bence yukarı olacak gibi tahminm .. shortörcüsü açıkçısı artmıştır biraz sıkıştırsa poz kapamalarla yukarı gidebilir gibime geliyor ...30 endekste de bir güçlülük var gibi .. .. tabiki herşey olası... benimkisi zırvalama
Printable View
Tecrübeli abilere bir sual : Açıklanan enflasyona göre endeksi korale ediyorlarsa BIST100 için hangi rakamlar mantıklı?
Bu ortamda bide 2mlyn emekli olucak surebildigi kadar sürer
Türkiye de ortalama SSK VE BAGKUR maaşları bence emekli aylığı diye adlandırılmasın bir nevi sosyal yardım densin kayınpederin bagkur maası 5875 tl oldu bu simdi yaşlılık aylıgı mı oluyor ? sonra neymis yabancı ulke de emekli aylıgı alan 5 mılyon kisi varmıs biz de 15 milyon olacakmıs senin 15 milyonun onların 1 mılyonuna denk maas olarak !!!
hadi sasanın bi üretimi var, yatırımı var, hektaşa ne demeli ?
üçte ikisine düştü, kağıt hala 95 milyar piyasa değeri gösteriyor, zirvesinde 200 f/k, 70 f/dd oranıyla işlem görmüş.. bunların sattığı ilacı aldım, kımıl zararlılarıyla başa çıkamadım, çok etkisiz hektaşın tarım ilaçları, tam bi hayalkırıklığı, çiftçi arkadaşlar bilir
hektaş short yaptığımdan ötürü anlatıyorum bunları, genel kültür olsun diye değil.. 40+ gösterdiler, bu short fırsat affedilemezdi yani