seçimden önce tekrar seçim olursa diye onun tarihini bile ince düşünmüşler
ne zaman sizce, arife gününden 1 gün önce yani zenginler tatile garibanlar sandığa..!!
Printable View
Son Dakika! Usulsüz seçmen kayıtlarının seçim sonuçlarını etkilediğini gerekçe gösteren AK Parti, İl Seçim Kurulu'na iptal başvurusu yaptı.
olmaz iptal falan, oyna devam..
AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanlığı, Büyükçekmece'de usulsüz seçmen kaydı yapıldığını gerekçe göstererek İstanbul seçimlerinin iptali için İl Seçim Kurulu'na başvurdu.
Gerçekten kabak tadı verdi artık. merkez işine gelmediği zaman sahaya inip topu eline alıp "banane banane vermiyorum topu" diyor. Bırakın adam gibi oyun oynansın. İşine gelmediği zaman oyunu durdurup topu eline almak da nedir yahu?
He "Bu benim param trade edilmesine izin vermiyorum" diyecekseniz de insanlar bunu bilsin ve başka para birimlerinde trade etsinler.
Hem dalgalı kura geçtik diyorlar hem de işlerine gelince sabit kurmuş gibi hareket tarzı uyguluyorlar. Bu davranışta ısrar ederlerse yakında yabancı yatırımcı usdtry de hiç işlem yapmayabilir. Bu hareketler piyasa oyuncularını kaçırmaktan başka bir işe yaramaz. Ayrıca Doları ucuzlatmak yerliyi daha çok dövize yönlendirir çünkü bizim millet ucuz malın kokusunu herkesten iyi alır. Bu da merkezin para politikasında elini daha da zayıflatır. Burada o kadar ikaz ediyoruz ama önlem alan yok aynı hatada ısrar...