Printable View
ne halta yarayacak bayrama yetişmeyen kına.
Alıntı: Originally Posted by kuluçka Yav bi kiprasma otur bi yerde. Hissene hedef fiyat koy bekle hedefe yaklasinca buluruz gececek bi yer. Sabah aksam hisse arayarak kafayi siyiracan. :ok::yes::):hi::kahkah:
Alıntı: Originally Posted by batanborsacı :ok::yes::):hi::kahkah: abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bak kıpraşmadım sarky'u seyrediyorum ....................n trene baktığı gibi.
Alıntı: Originally Posted by koçari kangru gibi sıçrayarak gitmesi gereken hisse aldım kaplumbağa kesildi başıma. nasibüke yusibüke :one:
Alıntı: Originally Posted by koçari abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bak kıpraşmadım sarky'u seyrediyorum ....................n trene baktığı gibi. 6 temmuz da aksa ile ondan az tırtıkladım 7 temmuzda tavandan elimi yıkadım halt etmişim :vk::kahkah: y.t.değil
Alıntı: Originally Posted by koçari abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bak kıpraşmadım sarky'u seyrediyorum ....................n trene baktığı gibi. sarkuysan alsaydın eldeki kuş kaçardı muhtemelen :):)
Alıntı: Originally Posted by batanborsacı 6 temmuz da aksa ile ondan az tırtıkladım 7 temmuzda tavandan elimi yıkadım halt etmişim :vk::kahkah: y.t.değil yazık........
Hayır bu kadar göstere göstere götürmezlerdi hep ters köşe yaparlardı kabak gibi göründü dün.