önemli dostlarımdan biri....
kuzu alıntısıyla tası.....delianlı harman ossun.....bu meydan er meydanıdır.....ERLER BELLİ OSSUN KAZIM BORAZAN....
EKSPERE.....
ALEVİ SUNNİ DAVASI GÜTTÜN.....suriye ile ilgili yazdıkarıma....halbuki BORSA SURİYE olaylarıydı.....o zaman dolar tl 1.70 idi....BEN BU SURİYE OLAYLARI ÖNEMLİ DERKEN.....sen beni şii iranla birliktesin diye sucladın....BAK KAYBETTİN....BORSA GEOPOLİTİCTİR YAWRUM....
BEN İSE ALEVİ TURKUM.....türkiyede haso türk kanı türk olanlar...alevi türklerdir.....
Alıntı:
ahhh güzel dünyam.......
senin gibiler olmasa....bi kelime yazmam....sadece soyarrdım....lüks bi hayat yasıyorum....bu yeterli....sizide buna nasıl ulasırsınız ona ugrasıyorum....büyük oglum okuyor burayı....mecburi ona.....herseyi ögreniyor....
baba....çok küfürlüsün diyor.....evlat hayat küfürdür diyorum....önüne herodotus un yazdıklarını koyuyorum.....çüşşş diyor yawrim....
onu....tüm amerikan tarihinin yazıldıgı heryere götürdüm....gördü...amrikide dogdu...üç oglumda....EMME ONLARI TURK YETİŞTİRİYORUM....BENİM GİBİ.....ERBAKAN HOCAM GİBİ....rahmetli hocamdı....tapardım ona....