Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster Chiwasin zami haric beni kimse uzemez 😀😀😀 Asla Bir halti yiyorsan kotu sonucunda da uzulmeyeceksin Uzulmem Yarin illaki tavan yaparlar 😀😀😀😀 Üstad siz hep elli liralık alıyorsunuz üzülmeyin çok
ben amele ickisi ictigimden sorun yok
Taze kuru diye bir şey varmış Ne olmuş o öle. Ağustosta 16 lira Eylül sonu 1034 lira Şimdide düşüş zamanı.
Alıntı: Originally Posted by Webster Ustadlar suan cayimi iciyorum Sonra sacimi kesecegim Geldigimde nasdaki 2.5 gormek isterim O kadaaaaaaaar Üstad selamlar, şu makinenin adı sanı beydi geçen söylemiştin unuttum.
Alıntı: Originally Posted by myfinans Taze kuru diye bir şey varmış Ne olmuş o öle. Ağustosta 16 lira Eylül sonu 1034 lira Şimdide düşüş zamanı. spk bedelli istegini onaylamadi ondandir rüchan ciksa alanlar köşe olacak
Alıntı: Originally Posted by onur1064 spk bedelli istegini onaylamadi ondandir rüchan ciksa alanlar köşe olacak Zaten 2 ayda alanları zengin etmiş. rtlab, taze kuru böyle iki hisse bulan yaşadı demek.
Alıntı: Originally Posted by paravarhuzurvar Üstad selamlar, şu makinenin adı sanı beydi geçen söylemiştin unuttum. Powertec 3700
Alıntı: Originally Posted by Kemtuz Üstad siz hep elli liralık alıyorsunuz üzülmeyin çok Ustadim sikinti orada iste Hep elli liralik aliyorum ama elli liralik tuketmiyorum fazlasi gidiyor 😀😀 Buna cozum bulursam alamanya beni giskanacak